nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Elküldve Április2, 2007 Lujdzsi, ha olvasod, ne felejtsd el, kellene nekem a sógorod tehetsége...mi hír felőle?
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 WEz nemtom mittyelent: Berlina ma 00:11 | Válasz | #9092 Mint mondottam volt,én,mi megyünk tutira Aki opelfórumon regisztrálva van,az írjon be Berlina kadettklubbos személy oldaláról két darab főt!Köszönjük --Nyugodtan dudálj,most cserélek tárat. No, kinyomoztam. :blush: A srác már valamikor leírta, hogy ő jön, de nincs ide (Opel fórum) regisztrálva, ezért megkér valakit, hogy az ő nevében (Berlina (de ez a Berlina feltételezem nem a mi Berlinánk)) ugyan írja már fel a listára őt, plusz egy személyt. No, ennyi! :D Tehát gyűlünk onnan is. Már csak azt nem tudom, hogy egy napra jönne, vagy háromra. De ha meghírdetjük a számlaszámot, akkor ez is ki fog derülni. (gondolom)
mackosajt Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 NO akkor tessék megnézni a Találkozó témáját, totyikját, és lehet adni a fejemnek a kritikát, ha valamit másként kellett volna kiemeljek! :blush: :D
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Semmi kritika. Ötletes, egyszerű, frappáns megoldás. Viszont én tovább gondoltam a dolgot, és betettem a lista aljára, remélhetőleg így mindíg szem előtt lesz.
Endlos Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Standdal készül a szuperauto.hu... Namosmáraztán akárki akármit mondd, én kinyomtatok egy csomó A5-ös méretű szórólapot a taliról, és osztogatom, olyan gáz, hogy mindenki, akinek mondom elő kell vennie egy papírt, hogy leírja az időpontot, meg a webcímet. Aztán ha bármi lesz, felelősséget nem vállalok :-)) Asszem nekem is ksikerült megnyernek egy fábiás havert H-astrát vett,pedig nem kényszerült rá, csak beszéltünk az opelről, meg a klubról, aztán köv alkalommal meg nevetve mondja, hogy ő is vett egy opelt. Tennap a zsibi előtt is láttam egy tökéletes állapotú Mantást, és nem volt pofim odamenni midnen papír nélkül mondani, pedig tuti belépett volna ide.
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Elküldve Április2, 2007 :blush: Azért mielőtt kinyomtatod, azelőtt láthatjuk?
Endlos Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 :blush: Azért mielőtt kinyomtatod, azelőtt láthatjuk? Azt akarom kinyomtatni, amit ti készítettetek, ami a linken van.De ígérem nem fogom nagyon osztogatni, csak oanoknak, akik esélyesek a klubtagságra, vagy jóbarátok, vagy opelesek. :-))
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Elküldve Április2, 2007 Azt akarom kinyomtatni, amit ti készítettetek, ami a linken van. Jah, mert SzaboT-nak van egy festékkímélőbb változata is
Endlos Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Jah, mert SzaboT-nak van egy festékkímélőbb változata is Hát arra igényt tartanék. Az úr nem ver Szabottal ugye? :-))
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Elküldve Április2, 2007 Lujdzsi, a józsai kárpitosnál voltál már a tetőkárpit miatt????Ha kell a száma szólj!
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Elküldve Április2, 2007 Hát arra igényt tartanék. Az úr nem ver Szabottal ugye? :-)) Sajna mostanában nem :blush: pedig nagyon sok teendőt akarok rábízni!jut eszembe a molinónkkal mi lesz?Ezt elfelejtettük megbeszélni!
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Elküldve Április2, 2007 Bebida nem tudok pü-t küldeni neked sosem...most épp azt akartam, hogy én nem látom azt a számot(60) amit mondasz... :blush:
Szabbensz Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Na, tényleg végre! :D Szép ótó, becsüljétek meg egymást! ;) Köszönöm Sanyi! Igyekszem megbecsülni :blush: Minden hétvégén (mondjuk időtől függ) lemosom, meg kitakarítom belül, ennyit megérdemel.
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Szerző Elküldve Április2, 2007 Köszönöm Sanyi! Igyekszem megbecsülni :blush: Minden hétvégén (mondjuk időtől függ) lemosom, meg kitakarítom belül, ennyit megérdemel. Ugye azért a májusi tali előtt egyszer átgurulsz hozzánk ismerkedni?
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Köszönöm Sanyi! Igyekszem megbecsülni :D Minden hétvégén (mondjuk időtől függ) lemosom, meg kitakarítom belül, ennyit megérdemel. Máris többet kap, mint az enyém. Én a sajátomat már lassan négy hónapja nem láttam. Úúúúgy hiányzik. ;) Szeretem! :blush:
Szabbensz Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Ugye azért a májusi tali előtt egyszer átgurulsz hozzánk ismerkedni? Pontosan hova is? :blush: s mikor? Ha épp nem kell dolgoznom, akkor tudok menni! Suli mellett néha besegítek faternak a Di-GI szerelésekben ;) Amúgy Hajdúszoboszlón vagyok 5. éves a közgázban :lol: ha valakinek ismerős a suli. Gondolom én vagyok a legfiatalabb az itt jelenlevő márkatársak között :D Szép werda Sanyi! Hány éves a kicsike?
Vascona Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Én a sajátomat már lassan négy hónapja nem láttam. Úúúúgy hiányzik. :D Szeretem! :blush: Sanyim,mindenki nagyon szereti a sajátját! Én minden nap ülök az enyémben mégsem unom meg. A héten csavarjaira szedem a kicsiT ;) Remélem meglesz a talira,égető szükségem van rá hogy azzal menjek :lol: :lol:
Endlos Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Máris többet kap, mint az enyém. Én a sajátomat már lassan négy hónapja nem láttam. Úúúúgy hiányzik. :D Szeretem! :blush: Hátigen, hátigen, hátigen. NAon saját ótó, nem egy tömegcikk. Szabbensz megyek szoboszlóra nemsoká, pont egy ottani srác vette meg a felnimet. :-))
Endlos Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 No, kinyomoztam. :blush: A srác már valamikor leírta, hogy ő jön, de nincs ide (Opel fórum) regisztrálva, ezért megkér valakit, hogy az ő nevében (Berlina (de ez a Berlina feltételezem nem a mi Berlinánk)) ugyan írja már fel a listára őt, plusz egy személyt. No, ennyi! :D Tehát gyűlünk onnan is. Már csak azt nem tudom, hogy egy napra jönne, vagy háromra. De ha meghírdetjük a számlaszámot, akkor ez is ki fog derülni. (gondolom) Húha most verjem a falba a fejem, vagy csak nyeljek egy nagyot. Ezek szerint csak az írhat a jelentkezésbe, aki klubtag? És aki esetleg szívesen lenne klubtag, vagy csak lojális, lehet, hogy már lenne 100 jelentkezőnk ........................... Namind1, legalább tom, hogy álljak hozzá.
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Szép werda Sanyi! Hány éves a kicsike? Korban épp hozzám illő a kislány. :blush: '79-es, mint én, de ő augusztusi, tehát én vagyok idősebb egy hónappal. :D Ezek szerint csak az írhat a jelentkezésbe, aki klubtag? Szerencsére nem, elég, ha csak regisztrál. Kipróbáltam, regisztráció nélkül is lehet olvasni, de írni csak hivatalosan. Vagy esetleg megadjuk az én e-mail címemet, és aki jönni szeretne, az ír nekem, én pedig felrakom a listára. Ha ez így rendben van.
Szabbensz Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Szabbensz megyek szoboszlóra nemsoká, pont egy ottani srác vette meg a felnimet. :-)) Szerdán a Zopellel megyek be a suliba, de am. Kabai lennék. :lol: Egyszer Debiben kéne egyeztetni egy találkát, mármint ahogy Nyuszi kérdezte, vagy nekem szoboszlón is jó, debrecenben nem vagyok annyira jártas. ;) Gratula hozzá Sanyi! Szeretem a veterán ótókat :blush: Ha ilyen gondos gazdája van, mint Te, akkor az örökké él! Remélem az enyém is megéri azt a kort, nem bontóban végzi :D
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Sanyim,mindenki nagyon szereti a sajátját! Én minden nap ülök az enyémben mégsem unom meg. A héten csavarjaira szedem a kicsiT :blush: Remélem meglesz a talira,égető szükségem van rá hogy azzal menjek :D ;) Hát igen, mi vén emberek csak az öreg vasakat szeressük. :lol: De jó is lesz, ha a kicsivel jössz! De én a Samarával is szeretlek ám, cuncus! :lol: Az enyém viszont akkor már valószínú, hogy lakatolás alatt fog állni, úgyhogy én nagy valószínűséggel rizsrakétával gördülök.
Vascona Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Hát igen, mi vén emberek csak az öreg vasakat szeressük. ;) De jó is lesz, ha a kicsivel jössz! De én a Samarával is szeretlek ám, cuncus! :lol: Az enyém viszont akkor már valószínú, hogy lakatolás alatt fog állni, úgyhogy én nagy valószínűséggel rizsrakétával gördülök. Jajj de jó :lol: én is téged,de vas nélkül is :blush: Viszont még az sem biztos,hogy addigra összeáll az enyim,hogy el merjek vele indulni odáig,meg vissza is :D Jelenleg így áll: (hogy én is mutassak képet róla) Érdemes megnézni a testőrséget körülötte :lol: Rekord innen onnan,az egyik a testével védi :lol: :P :P
Recommended Posts