adorjant Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Nem is mondtam, hogy meglepetés....és elmondtam mi az, mit meséljek még???? :huh: de az ajándékot nem szokták mindig beharangozni :lol: nos,azt írtad,tömegközlekedtél,és sok élménnyel gazdagodtál :unsure:
nyuszifül Elküldve Február22, 2007 Szerző Elküldve Február22, 2007 de az ajándékot nem szokták mindig beharangozni :huh: nos,azt írtad,tömegközlekedtél,és sok élménnyel gazdagodtál :unsure: JaH, hát nah....sztem azt nem kell bemutatni, de pl, magányosoknak ajánlhatom, tök jól lehet ismerkedni, meg vicces emberekkel találkozni
adorjant Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 azt hittem valami konkrét dolgot fogsz említeni :unsure:
Lujdzsi Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Nem is mondtam, hogy meglepetés....és elmondtam mi az, mit meséljek még???? :huh: Nyuszi vidd haza dugd el.Este berugsz mint a csacsi és holnapra elfelejted.Amikor megtalálod meglepi lesz. :unsure:
nyuszifül Elküldve Február22, 2007 Szerző Elküldve Február22, 2007 Nyuszi vidd haza dugd el.Este berugsz mint a csacsi és holnapra elfelejted.Amikor megtalálod meglepi lesz. :unsure: :huh: oké, megyek veszek pár üveg bort, csak aztán el ne felejtsem hova dugtam...
adorjant Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 :huh: oké, megyek veszek pár üveg bort, csak aztán el ne felejtsem hova dugtam... azt mondtad a bort már... :unsure:
nyuszifül Elküldve Február22, 2007 Szerző Elküldve Február22, 2007 azt mondtad a bort már... :unsure: szükség törvényt bont... :huh: Na srácok, elhúztam az Olympiába hamarosan, szorítsatok.
adorjant Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 szükség törvényt bont... :huh: Na srácok, elhúztam az Olympiába hamarosan, szorítsatok. átvertél akkor :unsure: :lol: igyunk bortot akkor :D szorítok,de majd viszont kérem a szorítást,de csak finoman :lol: :lol:
Gelko Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 :unsure: oké, megyek veszek pár üveg bort, csak aztán el ne felejtsem hova dugtam... holnap este tuti megtalálom :huh:
nyuszifül Elküldve Február22, 2007 Szerző Elküldve Február22, 2007 Oké,Gelkoca :unsure: Na srácok voltam egy másik helyen, is ahol azt mondták nagyon jó a kommunikációs képességem, ez azt jelenti jó voltam???? :huh: Msnsen majd mesélek, jah és Mackó köszi a segítséget :lol:
Endlos Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Én egyszer fizetek hónap elején és egész hónapban friss kaját rak elém az asszony. :unsure: 2 kérdés: mi a pontos címe ennek? Nézted-e a GSi-astra bontást, amit linkeltem? Ja ezt az érdekességet akartam még ide belinkelni: http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200....22.&301385
Endlos Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 de a végén tök jó ajándékokat vettem magamnak(napraforgós naptárat, és egy Van Gogh határidőnaplót)Szupeeeeeeeeeeeeeeeeer Érdekes, tennap gyönbim is pont így járt, csak ő Oldtimeres naptárat, és napraforgós határidőnaplót vett :-DDDDDDDDD Tán vmi hatalmas akció van? (csak mer semmi mást nem vett :-)), ja kaját.
nyuszifül Elküldve Február22, 2007 Szerző Elküldve Február22, 2007 Igen, akcióóó, a Van Gogh-os cucc 3000 helyett 300 Ft volt :unsure:
Kiscsávó Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Na srácok, ma tömegközlekedtem, sok élménnyel gazdagodtam :huh: A bankok hülyék, lejártam a lábam, de a végén tök jó ajándékokat vettem magamnak(napraforgós naptárat, és egy Van Gogh határidőnaplót)Szupeeeeeeeeeeeeeeeeer Mackó, ha akrsz jöhetzs persze, csak szólj, hogy ne rontsak be nélküled :unsure: Donatellás naptárat nem vettél? Ja ha csak az a probléma, hogy elköltözött a szomszéd akkor most hétvégén, jővőhétvégén......lehet bulizni!?! Csak nem állást keresel? SZEVA TELO!
nyuszifül Elküldve Február22, 2007 Szerző Elküldve Február22, 2007 Állást???nem értem....ezt miből gondoltad?de ha van vmi jól fizető, azért csak szólj
mackosajt Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 ... Msnsen majd mesélek, jah és Mackó köszi a segítséget :lol: milyen segítséget? szinte meg se szólaltam! :huh: :unsure:
mackosajt Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Az ismerőssel voltam kocsikat nézegetni. nos az off autók kihulltak a rostán... fapad, fényezett, törött stb. aztán láttunk astrákat... fapad, jó állapot, csak drága... meg láttuk ezt itt Na ez tényleg makulátlan. szerintem. én ha most csak ennyi zsetonom lenne, meg is venném kapásból. A srác még veleng... mert mit kezd a skodájával... (Rulezke!!! Nem kell egy 120-as skoda? olcsón? :unsure: ) szal nem tom, de bejön nagyon a vekike! C20NE, gyári állapot, nem volt törve, csak a delco generátor csapágyát kéne cserélni, mert erősen kivan szegény. Amúgy pöccre indult, nem csattog, nem rohad, stb. Remélem hallgat rám a srác. az adatlapon a lóerő el van írva.
adorjant Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 qrvaszép...csak egy gyári alu kéne rá,és hibátlan... én is nézegetek ilyet,csak jáccós kocsinak túl jó pl ez :unsure:
redline Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 meg láttuk ezt itt nincs kiszakadva a légzsák?
coupe Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 nincs kiszakadva a légzsák? Nekem nem úgy tünik mintha ki lenne szakadva. :unsure:
mackosajt Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 nincs kiszakadva. :unsure: én megvenném.. csak alkudni kéne
telo Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 SZEVA TELO! Császtok! Bocsi, kicsit elvoltam tűnve most, Rastalosnak segítettem dobcuccot cipelni az új próbaterembe.... :unsure: Király hely, a Kerepesi úti készenléti rendőrségi egységek telephelyén belül van. Ha vki jártas itt pesten, az sztem tudja miről beszélek. Nem volt egyszerű a bejutás... :huh:
Tom Elküldve Február23, 2007 Elküldve Február23, 2007 nincs kiszakadva a légzsák? Miért lenne? Én csak azt a tekerős ablakot nem értem... Pláne, hogy az adatlapon elektromos van. Meg úgy egyébként is... :unsure:
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Elküldve Február23, 2007 ....jáccós kocsinak.... Arra ott az OPC, vedd meg :unsure::D
adorjant Elküldve Február23, 2007 Elküldve Február23, 2007 Arra ott az OPC, vedd meg :huh::D korábban volt fent egy piros,nagyon szemeztem vele... csak ezt sajnálnám eladni :unsure: egyébként kösz az ötletet,már csak 1-2 milla hiányzik,kipótolod? :lol:
Recommended Posts