mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 >>>> ezt találtam én is, de ez elektroműszerészeknek vagyon írva. ;) nekem a kuplung is meg a fék is nyikorog :blush: a kuplung nyüszögést sztem meg kell szokni...hosszútávon hatásos fegyvert még nem találtam :lol: Zsír! Zsír! Zsír! Mackó ez nem a Carstyling :lol: :lol: hubameg... pedig aszittem... :D te is tudod, hogy milyen dzsírra gondótam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 te is tudod, hogy milyen dzsírra gondótam. :blush: persze Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 auuu... ez fight (ejtsd: fájt)... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 ....ezt találtam én is, de ez elektroműszerészeknek vagyon írva. :blush:.... Hopsz, tényleg. Akkor passz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 >>>> ez sajna csak a kapcsolási rajz, de közben megtaláltam a leírást is egy oldalon, ha kell valakinek: SC303 manual Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 nekem a kuplung is meg a fék is nyikorog :blush: a kuplung nyüszögést sztem meg kell szokni...hosszútávon hatásos fegyvert még nem találtam :D nem vagyok hajlandó megszokni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 nem vagyok hajlandó megszokni! :blush: az autó átépítése automata váltósra ? :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 az autó átépítése automata váltósra ? :D ;) :lol: a következő kocsim 100%, hogy olyan lesz :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Hopsz, tényleg. Akkor passz. Nem baj Pista! Megpróbáltuk! :D ez sajna csak a kapcsolási rajz, de közben megtaláltam a leírást is egy oldalon, ha kell valakinek: SC303 manual Gratula! Ezek után lehet azt mondom, hogy azt a beépülő modul dolgot is lehet meg tudod oldani. ;) tudod, amit mondtam, hogy senkinek se megy. a következő kocsim 100%, hogy olyan lesz :blush: ennyire azért nem vészes a helyzet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Küldd már el az infókat erről a beépülő modulos dologról, hogy miről is van szó pontosan, és megpróbálom megoldani :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Hali ! Annyian írtátok ezt a kuplungpedál nyikorgást,hogy már kezdett zavarni a dolog,hogy az enyém miért NEM csinálja. Bebújtam a lábtérbe megnéztem lefotóztam kielemeztem :Van ott egy rugó ami ugye a pedált visszatolja alaphelyzetbe és ez a pedál tengelyére van spirálisan feltekerve a tartókonzolon pedig egy kis lyuk segítségével rögzítve.Na szerintem azon a ponton ahol a rugó a tartókonzolhoz dörzsölődik keletkezikaz a kis nyikorgó hang.Bár nem biztos mert mint azt mondtam nekem "még" nem csinálja.Jó megoldás lehet a zsír vagy némi olaj de csak ideig óráig mert ott az eléggé poros helye a kocsinak lévén a lábtérben és a kenés előbb utóbb újra elkoszolódik.Hosszútávon jobb lenne a tengelyre a rugó és a tartókonzol közé tenni egy kis keményműanyag esetleg gumi alátétet.Szerintem :blush: Kép a :http://www.opelforum.hu/index.php?automodule=gallery&req=si&img=1684 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 én értettem mire gondolsz. :blush: ui: Amigónak, a helyzet kosz tekintetben jó, mert neki a teljes lábtér takaró megvan, és amikor levettem, alatta alig volt porocska. Nyuszi! még mindig nem tudjuk, mi van HOBival!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Annyian írtátok ezt a kuplungpedál nyikorgást,hogy már kezdett zavarni a dolog,hogy az enyém miért NEM csinálja. Bebújtam a lábtérbe megnéztem lefotóztam kielemeztem :Van ott egy rugó ami ugye a pedált visszatolja alaphelyzetbe és ez a pedál tengelyére van spirálisan feltekerve a tartókonzolon pedig egy kis lyuk segítségével rögzítve.Na szerintem azon a ponton ahol a rugó a tartókonzolhoz dörzsölődik keletkezikaz a kis nyikorgó hang.Bár nem biztos mert mint azt mondtam nekem "még" nem csinálja.Jó megoldás lehet a zsír vagy némi olaj de csak ideig óráig mert ott az eléggé poros helye a kocsinak lévén a lábtérben és a kenés előbb utóbb újra elkoszolódik.Hosszútávon jobb lenne a tengelyre a rugó és a tartókonzol közé tenni egy kis keményműanyag esetleg gumi alátétet.Szerintem :blush: Este felrakom a képet hátha akkor érthetőbb lesz amit itt elgagyogtam. Nekem az előző 1.4-es G Astrámnál nyikorgott enyhén a kuplungpedál környéke, de nekem nem a pedál tengely zsírzása segített (bár lehet, F astránál itt nyikorog), hanem a kinyomó rúd végének zsírzása, a tűzfal közelében. Elég nehéz hozzáférni, és a rudat minden oldalról (körbe) meg kell picit zsírozni, ami nehéz. Hosszú, vékony gumikezek előnyben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 szia Telo! jut eszembe.. kopogásérzékelő rendberakás óta jól viselkedik a kocsid? fogyi rendben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 szia Telo! jut eszembe.. kopogásérzékelő rendberakás óta jól viselkedik a kocsid? fogyi rendben? Azóta lekopogom semmi bajom az autóval. Megy és normálisan fogyaszt... :blush: A stabilizátor szilentjeim sem nyikorognak már fekvőrendőrön egy kis szilikonkezelés óta. Szal most jóóóó! Kopppp kopppp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 http://www.opelforum.hu/index.php?automodu...si&img=1684 Erről beszéltem ott fentebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Öööö nem hiszem el hogy dél óta nem járt itt senki? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Délután vissza raktam a szépen kitakarított sport szűrőt az F16-osba .Megint felpezsdült a vérem Azóta megint szív,harap,megy,bömböl,marja a betont . Jobban fogyaszt jobban fogy a gumi de ez mind nem számít mert az út is jobban fogy . :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Délután vissza raktam a szépen kitakarított sport szűrőt az F16-osba .Megint felpezsdült a vérem Azóta megint szív,harap,megy,bömböl,marja a betont . Jobban fogyaszt jobban fogy a gumi de ez mind nem számít mert az út is jobban fogy . :blush: ...és te is jobban fogysz, mert jobban izzadsz az élménytől... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 ...és te is jobban fogysz, mert jobban izzadsz az élménytől... :D Na az már biztos :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Na az már biztos :blush: még a végén kiderül hogy egészséges,és csak kövér nők lesznek az utakon,mindegyik padlógázzal izzad,hogy fogyjon :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Roli! Itt vagy ????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Képzeld tegnap mellém állt két Astra és akkor vettem észre hogy az én kocsim magasabb minta többi Hát ennek nagyon kellene az az alacsonyabb rugó! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 nekem a kuplung is meg a fék is nyikorog :blush: a kuplung nyüszögést sztem meg kell szokni...hosszútávon hatásos fegyvert még nem találtam :D VOLUME ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Vagy a másik Astra tele volt pakolva dobozos sörrel és az nyomta le! A Corsásoknál is volt valaki (most nem jut eszembe kicsoda) aki ásványvizes zsugorokkal ültette a gépet :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts