Tom Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 hmmmmmmmmmmmmm Remélem, követeli tőlük az okozott kár megtérítését. Meg lehet csináln. Meg tugya nekem vki mondani, hogy ez OKÉ, hogy leömlő (mert úgy van hirdetve) de azonkívül mi még? : http://i1.ebayimg.com/04/i/000/88/cf/cd8c_3.JPG[/ url] Nekem inkább szívósornak, alapjárati mocinak és benzínhídank tűnik, így első blikkre... Ja meg injektorok is vannak rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Nekem inkább szívósornak, alapjárati mocinak és benzínhídank tűnik, így első blikkre... Ja meg injektorok is vannak rajta. így van... Ez egy lexmaul szívósor :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Büntettek. :huh: A szolidaritás :lol: Legalább mi, "büntetettek" tartsunk össze :lol: Ha sokan leszünk, kérhetünk csoportos kedvezményt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 A szolidaritás :lol: Legalább mi, "büntetettek" tartsunk össze :lol: Ha sokan leszünk, kérhetünk csoportos kedvezményt :unsure: Tartsátok meg a csekkeket, a rendőrségi büfében levásárolhatók. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Tartsátok meg a csekkeket, a rendőrségi büfében levásárolhatók. :unsure: Jobban örültem volna ha beváltható a Shell-nél pontra,vagy levásárolható a smart katalógusban :huh: De azért így sem rossz! Na de nem tod,ha bemegyek ebbe a büfébe,adnak is vissza belőle,vagy ki kell pótolni apróval? :lol: :lol: :lol: Mindegy,olyan 200e forintnál tartok büntetésileg,nagyobb összegnél úgyis kérnek személyit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Meg tugya nekem vki mondani, hogy ez OKÉ, hogy leömlő (mert úgy van hirdetve) de azonkívül mi még? Ez minden csak nem leömlő! Ezt a cuccot a leömlőtől elválasztja egy motor! :huh: Atommanó kollegáé az 5 pont. :unsure: Kíváncsi vagyok mennyit kér érte a gazdája,és hogy tudja-e egyátalán hogy mennyit ér,vagy hogy mijez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Adj' Isten tesó! Szomorú hírem van... Számoltam, jó sokat, és arra jutottam, hogy idénre a 3.0 projekt kilőve. Szoros lesz az év anyagilag, és a legalább két hónap táppénz nem segít. Úgyhogy egyelőre marad a 2.2. De lesz még itt Power! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Ez minden csak nem leömlő! Ezt a cuccot a leömlőtől elválasztja egy motor! :unsure: Na persze én is láttam, felömlőt akartam mondani, csak vhogy furcsa, hogy mi van ráírva, gondolom ezt injektor helyett kell, akkor viszont nagyon spéci cucc lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Kíváncsi vagyok mennyit kér érte a gazdája,és hogy tudja-e egyátalán hogy mennyit ér,vagy hogy mijez? 10ezer körüll indult a licit ebayon, most olyan 60 ezer körül jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Na persze én is láttam, felömlőt akartam mondani, csak vhogy furcsa, hogy mi van ráírva, gondolom ezt injektor helyett kell, akkor viszont nagyon spéci cucc lehet.10ezer körüll indult a licit ebayon, most olyan 60 ezer körül jár. mivel ez egy komplett szívósor injektorokkal (és nem helyettük), lesz ez még picit több is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Jobban örültem volna ha beváltható a Shell-nél pontra,vagy levásárolható a smart katalógusban :huh: De azért így sem rossz! Na de nem tod,ha bemegyek ebbe a büfébe,adnak is vissza belőle,vagy ki kell pótolni apróval? :lol: :lol: :lol: Mindegy,olyan 200e forintnál tartok büntetésileg,nagyobb összegnél úgyis kérnek személyit :D Én Coca Colát szállítottam megboldogult lánykoromban Dunaharasztiból a tatabányai kapitányságra (1997) és a kis kék 2000 ft-os jegyemet levásároltam brahiból. Komolyan! (Mééé má megszüntették ezt??? :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Én Coca Colát szállítottam megboldogult lánykoromban Dunaharasztiból a tatabányai kapitányságra (1997) és a kis kék 2000 ft-os jegyemet levásároltam brahiból. Komolyan! (Mééé má megszüntették ezt??? :huh: ) Na akkor én nem vagyok képben :lol: Nem tudom,akkor megyek biztosítás nélkül az asconával driftelni a főtéren,majd csak jönnek a csikorgásra a rend őrei... Aztán a bünti,és majd megkérdezem van-e büféjük :lol: vagy-vagy :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Mi bajod lehet??? :unsure: (mgjegyzem, rossz az exchange rate. Csak egy szenyát kaptam a jegyemért... Meg a kólámat ásványvízre cserélhettem...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Adj' Isten tesó! Szomorú hírem van... Számoltam, jó sokat, és arra jutottam, hogy idénre a 3.0 projekt kilőve. Szoros lesz az év anyagilag, és a legalább két hónap táppénz nem segít. Úgyhogy egyelőre marad a 2.2. De lesz még itt Power! :lol: Hát sajnálom testvérem,pedig már rákszültem :unsure: Közben szereztem egy C30NE motort kéziváltóval,gondoltam kellhet,de így bele tud fogni a kedves kollegám az ő project-jébe,oda is ez a motor kell...Ja az autó viszont egy Ford MK2!!! természetesen faros :huh: Az is elég csúnya lesz ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Mi bajod lehet??? :unsure: (mgjegyzem, rossz az exchange rate. Csak egy szenyát kaptam a jegyemért... Meg a kólámat ásványvízre cserélhettem...) Eltűnik az autómról az a fémes tábla azzal a hat karakterrel,meg elfelejtem,hová tettem azt a kis zöld könyvet a pénztárcámból :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Eltűnik az autómról az a fémes tábla azzal a hat karakterrel,meg elfelejtem,hová tettem azt a kis zöld könyvet a pénztárcámból :lol: Kár lenne... Tessék biztosítással driftelni. :huh: Amúgy a fém táblát már meghagyják neked, nem???? Még mindig elveszik??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Kár lenne... Tessék biztosítással driftelni. :huh: Amúgy a fém táblát már meghagyják neked, nem???? Még mindig elveszik??? :unsure: Nem má asszem csak lekapargatják róla a műszakis cimkét,de a lényeg ugyanaz :lol: Biztosítás majd hóvégén fizetéskor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Sziasztok! Mindenki alszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Hali! Még mindig utálom az időjárást.Legalábbis ezt ami most van. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Hali! Még mindig utálom az időjárást.Legalábbis ezt ami most van. :unsure: Lujdzi örülj, hogy nem kell földúton fél méteres sárban rallieznod fél tonnás utánfutóval Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Lujdzi örülj, hogy nem kell földúton fél méteres sárban rallieznod fél tonnás utánfutóval ezt azért nehéz elképzelni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 No, hölgyek, urak, majd lehet látogatni! :unsure: Kiderült, hogy reumás vagyok, és Debrecenben a hármas belklinikán fognak vizsgálgatni egy héten át. Időpontom még nincs. Így pedig már tuti, hogy idén nem lesz 3.0. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 azért személy szerint most nem örülök,hogy ilyen közel leszel... a 3.0át meg sz@rd le,az egészség fontosabb :unsure: sajnos most saját bőrömön tapasztaltam én is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Miért? Téged milyen kórság kerülget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Miért? Téged milyen kórság kerülget? mostmár semmilyen. amúgy meg honnan tudjam,nem tudok latinul :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts