adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Nem is mondtam, hogy meglepetés....és elmondtam mi az, mit meséljek még???? :huh: de az ajándékot nem szokták mindig beharangozni :lol: nos,azt írtad,tömegközlekedtél,és sok élménnyel gazdagodtál :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2007 de az ajándékot nem szokták mindig beharangozni :huh: nos,azt írtad,tömegközlekedtél,és sok élménnyel gazdagodtál :unsure: JaH, hát nah....sztem azt nem kell bemutatni, de pl, magányosoknak ajánlhatom, tök jól lehet ismerkedni, meg vicces emberekkel találkozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 azt hittem valami konkrét dolgot fogsz említeni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Nem is mondtam, hogy meglepetés....és elmondtam mi az, mit meséljek még???? :huh: Nyuszi vidd haza dugd el.Este berugsz mint a csacsi és holnapra elfelejted.Amikor megtalálod meglepi lesz. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2007 Nyuszi vidd haza dugd el.Este berugsz mint a csacsi és holnapra elfelejted.Amikor megtalálod meglepi lesz. :unsure: :huh: oké, megyek veszek pár üveg bort, csak aztán el ne felejtsem hova dugtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 :huh: oké, megyek veszek pár üveg bort, csak aztán el ne felejtsem hova dugtam... azt mondtad a bort már... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2007 azt mondtad a bort már... :unsure: szükség törvényt bont... :huh: Na srácok, elhúztam az Olympiába hamarosan, szorítsatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 szükség törvényt bont... :huh: Na srácok, elhúztam az Olympiába hamarosan, szorítsatok. átvertél akkor :unsure: :lol: igyunk bortot akkor :D szorítok,de majd viszont kérem a szorítást,de csak finoman :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 :unsure: oké, megyek veszek pár üveg bort, csak aztán el ne felejtsem hova dugtam... holnap este tuti megtalálom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2007 Oké,Gelkoca :unsure: Na srácok voltam egy másik helyen, is ahol azt mondták nagyon jó a kommunikációs képességem, ez azt jelenti jó voltam???? :huh: Msnsen majd mesélek, jah és Mackó köszi a segítséget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Én egyszer fizetek hónap elején és egész hónapban friss kaját rak elém az asszony. :unsure: 2 kérdés: mi a pontos címe ennek? Nézted-e a GSi-astra bontást, amit linkeltem? Ja ezt az érdekességet akartam még ide belinkelni: http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200....22.&301385 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 de a végén tök jó ajándékokat vettem magamnak(napraforgós naptárat, és egy Van Gogh határidőnaplót)Szupeeeeeeeeeeeeeeeeer Érdekes, tennap gyönbim is pont így járt, csak ő Oldtimeres naptárat, és napraforgós határidőnaplót vett :-DDDDDDDDD Tán vmi hatalmas akció van? (csak mer semmi mást nem vett :-)), ja kaját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2007 Igen, akcióóó, a Van Gogh-os cucc 3000 helyett 300 Ft volt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Na srácok, ma tömegközlekedtem, sok élménnyel gazdagodtam :huh: A bankok hülyék, lejártam a lábam, de a végén tök jó ajándékokat vettem magamnak(napraforgós naptárat, és egy Van Gogh határidőnaplót)Szupeeeeeeeeeeeeeeeeer Mackó, ha akrsz jöhetzs persze, csak szólj, hogy ne rontsak be nélküled :unsure: Donatellás naptárat nem vettél? Ja ha csak az a probléma, hogy elköltözött a szomszéd akkor most hétvégén, jővőhétvégén......lehet bulizni!?! Csak nem állást keresel? SZEVA TELO! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2007 Állást???nem értem....ezt miből gondoltad?de ha van vmi jól fizető, azért csak szólj Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 ... Msnsen majd mesélek, jah és Mackó köszi a segítséget :lol: milyen segítséget? szinte meg se szólaltam! :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Az ismerőssel voltam kocsikat nézegetni. nos az off autók kihulltak a rostán... fapad, fényezett, törött stb. aztán láttunk astrákat... fapad, jó állapot, csak drága... meg láttuk ezt itt Na ez tényleg makulátlan. szerintem. én ha most csak ennyi zsetonom lenne, meg is venném kapásból. A srác még veleng... mert mit kezd a skodájával... (Rulezke!!! Nem kell egy 120-as skoda? olcsón? :unsure: ) szal nem tom, de bejön nagyon a vekike! C20NE, gyári állapot, nem volt törve, csak a delco generátor csapágyát kéne cserélni, mert erősen kivan szegény. Amúgy pöccre indult, nem csattog, nem rohad, stb. Remélem hallgat rám a srác. az adatlapon a lóerő el van írva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 qrvaszép...csak egy gyári alu kéne rá,és hibátlan... én is nézegetek ilyet,csak jáccós kocsinak túl jó pl ez :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 meg láttuk ezt itt nincs kiszakadva a légzsák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 nincs kiszakadva a légzsák? Nekem nem úgy tünik mintha ki lenne szakadva. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 nincs kiszakadva. :unsure: én megvenném.. csak alkudni kéne Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 SZEVA TELO! Császtok! Bocsi, kicsit elvoltam tűnve most, Rastalosnak segítettem dobcuccot cipelni az új próbaterembe.... :unsure: Király hely, a Kerepesi úti készenléti rendőrségi egységek telephelyén belül van. Ha vki jártas itt pesten, az sztem tudja miről beszélek. Nem volt egyszerű a bejutás... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 nincs kiszakadva a légzsák? Miért lenne? Én csak azt a tekerős ablakot nem értem... Pláne, hogy az adatlapon elektromos van. Meg úgy egyébként is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ....jáccós kocsinak.... Arra ott az OPC, vedd meg :unsure::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Arra ott az OPC, vedd meg :huh::D korábban volt fent egy piros,nagyon szemeztem vele... csak ezt sajnálnám eladni :unsure: egyébként kösz az ötletet,már csak 1-2 milla hiányzik,kipótolod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts