Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Tisztában vagyok vele én is, csak 10-12 órákat dolgoztam hetek óta....

Menjünk akkor szombaton, vagy ha gondolod kimehetsz hamarabb.Végülis mindegy ki tárgyal velük.

Elküldve

Legelőször is BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁNOK A HÖLGYEKNEK és

BOLDOG NÉVNAPOT A ZOLIKNAK!

Továbbá: szórólap,ha lesz én is hordozom majd!(valami elérhető helyre tegyétek már ki)

Ja és engem is érdekelne a napijegy!

Elküldve
ki jelölt be iwiwen????na ki????tök jó.

na ki?

ui: skacok. azt beszéljük Nyuszival msn-en, hogy szombaton kiugrunk a majorba.

Ki tud jönni?

esetleg szombat 3-órára a majorhoz. :blush:

Elküldve

Az meg mi???? :blush:

Fontos!A fellépők tekintetében még beszélnünk kellene, mert alakul a dolog :D juhéééééééé, csak a stílusban kéne megegyeznünk, srácok nagyon fontos lenne egy személyes tali!ahol minél többen ott vagyunk!

Egyedül nem bírok és nem is akarok mindenben dönteni!De én azt hiszem amit ma megléptem abból nagyon sok jó dolog sülhet ki

Elküldve

goldfm-es nyereményjáték végső sorsolása.

csak az nyerhet, aki ott van a partyn

mi 2 kártyával indulunk. remélem nyerünk.

szombatra jó lenne akkor minél több többen el tudnánk menni. pl.

Elküldve

Orvosi kalamajkám van, úgyhogy a hétvégén tudok menni bárhova. Szombat délelőtt kizárva, de utánna bármikor, bárhol ott tudok lenni.

Gold FM... Az a Privat Gold rádióadója? :blush: :D ;)

Elküldve

Sanyi, ha más nem, akkor majd msnen beszélünk,reméljük előkerülnek a többiek is...végre, közben elvileg az olimpiától hívnak délután, hogy mire jutottak.

egyelőre ennyi.

Elküldve
na ki?

ui: skacok. azt beszéljük Nyuszival msn-en, hogy szombaton kiugrunk a majorba.

Ki tud jönni?

esetleg szombat 3-órára a majorhoz. :blush:

Én rendesen bezsúfoltam a hétvégémet egy héttel előre. Bár egy késő esti akármi az beleférne. (8 körül)

Elküldve

Hali !!

Mi a pálya skacok? nem írtam mostanában.... A motorjaimra is fordítottam egy kevés időt, hisz itt a tavasz :blush:

Az Astra- m ban a központi zárat át lehet építeni rádió kulcsos ra? vagy az nagyon költséges lenne?

Azt hiszem a riasztó sem működik a kocsimban... egy autószerelő "átnézte" a kocsi, s azt állapította meg, hogy ki lett szerelve a riasztó, vagyis az a kis doboz, amibe a riasztó kulcsa illik...

Üdv.: Szabbensz

Elküldve
távirányítós riasztó... ez a megoldás. ;)

Jó a szó, tesó! :D

Üdv cartársak! Melóban, de minek... Majd 11 körül kezdődik a móka. Addig összedobtam a szórólapnak valót. Van A3-as, A4-es, A5-ös verzió. :blush:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.