mackosajt Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 halihó! bekukkantottam ide. Jelentem Amígó elvileg hétfőn megint minimeet-el nálunk! :blush: akinek van kedve és emelője, meg kerékkulcsa, az esetleg majd jöhetne segíteni! ;) :lol: Amúgy még lógok egy új képpel... amin az olimpia is rajta van. megyek is szerkeszteni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2007 Mikor beszélgetünk????? Nekem nincs emelőm.... :blush: De szívesen segítek nézni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 OKÉ! Nézőkre is szükség van! :blush: beszéd. hmm. este 7? msn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Megint úton leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Én remélem addigra hazaérek. Megint pörgés van, de most tetszik. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2007 Én viszont nem sokáig maradok, nagyon rosszul lettem délutánra.......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Én viszont nem sokáig maradok, nagyon rosszul lettem délutánra.......... :D ;) Remélem már jobban vagy! Tegnap este ismét feltámasztottam halottaiból az XP-met, így lemaradtam az msn-ről. Volt valami? Ma megy vissza a Linux, elég volt az M$-ből. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Jó reggelt! Szerintem nem volt semmi. :blush: én 7-kor pont nem voltam gép előtt, utána meg már senki sem volt ott. :D Tényleg beszélni kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2007 Én vártalak benneteket, de aztán az eü helyzetemre való tekintetel, leléptem. Mackó az új képet már továbbítottam is egy esetleges támogatónak. Csináljunk egy bulit a hétvégén, és közben bezsélhetünk is Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2007 Srácok, S.O.S helyzet!!!!Kitaláltam valamit!És kéne hozzá, mondjuk...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Mondjuk MSN :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Mondjuk MSN ;) Sziasztok! nekem most van! :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Van esetleg egy oan topic, ahol csak a mostani tali fejleményeiről van szó? Vagy nyugiodtan emhetnek az ötletek a "talik"-ra? / Annyira örülök vettem egy olyan ######a krokodil+2 bak készletet, nagyon jó, már hátsó futóművet javítottam vele egymagam, meg motorbakot cseréltem, nagyon könnyű így minden fenékmunka, és akciós volt 5200Ft Metroban, az ára egy javítás alatt visszajött) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2007 Endlos, külön topic van a talira!Már a kezdetektől.A tali fejleményeit ott közöljük az érdeklődőkkel. A szervezéssel kapcsolatos dolgokat pedig úgy beszéljük meg mint eddig....amiben már részt vettél te is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Hihetetlen,hogy tegnap egy teljes napig senki nem volt itt,és tegnap előtt is csak reggel. Mi van veletek? Tudom hogy találkozó,meg miegymás,de attól még nem kéne kihalnia a chat-nek :blush: :D Vagy ez itt csak engem zavar? Remélem jól van mindenki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 jó reggelt! jó volt 1 órával kevesebbet melózni ma éjjel. :D tegnapi napot kihagytam volna szivesen. Lacus a nagynénéméknél kipróbálta(keresztül esett Tomin), hogy ő e az erősebb, vagy a kisszekrény üvegajtaja. Lacus győzött. Eredmény: 1,5 óra a kenézyben, 2 öltés a tarkóján, meg egy 2*4 cm-es bőrhiány a bal kezének az élén. :blush: Volt riadalom, mert elég rendesen vérzett szegénykém. Én meg robogtam vele a városban mint az őrült. Roli! a csend engem is zavar ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Valaki!!! lesz ma akkor valami? lécci küldjetek sms-t mert aludni fogok hamarosan. köcce. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Valaki!!! lesz ma akkor valami? lécci küldjetek sms-t mert aludni fogok hamarosan. köcce. Látod Maci erről beszélek! Régebben itt ilyen nem volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Apám,most meg én vagyok itt egyedül! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 héééé.... hahóóóó!!! visszhang-hang-hang! Mi ez a nagy üresség? akinek van kedve, ma délután nálunk kerékcsere és rádióbeszerelés Amigónak! beszélgetni is lesz idő!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Dolgozom! Nekem van egy ismerősöm,tuning boltja van a környéken,ha mondjuk be szeretném szervezni a májusi talira támogatónak van valami minimum elvárás velük szemben?Írjátok már meg pü-ben!Megbeszélem vele. Más... Van az a plakát a májusi talira,az jó.......... szép képek vannak a helyről meg minden,de nem kellene esetleg rá tenni autókat is?Mégiscsak Opel tali nem?????Vagy lehetne egy másik szórólap amin szép,figyelemfelkeltő kocsik is vannak !! Uff,beszéltem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2007 Corsika, a helybeli üzletekkel felvettem már a kapcsolatot, áruld csak el melyik a haverod püben, hátha vele is beszéltem már! Ui: Velo is készít plakátot, meg egyebeket, meglátjuk kinek mi lesz a véleménye! Mackó, ha időm engedi, lehet lenézek. Jah!És a hétévégi talira összpontosítson mki!Olyan időpontot találjatok ki,a mi mkinek jó!!!!Mostmár nincs kecmec! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 oké Nyuszi, bár egyelőre telefon sincs nálam, és Amígó azon szól, mikor jön, meg Ildi is még Lacust jelenti le a háziorvosnál stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts