Vascona Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Sziasztok! Én is támogatom, hogy erre inni kell! :unsure: Olyan jó olvasni ezt a topicot (főleg amikor így pörög), mindíg jókedvre derülök tőle! Most már úgy gondoltam szólok is hozzátok és nem csak csendben olvasgatok, ha már egyszer itt vagyok! :huh: :lol: Mi meg örülünk neki hogy itt vagy! :lol: Ma megint léptem egyet előre,február 26-án történik a műanyagozása az íveknek és a küszöbnek,minden szélesítés meglesz... Ahhoz hogy erre árat kérjek,fel kellett raknom az AZEV-et az autóra...kicsit hülyén néz ki,hogy ki van emelődve a segge,de majd amikor az ívben lesz a kerék majd biztos jobban mutat:1.kép,2.kép,3.kép nem lesz olyan mint a Sanyié,de nekem éppen jó lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Sziasztok! Én is támogatom, hogy erre inni kell! :huh: Olyan jó olvasni ezt a topicot (főleg amikor így pörög), mindíg jókedvre derülök tőle! Most már úgy gondoltam szólok is hozzátok és nem csak csendben olvasgatok, ha már egyszer itt vagyok! :lol: :lol: Szia! jól teszed, hogy benéztél, itt mindíg pörög az élet nézz be sürübben! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Most már úgy gondoltam szólok is hozzátok és nem csak csendben olvasgatok, ha már egyszer itt vagyok! :unsure: :lol: Szeva! De jó, új arc! :huh: Örülök, hogy itt vagy! kicsit hülyén néz ki,hogy ki van emelődve a segge,de majd amikor az ívben lesz a kerék majd biztos jobban mutat:1.kép,2.kép,3.kép nem lesz olyan mint a Sanyié,de nekem éppen jó lesz :lol: Szép lesz ez tesó! Máshogy, mint az enyém, de attól még szép! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Na ez övön aluli volt. :huh: te akartál annyira övön aluli dolgokat :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 nah... alvás előtt gyorsan írok! Szia Bebida Edina! :huh: Roli! jó a dátum! :lol: nézd meg a naptárat! :unsure: Ja, és szép lesz az ascona is, és a manta is! mentem gyorsan olvasni, aztán aludni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Sziasztok! Én is támogatom, hogy erre inni kell! :unsure: Olyan jó olvasni ezt a topicot (főleg amikor így pörög), mindíg jókedvre derülök tőle! Most már úgy gondoltam szólok is hozzátok és nem csak csendben olvasgatok, ha már egyszer itt vagyok! :huh: :lol: sziaaaa! na a regisztrációhoz már csak egy saját opel kell,és tuti a helyzet onnantól :lol: ivás elmaradt. várunk máskor is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Na igen ahol hely van de azért jellemzően csak 4 trabist tudtak erre révenni. úgy látom nem jártál ki az illegális dolgok fénykorában...4-5 autó simán ment néha egyszerre :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2007 Akkor maradtunk a szombat 10 órában, ugye?Akkor holnap felhívom őket, nehogy potyára menjünk.Úgy izgulok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Veletek izgulok a távolból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Akkor maradtunk a szombat 10 órában, ugye?Akkor holnap felhívom őket, nehogy potyára menjünk.Úgy izgulok :unsure: már nem emlékszel mit mondtál? :huh: :lol: de ha nem,akkor el lehet olvasni,rögzítve lett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 sziaaaa! na a regisztrációhoz már csak egy saját opel kell,és tuti a helyzet onnantól :huh: ivás elmaradt. várunk máskor is :unsure: Köszönöm az üdvözleteket! A saját opelről csak annyit, hogy van már a családban egy (Teloén kívül), majd ha meglesz a jogsim én fogom vezetni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Köszönöm az üdvözleteket! A saját opelről csak annyit, hogy van már a családban egy (Teloén kívül), majd ha meglesz a jogsim én fogom vezetni! :lol: G Astra az is? :unsure: mert akkor aztán lenne versengés :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2007 G Astra az is? :unsure: mert akkor aztán lenne versengés :huh: Nem mindenki abból áll ki.... :lol: Te kis navigátor Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Nem mindenki abból áll ki.... :huh: Te kis navigátor honnan tudod milyen versengésre gondoltam :lol: éssss miféle navigátor vagyok? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2007 honnan tudod milyen versengésre gondoltam :huh: éssss miféle navigátor vagyok? :unsure: Ismerlek, onnan....és a navigátor arra volt utalás, hogy anno amikor még ismerkedtél az astrával, a navigátori székben ültél Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Ismerlek, onnan....és a navigátor arra volt utalás, hogy anno amikor még ismerkedtél az astrával, a navigátori székben ültél de hamar átvettem az irányítást :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2007 de hamar átvettem az irányítást :lol: :huh: :unsure: a saját kocsidnál igen.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 hiába próbálod leplezni a valóságot :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 G Astra az is? :unsure: mert akkor aztán lenne versengés :huh: Nem a miénk F Astra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2007 hiába próbálod leplezni a valóságot :unsure: De nagy a szád, kicsifiúúúúú, én tényeket közlök Akkor legközelebb amikor jöttök, már te leszel a sofőr Edina? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 De nagy a szád, kicsifiúúúúú, én tényeket közlök Akkor legközelebb amikor jöttök, már te leszel a sofőr Edina? nagy a szám,persze,nem tudtad? :unsure: de igen sokszor,vagyis inkább jellemzően voltál virtuális anyós :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 De nagy a szád, kicsifiúúúúú, én tényeket közlök Akkor legközelebb amikor jöttök, már te leszel a sofőr Edina? Hát az azért még odébb van, talán majd nyáron, mert addig még elég húzós az év! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2007 nagy a szám,persze,nem tudtad? :unsure: de igen sokszor,vagyis inkább jellemzően voltál virtuális anyós :huh: Csak gondoltam próbáld ki milyen autót vezetni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Csak gondoltam próbáld ki milyen autót vezetni :unsure: pööeeerszeeeeeeeeeeeeee :huh: kis kényelmes lettél,és sofőrt alkalmaztál,inkább így fogalmaznék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Hát az azért még odébb van, talán majd nyáron, mert addig még elég húzós az év! :lol: légy optimista :unsure: amúgy is,nem jogsival megy az autó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts