Lujdzsi Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 A kuplung bowdenemet én még a megvásárláskor telenyomtam Wd 40-el de úgy hogy a pedálnál folyt ki. a fékről semmit nem tudok Amúgy a VOLUME is jó megoldás lehet a problémára Tekerd oda a magnót és nem hallod a nyikorgást :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Vagy a másik Astra tele volt pakolva dobozos sörrel és az nyomta le! A Corsásoknál is volt valaki (most nem jut eszembe kicsoda) aki ásványvizes zsugorokkal ültette a gépet :blush: Akkor már inkább a sör de sajna az meg csak ideig-óráig tartana . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Akkor már inkább a sör de sajna az meg csak ideig-óráig tartana . iszákos :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Sosem tudjuk meg, hogy mi van a HOBi-val? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Elvitték a hobbitok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Sosem tudjuk meg, hogy mi van a HOBi-val? :D Nyugalom srácok HOBI jól van vagy legalábbis jól lesz ha a szerelóbácsik rendberakják. :blush: Bocs Nyuszmancs de annyira aggódtak a fiúk hogy muszáj volt megírnom ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 ebből még nem sok derült ki. mit kell szerelni? stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Ki szeretném cserélni a gyujtáskábeleket.Tud valaki tippet,hogy mit érdemes berakni ami tartós de nem kerül 25000 ft-ba minta Bosch kábelszett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 ebből még nem sok derült ki. mit kell szerelni? stb... Óóóó mackó hát "Egyebet nem tudok" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Ki szeretném cserélni a gyujtáskábeleket.Tud valaki tippet,hogy mit érdemes berakni ami tartós de nem kerül 25000 ft-ba minta Bosch kábelszett? ha engem kérdezel, vagy gyári, vagy gyári. :blush: bár asszem amit anno én raktam az astrába az se volt gyári. De ezt ki kell fogni. A nem gyári általában kevesebb ideig bírja. :D asszem prospark vagy mi... kocsiban megvan a doboza, majd megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Ki szeretném cserélni a gyujtáskábeleket.Tud valaki tippet,hogy mit érdemes berakni ami tartós de nem kerül 25000 ft-ba minta Bosch kábelszett? az üvegszálbetétes cucc. Az nem húz át sem,és tartósabb mint a sima rézsodronyos,és ha épp 25e-be kerül,akkor is van kedvezményem a meteornál is meg a birner-nél is,lesz kb 15 mire kézhez kapod :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2007 Köszi srácok az aggódást, még én sem tudom mit kell majd rajta csinálni, remélem most piri pénzből megúszom, aztán a többit meg majd később. Viszont a célpontjaim a következők: Apafi utca, Köntösgátsor, Hétvezér, Ha valakinek dolga van arra, és beférek, szóljatok!Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2007 Telonitó ne haragudj, tegnap elfelejtettem nagyon sok boldog névnapot kivánni, hát most pótolnám, és kívánom, hogy minden álmod valóra váljon! Ha jól tudom SzaboT nem most tartja, de jó nektek, hogy ennyi Tamás nap van :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 VOLUME :D ;) Nem mindíg válik be. Egyszer leszakadt a lökhárítóm, és akárhogy tekertem felfele a magnón a hangerőt, bizony hallottam a lökös köszörülését. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Nem mindíg válik be. Egyszer leszakadt a lökhárítóm, és akárhogy tekertem felfele a magnón a hangerőt, bizony hallottam a lökös köszörülését. :blush: Na jó győztél! Te jobban vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Nyuszi! mikor mennél arra amerre? ui: pedálnyiszogásra a zsír tűnik a legjobb megoldásnak. Eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Na jó győztél! Te jobban vagy? Június ötödikéig ugyanúgy vagyok. Akkorra van időpontom a klinikára. Addig meg elvagyok fájdalomcsillapítón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 ui: pedálnyiszogásra a zsír tűnik a legjobb megoldásnak. Eddig. ha a zsír működne, akkor az nagyon zsír lenne :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Ki kell próbálni. Más ötlet egyelőre nincs ezen kívül, csak a Lujdzsié. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Telonitó ne haragudj, tegnap elfelejtettem nagyon sok boldog névnapot kivánni, hát most pótolnám, és kívánom, hogy minden álmod valóra váljon! Ha jól tudom SzaboT nem most tartja, de jó nektek, hogy ennyi Tamás nap van :D Köszönöm szépen, nagyon figyelmes vagy! Valóban most tartom... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Lehet, hogy egy kicsit szenya voltam, de kellett a parkolóhely: http://auto.videobomb.hu/video/PROFI_PARKOLAS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Lehet, hogy egy kicsit szenya voltam, de kellett a parkolóhely: http://auto.videobomb.hu/video/PROFI_PARKOLAS Ja,és összementél,le is fogytál,és kinőtt a melled,ráadásul a hajad is hosszú szőke lett :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Ja, és összementél, le is fogytál, és kinőtt a melled, ráadásul a hajad is hosszú szőke lett :D De jól áll neki! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 De jól áll neki! :blush: Azt én nem láttam,de ha te mondod tesóóó :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2007 Tele van a város szerelemmel... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts