Szabbensz Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Helló Szabbensz! Mindenek előtt üdvözöllek a legjobbak között :blush: A kipuffal kapcsolatban azt kell szemelőtt tartanod,hogy mekkora a géped és így mekkora dobra van szüksége .Soha ne dőlj be a boltosoknak mer nekik minden eladó és nem biztos,hogy a legnagyobb és legdrágább dob néz ki a legjobban a vasad alatt.A másik dolog ami megint fontos lehet, ha hátul növeled a kipuffot akkor elől sem árt javítani a szíváson.De legjobb persze ha elejétől a végéig megkönnyíted a levgő útját.Persze tudom ez nem olcsó de így nem csak szebb hangja lesz a verdának de egy kevéske rejtett lóerő is előbukkan belőle. :lol: Na csak ügyesen !!!!! Üdvözlet!! Köszönöm az üdvözletet :D Ezért kérem a segítségeteket, hogy milyen a legjobb kipuff alá. Tudom, hogy sokba lenne az egész rendszer kicserélni, de mivel nem rendelkezek önálló keresettel, ezért egyelőre csak a vég dobot cserélem ki, hogy ne legyen ilyen csendes ;) Pár képet tettem fel a kocsimról, igaz nem jó minőség, de a lényeg látható :-)) http://www.xabey.atw.hu/ S a kipuffról is van egy kép, amit néztem a Devil tunning nál... sztem egész jó, csak lehet nagy... nézzétek meg. Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Jah, s egy okos VW Passat- os gyerek azt mondta nekem hogy nem jó az Astra :blush: De nagyot tévedett. Mindig is mosolyogtam, mikor VW-sek különböző kategóriájú autókat hasonlítanak össze, passatot nem az astrával kell, hanem a vectrával. A gyár nyilván nem ugyanazzal a céllal gyártja a közép, és a felső kategóriás autókat. Bár fogyasztásban nyilván az alsóbbak a jobbak, gyorsaságban viszont nem egyértelmű a viszonyítás a tömegkülönbség miatt. F-Astrát a 3-as golffal kell hasonlítani, az pedig bafottul nem megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 ....F-Astrát a 3-as golffal kell hasonlítani, az pedig bafottul nem megy.... Vr6os Golfal még nem találkoztál ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 ...meg hogy sokat eszik.. 10 liter alatt nem jön ki... Hümm hümmm.... Ez azért ha nem is minden Opelre, de igaz. ;) A klímáról meg annyit, hogy barátomnak a 800 ccm-es Matizában is van klíma, és lejtőn azt használja extra motorféknek. :blush: Egyébként üdv közöttünk! Vr6os Golfal még nem találkoztál ? :D És te V6-os Astrával? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Hahó-hahó,sziasztok! Biztos jót megy ez az Astra,de azért lehet nem ártott volna motorhőt egy lemezzel elválasztani a szűrőtől. Jó ez találkozó,majd szóljatok,ha lesz valami plakát vagy szórólap és terítem itt mifelénk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 ....V6-os Astrával? :D.... Élőben még nem. Kadett E v6-ot láttam már :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Vr6os Golfal még nem találkoztál ? :blush: VR6-ost a GSi-vel kell hasonlítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 VR6-ost a GSi-vel kell hasonlítani. Úgy hangzott, mintha általásosságban azt gondolnád, hogy Golf3 bafottul nem megy :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Úgy hangzott, mintha általásosságban azt gondolnád, hogy Golf3 bafottul nem megy :blush: Jól kell érteni, azonos cm3-t, és felszereltséget kell összehasonlítani, hisz a gyárak mindig egymás felé próbálnak kerekedni, mikor kidobnak egy új modellt. 1.4-es golfra gondoltam egy 1.4-es astrával szemben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Hümm hümmm.... Ez azért ha nem is minden Opelre, de igaz. :lol: A klímáról meg annyit, hogy barátomnak a 800 ccm-es Matizában is van klíma, és lejtőn azt használja extra motorféknek. :lol: Egyébként üdv közöttünk! Hali! Köszönöm Sanyi! :blush: Nekem nincs klíma az opelben, s nem is hajszolom. Az aki kinyírta az opeljét (akiről írtam, hogy 160 nál elszállt a főtengely...) mondta, hogy volt már ugyanilyen opellel dolga, ugyanez a motor mint az enyémben (1.6i) s nem tudta 10 liter alá szorítani a fogyasztást... Mégis nekem nem úgy tűnik hogy sokat enne... akkor max 9 ltr. Majd teletankolom, s akkor kiderül mennyit igényel 100 km re. Az az egyetlen aggodalmam, hogy nem kaptam meg a pótkulcsot az autó volt tulajától... állítólag elvesztette... de még az email re sem válaszolt, amiben rákérdeztem a pótkulcs hollétére. ;) Valószinűleg immobiliser-t cserélnem kell, ha nem akarom, hogy meglovasítsa. Igaz, akinek kell. úgyis elviszi, legyen szó Astra ról, vagy új BMW ről :D Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Hali! ...Az az egyetlen aggodalmam, hogy nem kaptam meg a pótkulcsot az autó volt tulajától... állítólag elvesztette... de még az email re sem válaszolt, amiben rákérdeztem a pótkulcs hollétére. :D Valószinűleg immobiliser-t cserélnem kell, ha nem akarom, hogy meglovasítsa. Igaz, akinek kell. úgyis elviszi, legyen szó Astra ról, vagy új BMW ről :blush: Üdv.: Szabbensz Szia! Szerintem ha teszel bele egy trükköt akkor nyugodtabban alszol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Mégis nekem nem úgy tűnik hogy sokat enne... akkor max 9 ltr. Majd teletankolom, s akkor kiderül mennyit igényel 100 km re. Hurrá, hurrá, hurrá!!!! :D Most marhára megnyugtattál! Ha a te egyhatod kilenc körül fogyaszt, akkor az én kettőkettőm ~12 literes fogyasztása még diétásnak is tűnhet! :blush: (Persze most motorgenerál után tuti kevesebb lett, és ráadásul még a ménes is visszajött) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Üdv Szabbenz! A fogyasztás témához csak annyit akarok mondani, hogy kézi váltóval a C14NZ motoros astrám 8 körül evett városban (télen rossz termosztáttal volt az 10 is), 6,5 körül országúton és kilencszázvalahány kiló volt. Az omegám automatával 15-16 között eszik városban, 10 körül országúton és 1610 kiló, viszont cserébe klímás és jobban megy :blush: Amikor tankolok visszasírom a régi autót, de amikor előzni kell, akkor hálát adok a majd' háromszoros teljesítményért... SZVSZ jó az a 9 liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Hurrá, hurrá, hurrá!!!! :D Most marhára megnyugtattál! Ha a te egyhatod kilenc körül fogyaszt, akkor az én kettőkettőm ~12 literes fogyasztása még diétásnak is tűnhet! :blush: (Persze most motorgenerál után tuti kevesebb lett, és ráadásul még a ménes is visszajött) Nem kötözködni akarok, de szerintem a motorgenerál után egy ideig többet "kell" fogyasszon - amíg beállnak az illesztések. Az új autók is többet zabálnak, mint az előírt, amíg be nem kopik kicsit a motor. Nálam is nőtt ideiglenesen a fogyi metabond adalék után - az pedig nem is generál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Ezzel tisztában vagyok. De nem is a fogyasztás miatt lett szétszedve. A hidrotőkék már észvesztően csattogtak, Olajszint rendben volt, de vagy folyamatosan égett, vagy pislogott az olajnyomásjelző, hírtelen rottyant a víz, és egyébb nyavaják. Szóval ideje van már egy kis felújításnak. A fogyi meg nem izgat, ha megy a szekér. Node hagyjuk a műszaki dolgokat, csicseregjünk. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Figyu mán!NOKIA 2610 -hez létezik adatkábel?Ha valaki tud értesítsen már ,lécci!Akkkor otthonról is tudnám nyomni!(nemcsak a melóból). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Figyu mán!NOKIA 2610 -hez létezik adatkábel?Ha valaki tud értesítsen már ,lécci!Akkkor otthonról is tudnám nyomni!(nemcsak a melóból). Ni má az elveszett embőr!! :blush: :D Szeva Corsika Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március5, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2007 Örömmel jelentem be, hogy az Ateri Tuning kiállítóként részt kíván venni a találkozón. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Helló Szabbensz! Mindenek előtt üdvözöllek a legjobbak között :blush: A kipuffal kapcsolatban azt kell szemelőtt tartanod,hogy mekkora a géped és így mekkora dobra van szüksége .Soha ne dőlj be a boltosoknak mer nekik minden eladó és nem biztos,hogy a legnagyobb és legdrágább dob néz ki a legjobban a vasad alatt.A másik dolog ami megint fontos lehet, ha hátul növeled a kipuffot akkor elől sem árt javítani a szíváson.De legjobb persze ha elejétől a végéig megkönnyíted a levgő útját.Persze tudom ez nem olcsó de így nem csak szebb hangja lesz a verdának de egy kevéske rejtett lóerő is előbukkan belőle. :D Na csak ügyesen !!!!! igazából a lambda szondára kell tenni egy olyan(másik) szondát,és egy TEC műszert,ami kiméri hogy mennyire van terhelve a kipufogó rendszered és a katalizátorod az új kipuff rendszereddel...Mert ha túlöblít a cucc,akkor semmit nem ér az egész ,gyújtást vagy vezérlést kell állítani hogy működjön rendesen...Szóval valóban nem mindig a legnagyobb a legjobb... A 4 leömlős rendszernél is ugyanez a helyzet,csak ott meg az a lényeg,hogy a 4 hengerből a gázok mm pontosan ugyanabban a pontban találkozzanak a rendszeredben,mert külömben az egyik henger lefojtja a másikat... viszont ezt kb 40-50-ezerért megcsinálják,és utána mintha másik autóban ülnél... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Örömmel jelentem be, hogy az Ateri Tuning kiállítóként részt kíván venni a találkozón. :blush: Ügyi vagy!!! :D Szépen alakul a találkozó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március5, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2007 Ügyi vagy!!! :D Szépen alakul a találkozó! Köszönjük szépen, bár azért még mindig a várakozáson alul vagyunk :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 szasztok! vettem egy Opel Vectra A-t. 2.0i (c20ne) van egy olyan problémám, hogy a kuplungpedálom nyiszog, és a WD40 1 napig hatott csak. mit tehetek ezzel? köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Sörössanyííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí: http://www.freevlog.hu/video/2157.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március5, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2007 Üdv Amigo! Srácok, kellene nekem csinálni néhány szórólapot akkor a taliról, meg valamiylen jelentkezési lapot!Az Ateribe pedig kellene egy plakát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Légy üdvözölve "idegen"! :blush: Füldugó? :D komolyan belegondolva engem is idegesített. szal hathatósabb megoldás kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts