Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 mondom MINDENKIT :unsure: :P olyan nagyképűek vagytok :huh: :lol: :lol: :lol: Szerintem is! :D ;) :)
Lujdzsi Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 Március 15-én nem megyünk le Kecskemétre??? Nyuszi március 15-én pestre kell menni tüntetni nem ? :unsure:
Lujdzsi Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 Tomi azt ugye tudod,hogy nem versenyautót vettél? Láttalak ám WOLF ellen csúnyán kikapni :unsure:
adorjant Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 Tomi azt ugye tudod,hogy nem versenyautót vettél? Láttalak ám WOLF ellen csúnyán kikapni :unsure: hogy mi? presze hogy nem vesnenyautó,raketttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amúgy jó reggelt lányok :huh: iszonyat sör powaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 azé óvatosan az 5. után R-be kapcsolással táváris... az nem azt jelenti, hogy rakettaaaa... max. reccsenést jelent! ui: Lujdzsi bácsinak van net otthon... úgy tűnik.
adorjant Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 azééé ilyen sokat ne nézz ki belőlem :huh: Lujdzsi,jaja,felvett msnen,bár tegnap nem nagyon volta gépközelben :unsure:
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 ugyan már táváris... ne mondd, hogy nem próbáltad még meg 1x sem. :unsure: :lol: ui: ha nem bánjátok, tegnap én adogattam át Lujdzsinak pár msn címet, miközben beszéltem vele. :huh:
adorjant Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 ugyan már táváris... ne mondd, hogy nem próbáltad még meg 1x sem. :unsure: :lol: ui: ha nem bánjátok, tegnap én adogattam át Lujdzsinak pár msn címet, miközben beszéltem vele. :lol: hát mér próbáltam volna....312nél tiltott az ötödik,mondom minek ide több fokozat :lol: ui: örök harag :huh: :D
adorjant Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 akkor 1 percig meg se szólalok. :unsure: :huh: cd-t mikor tudod visszahozni? nem sürgős,csak kérdem :lol:
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 igyekszem. :unsure: mikor lenne neked jó?
adorjant Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 munkaidőben akármikor ráérek :huh: :lol: :lol: ja és egy kérdés :lol: adott egy cd-rádió,ISO csatival. adott egy nem opel gépkocsi,nem ISO csatival :D namármost létezik ilyen átalakító,vagy le kell vágni mondjuk az egyik csatit és kicserélni? :unsure: hobbi elektronikában szerinted van ilyen átalakító?
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 ha megmondod a rádió gyártmányát, és a kocsi típusát, akkor utánakeresek... hogy ne a te drága munkaidődből menjen el erre sok idő! :unsure:
adorjant Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 konkrétan egy kenwood 3034es asszem,sima cd-s,nem mp3as,valamint egy új swiftről van szó. és köszi! :unsure: jaaa és ne szemtelenkedj :huh: :lol: :lol:
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 Lehetséges, hogy kapsz a hobbiban. De ha ott nem, akkor MM, mert hülye azért nem vagyok-ban is lehet van. asszem kenwood-hoz adnak kábelt iso-hoz. na ISO-> stift átalakító meg kell hogy legyen. ha meg nem, akkor jön a pillanatragacs meg a kötegelő.
adorjant Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 na átszaladok akkor majd valamikor,hátha van... MMben melyik részlegen van ilyen?? nem láttam még soha ilyesmit sajna nem volt hozzá átalakító,de furcsállom,mert ugye a legtöbb fej az ISOval van,sőt lehet mind,de akkor az autókat miért nem ilyennel készítik elő??? tegnap aszittem szétütöm a köcsög svittikét :unsure:
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 MM-ban az autóhifinél... asszem jobbra hátra a bejárattól. kb. a demopult vonalában amúgy a kérdés jó... de nem tom a választ. pénz-pénz-pénz... valakinek a csatlakozók gyártásából is meg kell élnie. :unsure:
adorjant Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 amúgy a kérdés jó... de nem tom a választ. pénz-pénz-pénz... valakinek a csatlakozók gyártásából is meg kell élnie. :lol: fater octaviájánál is ez volt... na mind1,nemsokára okosabb leszek... nekem meg lassan be kéne szerelni a kb 1 éve vásárolt hátsó hangszórókat :huh: csak kábelezni is kell :unsure:
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 pár napig itthon leszek... segítsek? :unsure:
adorjant Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 pár napig itthon leszek... segítsek? :huh: köszi a felajánlást,csak azért nem került be eddig sem,mert féltem a kocsit :lol: hogy szét kell bontani...és hogy utána zörögni fog vagy valami :unsure: mondjuk annyira nagy munka nem lehet,gondolom csak a kábelt kell venni,átfűzni megvan a gyári hely...vagy nem?
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 a hátsó ajtóknál van neked átvezető valaminek? központi zárnak? mondjuk? azon átvinni lesz nehéz. mert elvileg ott megy a gyári is át. Meg kéne nézni, hogy neked az milyen. Az a legnehezebb pont. szerintem
adorjant Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 gondolom,van... nemtom én nem értek hozzá :huh: meg ha már szét lenne szedve,akkor hátra is be kéne kábelezni az erősítőt :unsure: áhhhh sok lesz ez :lol:
Gelko Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 na mind1,nemsokára okosabb leszek... várjuk :unsure:
adorjant Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 várjuk :unsure: neszójjábe,mer' odamegyek :huh:
Gelko Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 neszójjábe,mer' odamegyek :huh: uhh akkor van még pár órám :unsure:
Recommended Posts