Sörös Sanyi Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 No látod, csak ezért tartjuk az orvosokat! :unsure: (meg azért, hogy félre kezeljenek)
adorjant Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 No látod, csak ezért tartjuk az orvosokat! :unsure: (meg azért, hogy félre kezeljenek) sajnos erről is tudnék mesélni...életem egyik legelrettentőbb mondatát akkor hallottam...amikor műtőasztalon közölte a doki,hogy az orvosom kicsit félrekezelt és ha 1 nappal később kerülök jó helyre....megbénulok...
Sörös Sanyi Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 Hát, az egy nagyon komoly hümmmmm. Nekem azért ennyire nem dúrva. Inkább az, hogy a családban nem én vagyok az egyedüli, akit félrekezeltek.
adorjant Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 nekem most az a legfurább,hogy több mint 1 hétig szinte állt az astra,és most el van lustulva,de komolyan... na de majd helyrehozom a kis lelkét :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 Én meg a hétvégén hazamentem Fehérvárra. Úgy árválkodott a kicsikém, úgyhogy meghajtottam, csak hogy ne érezze magát oly egyedül. :unsure: Aztán elgurítottam egy barátomhoz. Rendbe teszi a 2.2-t, meg varázsol rá féket. Legalább halad rajta valami, mégha nem is vagyok ott. Ja, mostmár biztos: fekete lesz, fekete-okker belsővel.
adorjant Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 na végre valami normális szín :lol: még kiscsikó koromban (:huh:) nézem is,mondom dikmmá' ez a jóember milyen színűre akarja a mantáját.... :lol: én imádtam a fekete színt,na meg amikor 1 órán belül kétszer mostam meg.... :unsure:
Vascona Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 na végre valami normális szín :) még kiscsikó koromban (:D) nézem is,mondom dikmmá' ez a jóember milyen színűre akarja a mantáját.... ;) én imádtam a fekete színt,na meg amikor 1 órán belül kétszer mostam meg.... :unsure: Szeeegény Sanyibáááácsi! :huh: :lol: :lol: Pedig itt már felkészültünk a manta fogadására,én már átcsoportosítottam a műhelyben mindent hogy beférjen,és az enyémmel is arrébb gurultam,csak hogy egymás mellett alhassanak :lol: Akkor majd megy oda az omega... Remélem azért jól vagytok,kis betegeim,vigyázzatok má magatokra dikmán',olyan kis fiatalok vagytok mééég!
mackosajt Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 Sanyi! Nem örülök, hogy ezt olvasom, de persze látogatás lesz! :unsure: márcsak mert a melóhelyem közelében is leszel! no meg amúgy is. mentem aludni. jóccak srácok!
Endlos Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 ezt azért nehéz elképzelni :unsure: Igen. A fél tonnáas utánfutóval nem túloztam (önsúly 170kg, most éppen vasanyag volt rajta, nem 10 kiló) A fél méteres sárnak az az előnye, hogy csak a vájatokban mély, napost ugye itt jön a rallizás, hogy mind a 6 kerékkel próbálj meg ne belecsúszni a vájatokba, hanem a kis kietüremkedő részen maradni, ami szintén csúszós, és persze, akármi is van, lendületben maradni, mer ha leragacc az isten sem visz ki onnan, csak egy traktor :-)) NAigen. Vagyi meg kell tartani utánfutóval azt a min 20km/h-s sebességet, és közben figyelni, hogy az utánfutó(ami szélesebb, mint az autó) ne csapódjon neki semminek. Az vigasztal, hogy csak olyan 2x50 méter ilyen rész van, a többi homokos, esőben sem ragacc el.
Endlos Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 No, hölgyek, urak, majd lehet látogatni! :unsure: Kiderült, hogy reumás vagyok, és Debrecenben a hármas belklinikán fognak vizsgálgatni egy héten át. Időpontom még nincs. Így pedig már tuti, hogy idén nem lesz 3.0. :huh: Te Sanyi, akkor jöhecc velem termálfüdőbe, az nagyon jó a reumásoknak. Én csak a térdem miatt járok, orvos kiír jegyet, és úgy nem drága. Ja, mostmár biztos: fekete lesz, fekete-okker belsővel. FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Az gyönyörű Lujdzsi: Na ez már belevaló
Kiscsávó Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 No, hölgyek, urak, majd lehet látogatni! :unsure: Kiderült, hogy reumás vagyok, és Debrecenben a hármas belklinikán fognak vizsgálgatni egy héten át. Időpontom még nincs. Így pedig már tuti, hogy idén nem lesz 3.0. :huh: Jobbulást neked, akkor te már fizetni fogod az ágydíjat vagy mijaz?!
Sörös Sanyi Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 Nagyon úgy néz ki. :huh: Node abba a pár forintba csak nem halok bele. :unsure:
adorjant Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 Nagyon úgy néz ki. :huh: Node abba a pár forintba csak nem halok bele. :unsure: csak ha így haladunk mindenért csak pár forintot kell fizetni...
Sörös Sanyi Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 És egyszer mégis belehalunk valamibe. :unsure:
adorjant Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 igen,ez az egy biztos van az életben,a halál. bizonyos szempontból "jó" dolog
Sörös Sanyi Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 Ja. A világon ebben lehet egyedül bízni. :unsure:
adorjant Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 én személy szerint nem tudom megnézni a képet
Sörös Sanyi Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 Személy szerint én se. :huh: Hugom viszont a Vatera helyett a Teszveszen manipulál. És tudjátok mivel próbál most meglepni? Elárulom: Még fél óra van hátra. Rálicitálni nem ér!!!!!!!!!!! :unsure:
Lujdzsi Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 Személy szerint én se. :huh: Hugom viszont a Vatera helyett a Teszveszen manipulál. És tudjátok mivel próbál most meglepni? Elárulom: Sörös póló Még fél óra van hátra. Rálicitálni nem ér!!!!!!!!!!! :unsure: Nagyon ötletes ajándék de igérd meg hogy majd jól meglepődsz! Idézett képet levettem linkre. Üdv: S.S.
Sörös Sanyi Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 Az az igazság, hogy ez volt az első licitálása, és most tanítgattam, tehát végig izgultuk az egészet. :unsure: De megvan! 86 Ft. :huh:
Lujdzsi Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 Az az igazság, hogy ez volt az első licitálása, és most tanítgattam, tehát végig izgultuk az egészet. :huh: De megvan! 86 Ft. :lol: Akkor granulátum neki :unsure:
Recommended Posts