Endlos Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 asszem ma körmére nézek a photoshopnak és alkotok valamit a májussal kapcsolatban. :blush: Én örülök, hogy vki megmozdul (nyuszin kívül :-)) Mindenkitől elnézést kérek :-)) (na úgy látom, nem sikerlt szétoffolnom a fórumot, vagy hogyis mongyák amúgy mostanság eléggé összeszűkült a látóköröm, eléggé közel vagyok a célhoz, ne harizzatok, ha gyakrabban gyövök, izéna ritkábban, szélkerék építés, meg ienek, lelkileg máshol vagok., tavaszra kész kell lennem a házzal) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Hát a régieknél jóval több mindent néznek, pl. ha opel, akkor spájszerrel nekiesnek az alváznak, ismerik a típushibákat, és nagyon szemét módon mgkeresik a gyenge pontokat. :-(( ugyanazokat a paramétereket ellenőrzik,persze átrohadt padlólemezzel ne akarj átmenni... egyébként teljesen érthető a dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Én örülök, hogy vki megmozdul (nyuszin kívül :-)) Mindenkitől elnézést kérek :-)) mozgolódik itt mindenki, csak nem látszik. :blush: Hamarosan látszani fog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2007 Már látszik :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 egy kiemelt topik még nem váltja meg a világot :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2007 egy kiemelt topik még nem váltja meg a világot :blush: mire célzol???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 mackó amit írt,hogy megoldódik minden,azt hittem valami konkrét szerveződés. a kommentem pedig arra utalt,hogy egy topik miatt még nem lesz tali :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2007 Nem azt írta megoldódik, hanem hogy mozgolódik... És az ilyen negatív hozzállású emberek miatt lehet nem lesz, de ha más nem mi ott leszünk...és lesz egy jó hétvégénk.És szerintem még sokan gondolják így. Nekem már akkor is öröm, ha a mi régiónk és a barátaink eltöltenek ott egy hétévégt, ha te másképp gondolod, az szuverén jogod. Mi lelkesek vagyunk, és mindnet megpróbálunk. És ezt nem haragból írtam, ez csak a véleményem, meghallgattam a tiédet, elmondtam az enyémet.Bár igazából épp tőled nem vártam ezt, hanem inkább támogatást...mint régiótag ez kicsit talán kötelességed is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 én mondtam,hogy számíthatsz rám akármiben,de mint az bebizonyosodott,ez nem egészen így történt,ha ti így,akkor én?????? :blush: a lelkességed meg :D inkább most befogom a szám Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2007 No comment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 No comment... jobb is ha nem mondasz semmit... :blush: így akarsz egységet a régión belül? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 olyan gyorsan gépeltem, hogy egy Z-t kihagytam. sorry. :blush: és ne "marakodjatok"! irgum-burgum. Nyuszi! kérdezz rá az ajánlatra lécci. hogy ha küldték, hova küldték stb. ui: a telefon váltás miatt a mail-em vagy a mackosajt@opelklub.hu vagy a lacisajt@msn.com lécci ezeken kommunikáljunk ezut! köcce. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2007 Az egység megvan, legalábbis mások véleményéből ez derül ki...de ha nem jól látom majd szólnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Az egység megvan, legalábbis mások véleményéből ez derül ki...de ha nem jól látom majd szólnak. "mások" szerint lehet,de csak nézz körbe itt.. ez meg az én nézőpontom de bocsánat hogy kinyilvánítom a véleményem,és nem csak a nyelvem bizonyos testrészek felé összpontosítom,amiben egyébként semmi rossz nincs,de néha nem erre lenne szükség. de sajnos én egy pofátlan bunkó vagyok,és megszólalok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2007 Mások alatt a régiónk tagjait értettem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 olyan gyorsan gépeltem, hogy egy Z-t kihagytam. sorry. :D és ne "marakodjatok"! irgum-burgum. most rövid a körmöm,úgyhogy nem lesz fájdalmas :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Mások alatt a régiónk tagjait értettem.... a nézőpontomon továbbra sem változtat Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2007 Nem is mondtam, hogy változzon...mint mondtam szuverén jogod mint gondolsz, mit teszel, a te döntésed próbálsz e a csapattal együtt játszani vagy sem. Nekünk eddig sikerült, még ha vannak nézeteltérések néha, de ez ezzel jár. A döntés a tiéd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 aki még 1 rossz szót szól, valagon billentem! tessék abbahagyni! :blush: próbáljunk meg a lényegre koncentrálni!!! Talit kéne szervezzünk vagy mifene, és mindenkire szükség van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 játszanék,ha bizonyos helyzetekben játéklehetőséget kapnék mackó,úgy érzem,rossz szó nem hagyta el számat/billentyűzetemet. igen,mindenkire szükség lenne,de úgy tapasztalom,a valóság mást mutat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2007 AdorjanT megkérnélek, a többi észrevételedet légy oyl kedves személyesen elém tárni, és ezt itt befejezni köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 mert talán itt nem szabad semmit sem írni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 az a baj Tamás, hogy ilyenekkel romboljuk a csapatmorált. és ez nem jó! témaváltás! Tegnap megszakértettem a haver vectráját. nos, a generátor és a szíjfeszítő csapágyai kukásak. ezeket holnap kiszerelem, aztán másnap mennek be az újak. előző tulajokat megkereste, igazolva vagyon, hogy vezérlés, és olajcs. nem szükségeltetik, bár mondjuk a látottak is alátámasztják. 1 izzót cseréltünk, mert ki volt égve. Ma ellenőrzi a keréknyomásokat, aztán ha kell, egy állítást még kap a kocsi. A rádió szerintem kuka, de van ismerőse, aki talán meg tudja csinálni (a nyomógombok beakadnak... a kódot se tudtam beadni velük... túlszaladt mindig), az elektromos antenna pici olajozásra vagy zsírzásra szorul, mert néha nehézkes. a mocitető nyitó csak kiugrott a helyéről, mert állítani kéne a bowdenen.. túl laza már... szegénykém még a gyári helyén áll. 14 éve nem volt megmozdítva a csavar, amivel lehet állítani... nehéz lesz megmozdítani. szal holnap szerelés... este meg meló... 6 éjjel... ááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 csapatmorál :D ;) :lol: Tegnap megszakértettem a haver vectráját. ennél több baja ne legyen :blush: és hogy megy? motorja szépen jár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 ne nevess... a vectra meg szépen jár... a srácnak fura, hogy képes magától is menni a kocsi, szinte alapjáraton. A Skoda maroknyi lovához képest ez egy teljes ménes... vagy kettő.. szal igencsak szoknia kell. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts