Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Légy üdvözölve "idegen"! :blush:

Füldugó? :D

komolyan belegondolva engem is idegesített. szal hathatósabb megoldás kell.

már szóltam az egyik kolleganőmnek, akinek a férje azért elég sokat szerel, hogy kérdezze már meg tőle, ugyan mit lehetne ezzel kezdeni?

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
vettem egy Opel Vectra A-t. 2.0i (c20ne)

van egy olyan problémám, hogy a kuplungpedálom nyiszog, és a WD40 1 napig hatott csak.

mit tehetek ezzel?

köszi!

Nekem kadettomban volt ez a gond, és szintén WD40nel prószálkoztam. De végül egy nagyon hosszadalmas, és türelmet igénylő, de egyszerű művelet segített rajta: leakasztottam a kuplungról a bowdent, kiemeltem függőlegesre, és ebben az állpotban tartva (kitámasztva) olajat csöpögtettem bele, amíg csak befogadta. Onnan tudam, hogy elérte a pedélt, hogy belülről már olajos volt, volt vagy 20 perc, és óvatosan kell, emg közben néha fel le mozgatni a belső bowdent.

Najó én azért utána kicseréltem a kuplungtárcsát, és a nyomcsapágy kiemelő villát is (kopottak voltak, és a nekifeszülés miatt nagy volt az ellenállás)

Elküldve

Hali!

Mikor lessz a találkozó amúgy? és hol?

A kipuffra visszatérve... egyelőre csak vég lesz cserélve, teljes új rendszert alápakolni majd idővel...

persze mindez műszaki vizsga után.. sajna lejár 6. hónapban :blush:

Üdv.:

Szabbensz

Elküldve
hozzáteszem. Amigó nyiszogós baja a kluplungpedál rugójától ered. a bowden szép. Szerintem a zsír segítene. De mindjárt körbeszaglászok. ;)

köszi, hogy körbekérdezel :blush:

egyébként a zsír nem lenne hülyeség, mert amikor a számítógépemhez csatlakoztatható Microsoft kormányom pedálja hangos volt, akkor a rugók bezsírozása végleg megoldotta a problémát (3 évig hangja sem volt)

nyilván azok gyengébb cuccok voltak, de nekem csak ebben van tapasztalatom, bocs :D

Elküldve
Amigo! Nem gond! Ezért is segítettem. Ha 1x erre jársz, esetleg, akkor lökhetek rá pici zsírt. na nem a sertésesből, hanem a gépesből. :D

ok, köszi, megnézem én is milyen zsírom van, aztán megbeszéljük :blush:

Elküldve

Hold sugaras szép estéket minden éjjeli bagolynak!

Örömmel látom, hogy az elmúlt napok szócsatái után elülő por mögött, végre igazi opelbarátok jönnek és jönnek kis csapatunk jó kedélyét emelendő eme fórum oldalaira.

ÍGY KEREK A VILÁG :blush:

Elküldve

van a vectrámban egy gyári magnós rádió, megvan a kódja is

talán CAR300, ez az aminek a kijelzőjét ki is lehet szedni

a gondom az, hogy miként lehet bevinni a kódot a memóriájába? mit kell nyomni, semmire nem reagál, annyi van kiírva, hogy SAFE!

Elküldve

na közben sikerült bevinnem a kódot, de nem tudok rájönni, hogy ez most car200, 300 vagy 400?

meg egy leírás jó lenne azért, nem tud valaki egy linket? jó lesz angolul is persze, vagy németül esetleg. Grundig márkájú!

Elküldve
Nyuszmancs !

Olvastam az msn-t ügyi vagy! M a én is voltam nála gondoltam csak úgy megerősítésképpen de mondta,hogy beszéltetek.

;)

Mikor voltál?én zárásig ott voltam...jól elkerültük egymást :D

Srácok, holnaptól nincs autóm, szóval az ügyintézés rátok marad, vagy max jöttök sofőrnek... :blush:

Elküldve
ha van tuti tippetek erre a kuplung nyüszögésre akkor irjátok már meg :lol:

az enyém is csinálja de nem mindig :D

nekem a kuplung is meg a fék is nyikorog :blush:

a kuplung nyüszögést sztem meg kell szokni...hosszútávon hatásos fegyvert még nem találtam ;)

Elküldve
Amigo! Nem gond! Ezért is segítettem. Ha 1x erre jársz, esetleg, akkor lökhetek rá pici zsírt. na nem a sertésesből, hanem a gépesből. ;)

Mackó ez nem a Carstyling :blush: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.