nyuszifül Elküldve Január29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2007 most még attól tartok, hogy bekavarnak a Krisz muterjával kötött ingatlanos bulinkba, és akkor végleg kész leszek... Nem akartam én az ördögöt a falra festeni, de most az adu a kezedben, többit msnen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Jó, mer Manta, de azért ha végignézed a videót messze nincs ott :-)) Nyugott legyél klubtárs akkor abban az időben az a Manta jobban OTT volt mint most a te kisautód. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Jó, mer Manta, de azért ha végignézed a videót messze nincs ott :-)) Hát igen, azon a szűk kishídon majdnem lett egy kis pity-puty. :unsure: Node megfogta, tehát ott van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2007 Én meg itt vagyok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Nyuszi! msn-t mé írtad? nem látlak Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2007 Nyuszi! msn-t mé írtad? nem látlak azóta már leléptem, de megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ám az igazán nagy páros: Walter Röhl és az Opel Ascona 1982-ben rallivilágbajnok győztes. (Csakhogy Rolinak is legyen itt valami. :unsure:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Na... a kávé segített picit. :unsure: tessék mindenki, aki képes szombaton eljönni megnézni valamit, az jelezze a talis topikban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ám az igazán nagy páros: Walter Röhl és az Opel Ascona 1982-ben rallivilágbajnok győztes. (Csakhogy Rolinak is legyen itt valami. :unsure:) Akartam má mondani,hogy a peugeot-ba be nem ülnék,de egy ilyennel szívesen végigmennék azon a pályán... Egyébként meg ha megnézitek jobban a videót,a peugeot-tal meggyűrték a belső íven a töltést,csak ki lett vágva,a mantás meg szépen kiegyenesítette a híd előtt az ívet...Bár istenelt is a navigátor rendesen :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Szép jó estét mindenkinek! Csak köszönni jöttem fel és hogy olvastam a talis topicot, igyekszem úgy alakítani a szombatot, hogy 10-re beérjek, de a próbagyártások miatt majd' az összes hétvégém meló miatt foglalt még kb 1-1.5 hónapig... Vagyis a szombat délelőttök. Hétköznap hamarabb elszabadulok, mint szombatonként. Ez van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Köszi Tomi az igyekezetet! :unsure: Azért a melóban se legyen gond, meg útközben se! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 :unsure: Ma még senki sem járt erre? ÉÉÉÉÉBRESZTŐŐŐ! 9 óra elmult gyerekek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 :huh: Ma még senki sem járt erre? ÉÉÉÉÉBRESZTŐŐŐ! 9 óra elmult gyerekek Szeva Lujdzsi! Én vagyok, ma reggel talán jobban vagyok a gyógyszerek még tompítanak, de már jobban tudok beszélni is az asszony örömére! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2007 Szeva Lujdzsi! Én vagyok, ma reggel talán jobban vagyok a gyógyszerek még tompítanak, de már jobban tudok beszélni is az asszony örömére! :unsure: :huh: Sejtem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 :huh: Sejtem... :unsure: Szia Nyuszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Sziasztok! Legnagyobb sajnálatomra a szombat nekem kilőve, családi heje-huja miatt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2007 Szorítsatok, ma megyek a Babaluba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Jó étvágyért szorítsunk? :unsure: Node hajrá, hajrá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2007 Jó étvágyért szorítsunk? :huh: Node hajrá, hajrá! :unsure: sajna nem kajálni megyek, de hátha meghívnak repivacsira... Fogalmam sincs mit mondok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Soha nem gondoltam, hogy nálad ez probléma lehet... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2007 Soha nem gondoltam, hogy nálad ez probléma lehet... :unsure: Ezt most ugye bóknak vegyem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Ezt most ugye bóknak vegyem? Nyuszi vedd észre hogy Sanyi mindig bókol! Ha nem akkor nincs jól,de máskor mindig! Neked meg különösen! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2007 Nyuszi vedd észre hogy Sanyi mindig bókol! Ha nem akkor nincs jól,de máskor mindig! Neked meg különösen! :unsure: Nahát.... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 hmm... hali! ma beszéltem a telekről az ingatlanossal... a jelek szerint csak én látom reálisan a telek árát... meg ő... mindenki felé lő... nagyon.. asszem lassan az örület határára kerülök... :huh: (a boszikat kérem, hogy segítsenek!!! Boszi and Opel POWA!! :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2007 Felé????Az jó, nem? Ha avevő akar többet adni érte.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts