Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Ejj Sanyi! Sose lehet tudni nem-e véletlen 1x elolvassa ezt is egy lehetséges asszonyjelölt! :blush:

Egy önjelölt asszonyjelölt :D Pláne így tavasszal, amikor megbódulnak a női szívek.

Elküldve

víz, villany , wc, pihenési lehetőség(7 ágy + matracok), főzés bent-kint, Hinta, lengőteke, esős idő esetén agyagban való dagonyázási lehetőség adott.

Lehet kirándulni, ha lent a fürdő már műkszik, és jó az idő, lehet menni strandra is. :blush:

Vonatozni sajna pár hete már nem lehet, pedig erre a kis piros döcögős járt. Pedig az se volt rossz élmény. :D

Elküldve

MIlyen igazad van. Bár őszintén megmondom, nekem ez most hüsi... bár lehet az éjjeli meló miatt van, hogy picit fáradt vagyok, és ilyenkor ugye picit fázósabb az ember.

Elküldve

Szerintetek kellene vkinek a GSi felnim? Kiderült, hogy nekem a gyári az 6,5 J, ez meg csak 5,5, meghát visszatértem a régi lemezfelnimhez, az illik bullhoz.

Elküldve
6.5 coll széles a gyárid? ez tuti?

Igen, a szélessége, asszem Vectrának is ien. Egyébként ma feltettem ennek hatására a gyári régi lemezfelnimet, és télleg 4 centivel kintebb áll. :-((

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.