Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Nem, de két hónapja semmit nem csinálok. Itthon lenni gyűlölök, csak a munka marad. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 estét! végre tudtam sajátkezűleg kocsit mosni.úgyhogy most gyönyörrűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :huh: ajtókárpit szigetelésre valakinek valami tipp? mostanság kicsit hangosan hallgatom a zenét és kellene valami csillapítóanyag :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Aztec módszerét tudom javasolni. Kiszedte. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Aztec módszerét tudom javasolni. Kiszedte. :huh: ööööö mit is? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 áá de régen jártam itt :huh: na mostantól többet olvasgatok errefele :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 áá de régen jártam itt :huh: na mostantól többet olvasgatok errefele :unsure: kíváncsi leszek :lol: de jó döntés,mindenképpen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 kíváncsi leszek :huh: jaa ha te is itt vagy akkor mégsem jövök :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 jaa ha te is itt vagy akkor mégsem jövök :unsure: :huh: jó,akkor mostantól elkerülöm nagy ívben az oldalt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 ööööö mit is? :unsure: Aztec? Röviden mindent! :huh: Teljesen kibelezte az Astráját. Benne baradt az ülés, oszt' uzsgyi! :lol: Igaz, hogy nem rezonálás, hanem gyorsulás miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Aztec? Röviden mindent! :huh: Teljesen kibelezte az Astráját. Benne baradt az ülés, oszt' uzsgyi! :lol: Igaz, hogy nem rezonálás, hanem gyorsulás miatt... áhh,én így is mindenkit verek,nemhogy ha még ki is pakolnék... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 áhh,én így is mindenkit verek,nemhogy ha még ki is pakolnék... :lol: mindenkit versz? :huh: :unsure: :lol: a kategóriádban esetleg mindenkit versz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 mondom MINDENKIT :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 mondom MINDENKIT :unsure: :lol: elhiszem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 elhiszem :unsure: na látod,ez a szerencséd :lol: mi a helyzet amúgy? látom nagy ascona projekt van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 látom nagy ascona projekt van :unsure: semmi nagy projekt nincs :huh: csak ami elkezdődött 2005 nyarán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 semmi nagy projekt nincs :lol: csak ami elkezdődött 2005 nyarán :lol: ülésekre értettem. vagy azt is régóta keresel? :unsure: nem tudsz gyári astra classic alufelnit véletlenül? és szándékosan? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 mondom MINDENKIT :unsure: :lol: nana... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 nana... :huh: :lol: hagytalak nyerni :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 ülésekre értettem. vagy azt is régóta keresel? :unsure: jaaa...azokat is régóta csak per pill azt sem tudom h én mit akarok :lol: meg néha nem is akarok már a kocsira költeni :D nem tudsz gyári astra classic alufelnit véletlenül? és szándékosan? :lol: sztem nem :huh: de abból is sokfajta volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 hagytalak nyerni :unsure: :huh: hehe... na majd meglátjuk, mit hoz a jövő..hét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 hehe... na majd meglátjuk, mit hoz a jövő..hét. :huh: néhol havat, erős lehülés :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 hehe... na majd meglátjuk, mit hoz a jövő..hét. :huh: igaz nem a jövő hétre,de igencsak erősödni fog az astra :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 néhol havat, erős lehülés :unsure: most sincs valami meleg odakint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 mondom MINDENKIT :unsure: :lol: Majd adok előnyt, és leshetsz! De a tükröt nem érdemes. úgyis utólérlek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Majd adok előnyt, és leshetsz! De a tükröt nem érdemes. úgyis utólérlek. :huh: olyan nagyképűek vagytok :unsure: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts