nyuszifül Elküldve Február1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2007 pööeeerszeeeeeeeeeeeeee :huh: kis kényelmes lettél,és sofőrt alkalmaztál,inkább így fogalmaznék :lol: Hát ööööö, ebben van valami :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Hát ööööö, ebben van valami :unsure: na,véééégreeeeeee beismered az igazam cshájééé :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2007 na,véééégreeeeeee beismered az igazam cshájééé :unsure: be szoktam... Szia Telo!Mi a helyzet a kocsival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 be szoktam... ritka... :huh: de javuló tendenciát mutatsz :lol: még akármi lehet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 be szoktam... Szia Telo!Mi a helyzet a kocsival? Hellóóóóó, I am tellóóóóó! :unsure: Az autóó jóóó! :huh: Albatrosz, sőt sirály! Szombaton ti most hova mentek pontosan 10-re? Támogatót vadásztok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Hellóóóóó, I am tellóóóóó! :unsure: Az autóó jóóó! :huh: Albatrosz, sőt sirály! Szombaton ti most hova mentek pontosan 10-re? Támogatót vadásztok? szállást :lol: de a többi is folyamatban van.thx to nyuszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2007 Hellóóóóó, I am tellóóóóó! :unsure: Az autóó jóóó! :huh: Albatrosz, sőt sirály! Szombaton ti most hova mentek pontosan 10-re? Támogatót vadásztok? Nem jó, nem ezt szoktad köszönésképpen Szállásügyben nézelődünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Nem jó, nem ezt szoktad köszönésképpen Szállásügyben nézelődünk Hmmm, ahaaaaa... Gondolkoztam azon, hogy lenéznénk esetleg, de akkor elvileg nem annyira jó az időpont... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2007 Jöhettek, miért ne, de én sajnos aznap épp csak erre érek, rá, szal nem lenne időm benneteket navigálni a városban :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 én is ezt akartam írni! Bármikor jöhettek! :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Jöhettek, miért ne, de én sajnos aznap épp csak erre érek, rá, szal nem lenne időm benneteket navigálni a városban :unsure: Oksi, majd akkor még meglátjuk... Reggel 10-re akkor ti pontosan hova mentek? Debrecenen belül lesztek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Telo! 47-es úton ha gondolod, valahol megvárunk. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Telo! 47-es úton ha gondolod, valahol megvárunk. :unsure: Ne várjatok, mert sztem olyan "korán" úgysem tudunk odaérni... Péntek este buli, sztem hajnalban fekszünk. Esetleg később csatlakoznánk. Ezért kérdezném, hogy kb mikor merre lesztek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2007 Ne várjatok, mert sztem olyan "korán" úgysem tudunk odaérni... Péntek este buli, sztem hajnalban fekszünk. Esetleg később csatlakoznánk. Ezért kérdezném, hogy kb mikor merre lesztek. Én passzolok,mert nekem aznapra proramom van, csak kimegyek a srácokkal, és részemről vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Én passzolok,mert nekem aznapra proramom van, csak kimegyek a srácokkal, és részemről vége Vasárnap esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Na mostmár tuti hogy holnap megyek Szlovákiába és csak szombaton érek haza.Szóval sanja én sem leszek ott a talin. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Akartam má mondani,hogy a peugeot-ba be nem ülnék,de egy ilyennel szívesen végigmennék azon a pályán... Egyébként meg ha megnézitek jobban a videót,a peugeot-tal meggyűrték a belső íven a töltést,csak ki lett vágva,a mantás meg szépen kiegyenesítette a híd előtt az ívet...Bár istenelt is a navigátor rendesen :unsure: :huh: :lol: :-DDDDDDDDDDDDDD Mert hát a pözsóval jóval gyorsabban ment, mint a Mantával. :-)) Aszittem, ez érezhető a videón. Nem értek a Rallihoz, nem is érdekelt soha, és nem pözsót akartam reklámozni, én magát a videófelvételt istenítettem :-)) Ahogfy mutatják, milyen közel a szakadék, meg ienek, eléggé nyelős, adrenalinos felvétel. NA de mind1. Lujdzsi ez a kép annyira kadettos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 :-DDDDDDDDDDDDDD Mert hát a pözsóval jóval gyorsabban ment, mint a Mantával. :-)) Aszittem, ez érezhető a videón. Nem értek a Rallihoz, nem is érdekelt soha, és nem pözsót akartam reklámozni, én magát a videófelvételt istenítettem :-)) Ahogfy mutatják, milyen közel a szakadék, meg ienek, eléggé nyelős, adrenalinos felvétel. NA de mind1. Lujdzsi ez a kép annyira kadettos mert az egy kadett :unsure: Jaja valóban,a peugeot gyorsabban nyomta,de valószínűleg ismerte a terepet,és ott elég szélesek is voltak az utak...A Mantás viszont tök ismeretlen helyen ment,ahol egy másik ember mondta neki mikor merre hogyan,és hogy mennyivel! Ha van egy kis angol tudásod,hallgasd meg,ahogy mondja a navigátora a 140-eket,néhol 150,160... És azért ezt úgy,hogy a manta két oldalán nem volt sok hely az úton :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Hallihhóóó! Szombaton meló, így én sem leszek jelen. Annyi, hogy én már láttam a helyet és támogatom. Edina, üdv nálunk! Olvasgass és írjál is sokat! Kiccsikó, az almapálesz jó gyógyszer, de tudod, hogy csak galgalizálni szabad utána ki kell köpni? :huh: Mackóhoz hasonlóan olvastam, írtam és most lépek beleborulni az ágyba. Kezdek besokallni... Ja, hétvégére kérjetek jó időt, mert végre fel akarom rakni a tükröket és a sárvádőket, mert már nagyon idegesít, hogy ezekre sosincs időm. Szóval senki ne merjen kocsit mosni!!! :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Tomi! Pedig vettem olajat is neked!!! :unsure: sajnálom, hogy melóznod kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 'reggelt lányok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 'reggelt lányok :huh: Jajajaja,jó reggelt csajok :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Akkor én se maradjak le a köszöntővel: Jó reggelt lányok! :unsure: Mackó, az olajért valahogy beautózok. Előtte felhívlak és egyeztetünk. Minden attól függ, hogy meddig kell bent maradnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2007 Jó akkor szerintem meg fújjuk le a talit, mert ennek most nem az lenne a lényege, hogy aki már látta újból körbejárja, két ember kivételével, vagy döntsetek nekem mindegy.De jobb lenne a több szem többet lát.....sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 sztem is fújjuk le,sajnos időközben úgy alakult,hogy én sem tudok menni (bár még ez sem 100%...).igaz én már elég alaposan megnézhettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts