mackosajt Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Köszi a tippet! Endlos! Éerdekes szerkezet az a poorseeeeeee! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Köszi a tippet! Hehe: csak neked Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 SEGÍTSÉÉÉÉG!Égető szükségem lenne 4 db F Astra ültető rugóra.Baráti sőtt opelbaráti áron.Ha valaki tud azonnal pü-zzzzön KösEnnemjó? : sportrugó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Hehe: csak neked köfi. ettet má néttem, de most nem kő, no meg ha b2-esé lennének, aztat megnézegetném jobban. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 köfi. ettet má néttem, de most nem kő, no meg ha b2-esé lennének, aztat megnézegetném jobban. :D Endlos vaterafüggő lett :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Nem tom kompatibilisek-e egymással me annyira még nem ismerem a opeltet Meee ugye még nem naon kellett szétszerelni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Nos, véget értek a kezeléseim. Ám szarabbul vagyok, mint amikor elkezdtem. Már nem csak a lábaim, de a derekam, és a nyakam is kezd lemerevedni. Kerestem egy másik orvost, úgyhogy minden kezdődik elölről. Mostmár kezdek kicsit aggódni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Nos, véget értek a kezeléseim. Ám szarabbul vagyok, mint amikor elkezdtem. Már nem csak a lábaim, de a derekam, és a nyakam is kezd lemerevedni. Kerestem egy másik orvost, úgyhogy minden kezdődik elölről. Mostmár kezdek kicsit aggódni. jaj :unsure: ezt szomorúan hallom.Senki nem tud semmit? A félmeztelen tai masszőrnők se segíthetnek egy kis masszázsolajjal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Hát, a hangulatomon tuti dobnának valamennyit. :unsure: De majd kiderül, hogy mi is segít igazán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Hát, a hangulatomon tuti dobnának valamennyit. :huh: De majd kiderül, hogy mi is segít igazán. na hát gyógyuljál!!! :unsure: oksika? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Hát, a hangulatomon tuti dobnának valamennyit. :unsure: De majd kiderül, hogy mi is segít igazán. /talán ez egy ajánlat volt? (bocsi meli) :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2007 Sanyi nem lehet hogy így jön ki a kezelés hatása?mert anno anyukámnak is érzésre rosszabb lett minden....de a végén meggyógyult.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Hali! Sanyi! Gyógyulj meg! Gyógyulj meg! Gyógyulj meg! . ma voltam metabond bácsinál... beszéltem vele a klubról, támogatásról stb. tetszik neki. érdekli, sőt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2007 Hali! Sanyi! Gyógyulj meg! Gyógyulj meg! Gyógyulj meg! . ma voltam metabond bácsinál... beszéltem vele a klubról, támogatásról stb. tetszik neki. érdekli, sőt. :unsure: :huh: ügyi vagy mackó, na és jobban vagy már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Nos, véget értek a kezeléseim. Ám szarabbul vagyok, mint amikor elkezdtem. Már nem csak a lábaim, de a derekam, és a nyakam is kezd lemerevedni. Kerestem egy másik orvost, úgyhogy minden kezdődik elölről. Mostmár kezdek kicsit aggódni. Csontkovács,csontkovács,csontkovács!!! Szerintem az eddigi kényelmetlen tartás miatt fáj most minden porcikád. Ha nincs ott helyben aki megcsontkovácsoljon nekem van egy ismerősöm itt Debiben szivesen összehozlak vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2007 Erre majd lehet igényt tartanék én is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Csaccsa. Szabot úr, milyen volt az út, ja csdak hétvégén jön haza Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 :unsure: ügyi vagy mackó, na és jobban vagy már? furán érzem magam, de musz. dolgozni... ráadásul 1edül leszek ma is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 furán érzem magam, de musz. dolgozni... ráadásul 1edül leszek ma is... :unsure: Nahát mindneki beteg? faterék is megint lebetegedtek. Istenem istenem. Egy C30NE motor autómataváltóval hjAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAjh , dekár, hogy 110 ezernél nem engedi alább, és ráadásul az hosszanti, és hátsós mmmmmmmmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Ma elcsíptek a rendőrök. Kétezer bírság. De olyan mókás volt, hogy majd' a pofájába röhögtem a rendőrsrácnak. :unsure: Azt mondta, hogy legyen ez a tanulópénz! :lol: Tanulópénz, mi? Belelesne az aktámba, láthatná, hogy már kijártam az iskolát. :lol: :lol: :D Rögtön jobban éreztem magam. Szebbé tette a napomat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február9, 2007 Megoszt Elküldve Február9, 2007 Ma elcsíptek a rendőrök. Kétezer bírság. De olyan mókás volt, hogy majd' a pofájába röhögtem a rendőrsrácnak. :unsure: Azt mondta, hogy legyen ez a tanulópénz! :lol: Tanulópénz, mi? Belelesne az aktámba, láthatná, hogy már kijártam az iskolát. :lol: :lol: :D Rögtön jobban éreztem magam. Szebbé tette a napomat. :huh: Nade mit tettél, vagy nem tettél? (tavaly nyálon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Nem tom,hallgatott-e valaki ma boros bocskor párost...Fél napig a svédeken röhögtek! (főnökeim is azok :unsure:) Autópályán baleset történt,autó az árokban két sebesülttel...Megáll egy taxis segíteni,akinek zsírúj volvója van,alig pár ezer km-rel. Kisegíti a két sebesültet a roncsból,és veszi a telefonját,hogy hívja a mentőket...náluk ilyen esetnél automatikusan megy a tűzoltóság is.Igen ám,de nem volt a pályán térereje...fogta a taxis a két sebesültet,és berakta őket a volvóba,majd szólt nekik,hogy elmegy arrébb valamerre mert ott nincs térerő,hív segítséget....Pár km-rel arrébb hívta a tűzoltót,mentőt mindent,mire visszaért a színhelyre,a tűzoltók szétvágták apró szafatokra az új volvót,hogy kiszedjék a két sebesültet :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 hmmmmmmmmmmmmm Remélem, követeli tőlük az okozott kár megtérítését. Meg lehet csináln. Meg tugya nekem vki mondani, hogy ez OKÉ, hogy leömlő (mert úgy van hirdetve) de azonkívül mi még? : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Szép jó reggelt! Sanyi jobbulást! Mit tettek a rend őrei? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február10, 2007 Megoszt Elküldve Február10, 2007 Sanyi jobbulást! Köszi! Mit tettek a rend őrei? Büntettek. :unsure: Hugomat kivittem a buszpályaudvarra. Oda szgk-val tilos behajtani, de nagy volt a csomagja, gondoltam, ne cipekedjen, beviszem a megállóig. És amikor fordultam kifele, pont akkor jött a Niva. Innentől a jól megszokott rutin: berregő, félrehúzódás, papír elővakargatás. De ebben az esetben az a szép, hogy már fél Magyarországban bírságoltak meg, viszont otthon még ez volt az első. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts