Lujdzsi Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Tegnap voltam Pesten és összefutottan a Nagy Fehér Főnökkel./Dark/ Direkt nem nagy sötét főnököt írtam :blush: Mert még rosszra asszociálna valaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2007 Aki tud jöjjön msnre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Egész délután próbáltam. Nekem nem megy. Majd hívok valakit holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Hát engem meggyőztél, bár elszomorít, hogy nincs olyan jó tárolási lehetőségeim, hogy én is élnék a jó vételekkel. A srác árulja még a GSi-t, amiben anyud varrta a kárpitot?má elatta Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2007 Lujdzsi, Aterinek ment e-mail, ha van kedved szólj neki, hogy mi vagyunk azok :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Szép jó napot! De csönd van ma! Hol vagytok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2007 Gőzerővel dolgozok, tegnap is 1/4 7ig melóztam, közben meg még taliügyintézek is :blush: titokban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 pííssz! ma még nem aludtam, fáradt vagyok, este szerelnem kén még meló előtt, stb... kivagyok. huhh. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Gőzerővel dolgozok, tegnap is 1/4 7ig melóztam, közben meg még taliügyintézek is :blush: titokban... És mikor tetszik pihenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Üdv Minden Opelesnek! Egy '92 es F Astra - m van, s az lenne a kérdésem, hogy a kocsi gyári felnije 14" os? Ha 14" -os 15" -os alufelni aláfér még az autónak? S hol lehet a megyében (Hajdú Bihar) vagy szomszédos megyékben vásárolni jó felniket? E-mail re is írhat aki tud segíteni! (szabbensz@citromail.hu) Előre is köszönöm a válaszokat!! Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Üdv Minden Opelesnek! ... Üdv.: Szabbensz Szia! A 15-ös lazán aláfér, azzal nincs baj, sőt, még talán viszgán is átcsúszik. :blush: Debrecenben van pár hely, ahol lehet új felnit venni. Hazsnáltat is találhatsz gumisoknál. Mit jelent a jó amúgy? ez a relatív. írj minél gyakrabban maci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Igen gyér volt a mai termés! Szabbensz! Üdv közöttünk,szabad belépni az opelklubba! :blush: Nem azért hogy enkünk jó legyen hanem hogy neked! menj fel a www.gumibolt.hu nevű oldalra,ott megvan minden személyautó váltómérete...Ez azt jelenti,hogy le van írva a kerékátmérőd(gyári) és megmondja hogy ha felnit cserélsz,melyik az a gumitípus,amelyiket a felnire rakva nem változik a kerékátmérőd...De itt tudsz felnit is és gumit is rendelni U.i: Láttam már F astrán 19"-os felniket is nyugi. a 15" röhögve elfér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Ja,és csináltam képeket a Rekordról. Íme: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 huu... szép ótók! :blush: A 19 már erős picit, mert ahhoz valszeg lakatosra is szükség lehet, de 17 még oké, ET függően. 15-16 röhögve elfér. :D max a kpm-et kell kerülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2007 És mikor tetszik pihenni? egyelőre úgy néz ki mostanában nem fogok, majd öregkoromban ráérek :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Ja,és csináltam képeket a Rekordról.Képzeld, akinél a kuplung, és ilyen mélyebb dolgot szoktam csinálni, annak az udvarán áll egy C-Acsona arany metál, és gyári bronz übvegekkel. istenszép. Egysze volt oanunk, és emiatt különösen vonzódok hozz, Meg kérdeztem tőle, hog ymér mindig opel szervizekben helyezkedik el? Aszongya neki volt golfja is..................a többi szöveget ismeritek. melyik az a gumitípus,amelyiket a felnire rakva nem változik a kerékátmérőd...De itt tudsz felnit is és gumit is rendelniMellesleg ha nem akarod, hogy változzon a váltóáttétel, akkor próbáld meg úgy összeválogatni, hogy egyezzen a tényleges átmérő a gyárival, mer ha nagyobb lesz az átmérője, akkor bár hosszabbak lesznek a fokozataid, és nagyobb a végsebességed, de lassabban ugrasz ki lámpánál, és terheled a váltót, futóművet, motort, mindent jobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2007 Srácok, kellene nekem néhány elérhetőséget keresni, mert sajna nekem most nincs kapacitásom rá. Remélhetőleg jövőhéten, ha van cím, akkor személyesen is megkereshetem a célpontokat :blush: , de most hétévégére kellene pár, hogy ha más nem e-mailben előzetesen egyeztessek velük. Ha vki ráér, szóljon már, és akkor adom a listát, köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Srácok, kellene nekem néhány elérhetőséget keresni, mert sajna nekem most nincs kapacitásom rá. Remélhetőleg jövőhéten, ha van cím, akkor személyesen is megkereshetem a célpontokat :blush: , de most hétévégére kellene pár, hogy ha más nem e-mailben előzetesen egyeztessek velük. Ha vki ráér, szóljon már, és akkor adom a listát, köszi Nya mentem. Majd estefelé megint leszek, addig léci írj vmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Ja,és csináltam képeket a Rekordról. Az enyém szebb volt, bibibí! :D De Roli, van egy nagy gond: a doki nem engedett dolgozni, úgyhogy nem vagyok Fehérváron, ezért nem tudok hétvégén nállad lenni. :blush: Marhára sajnálom. Viszont így bármikor tudok Debrecenbe menni, tehát ha szervezési akármi van, akkor ott a helyem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2007 Bocs Sanyi, nem voltam a helyemen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Bocs Sanyi, nem voltam a helyemen Akkor RE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2007 Akkor RE. Most sem voltam, de utánam hoztak :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2007 Srácok, hétvégén ha más nem neten kéne bezsélgetünk kicsit. A szórólapot is meg kellene csinálni.De én most asszem megyke alszok egy nagyot, és ha holnap reggel felébredtem, remélem újult erővel folytathatom a megkezdett munkát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 MSN-t megcsináztam, felőlem ott mehet a buli. Vagy vasárnap személyesen. De a szombat családi okok miatt kilőve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 jó pihit. asszem belépek metabondosnak... jah.... http://www.civismetabond.hu ... ajánlom figyelmetekbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts