adorjant Elküldve Január28, 2007 Elküldve Január28, 2007 na megyek elpocsékolom a felesleges pénzem,szegény astrára ráfér egy alapos mosás,amit meg is kap azonnal :unsure:
Vascona Elküldve Január28, 2007 Elküldve Január28, 2007 Jó estét! Ma volt a napja,hogy kipakoltunk a műhelyből,most már csak néhány ablak van benn,meg egy pár szekrény,és fahulladék... Utóbbi marad is,majd behordom,mikor kell rakni a tűzre :unsure: Az autóka benn van a helyén,a tegnap beszerzett műszerfal is,rengeteg szerszám,alkatrészek,fűtéscső,fűtésbox,2 Azev felni,meg két dunlop 235/45-ös gumi... A házban ma pakoltunk,a cégem sofőrje tegnap előtt elhozott minden bútoromat debrecenből,és ma minden a helyére került az egyik szobában...Már a nagy ágyamat is kipróbáltuk :huh: Remélem ha csinálom a házavatót,lesz aki majd el tud jönni hozzám(és debreceni opeles) hogy veletek is ünnepelhessek! Jövő héten éjszaka munka,nappal pedig műszerfal befaragás a asconába,utána pedig motorkábelköteg befűzése... Jön a nyár,kell egy szép autó :lol:
adorjant Elküldve Január28, 2007 Elküldve Január28, 2007 Roli,le a kalappal előtted! én ennyi őrültségre soha nem lennék képes :unsure: aztán majd bőszen számolj be a munka haladtáról!
Vascona Elküldve Január28, 2007 Elküldve Január28, 2007 Roli,le a kalappal előtted! én ennyi őrültségre soha nem lennék képes :huh: aztán majd bőszen számolj be a munka haladtáról! Nem őrültség ez,csak tudtára kellett adnom barátnőmnek,hogy nagyon szeretem,nagyon fontos nekem,de most az autó kicsit fontosabb! :lol: Meg nem csalom,más nem kell,sőt nem iszok,nem drogozok,nem verem el a lóvét játékgépekre,de nyáron ezzel az autóval szeretnék őrültködni,ha elfogadja,ha nem ez van. Kell ehhez a sok hülyeséghez egy megértő társ is! Le a kalappal előtte,minden tiszteletem az övé! De persze hajt a vérem is,hogy jó faros módjára betonon is gyakoroljam a kilincsel előre mozgást,mint tegnap a kis asconával a hóbanjégen. Nagyon jó az is,küldi a seggét ahogy kell,de ott nem nyerem vissza a tapadást ha elengedem a gázt,ellentétben a betonnal... Engem ez éltet csak,na meg az élmény hogy azzal csinálom,amiért ennyit güriztem.Csak legyen erőm eleget dolgozni,mert míg el nem készül,nyeli a lóvét.. De jó dolog ám az ilyesmi,ajánlom mindenkinek! :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve Január28, 2007 Elküldve Január28, 2007 ...sőt nem iszok... Akkor mi már nem is sörözünk? :huh: (:unsure:)
adorjant Elküldve Január28, 2007 Elküldve Január28, 2007 Akkor mi már nem is sörözünk? :lol: (:huh:) részemről megvótttttt :unsure: persze csakis alkoholmentes,mert meg kellett mutatnom a városnak a tiszta autóm :lol:
Vascona Elküldve Január28, 2007 Elküldve Január28, 2007 Akkor mi már nem is sörözünk? :huh: (:unsure:) Akkor úgy fogalmazok,hogy nem kezdem korán reggel a kocsmában,és nem költöm minden pénzem piára,nem vagyok rászorulva sem. Egyszerűen csak jó leülni néha a haverokkal pár sör mellé,és kitárgyalni az élet rejtelmes dolgait. A mi sörözésünk nagyon érik már,nem ártana,ha már olyan munkahelyed lenne,ahonnan bármikor lehetőséged lenne leugrani hozzám,vagy ráérnél engem fogadni,és akkor megejthetnénk. Meg is fogjuk! :lol: :lol:
Lujdzsi Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 :unsure: Szép napot :huh: A hétvégén egy kicsit lehetett csapatni a gépeket :lol: Egy egész kicsit.
Endlos Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Igen a Gsi cuccos az biza megy az asconába bele,még lehet hogy ma már bele is próbálom... Aszgondolam, ha te kemény vagy, akkor énis, és biza kimentem jó felöltözve szerelni fagyban, de 3-4 óra után annyira kifingtam, a fejem is vákumban volt, meg minden. Asszem nem vok olyan kemény :-(((
Endlos Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Akkor úgy fogalmazok,hogy nem kezdem korán reggel a kocsmában,Én viszont most hűs dobozos borostyánt szippantok magamba, mint Endlosi nedüt, és igencsak bekéáábulok tőle :-DDD
Vascona Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Aszgondolam, ha te kemény vagy, akkor énis, és biza kimentem jó felöltözve szerelni fagyban, de 3-4 óra után annyira kifingtam, a fejem is vákumban volt, meg minden. Asszem nem vok olyan kemény :-((( Jaj te fäszi,hát ki szerel a fagyban odakint? Én rohadtul utálom a hideget,én mindent műhelyben csinálok! Én se vagyok kemény :huh: :lol: :lol: De azért remélem nem fagytál át teljesen! :lol: pakolni meg szerelni is csak úgy tudtam szombaton,hogy amikor már nagyon fáztam akkor beültem egy kicsit a házban melegedni... Sanyi,ha arra jársz,szólhatnál annak a manta kasztni tulajának amit beszéltünk,kéne róla fotó,ha megoldható! Van rá vevő annyiért! :unsure:
Vascona Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 :unsure: Szép napot :huh: A hétvégén egy kicsit lehetett csapatni a gépeket :lol: Egy egész kicsit. Megvolt,köszönjük! :lol: de télleg csak egy kicsit! (úgy 150km-en keresztül...)
Lujdzsi Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Megvolt,köszönjük! :huh: de télleg csak egy kicsit! (úgy 150km-en keresztül...) Az akkor jobb volt mint az én 200-300 méteres csapatásom Mondjuk nekem ott volta párom és a kissrác is és azért volt íly csekély.Bár a fiúval nem lenne gond mert ő imádja /hiába no az apja vére/ de az asszonytárs az kicsit félős. :unsure:
Endlos Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 hümmhümmhümm Te belevágnál egy ilyen vételbe? kissé zsákbamacsi ////////////úristen ennél veszélyesebb helyen, és ég szembe is süt a nap :-// pfuff
adorjant Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 ha végre lesz vmi fix a taliról,tudna vki nekem jelezni? kösz
Sörös Sanyi Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 pfuff Hát igen Vatanen nagyot ment a Peugeot-val, de a legszebb időszakja akkor is ez! :unsure:
Lujdzsi Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Hát igen Vatanen nagyot ment a Peugeot-val, de a legszebb időszakja akkor is ez! :huh: Sanyi ez nagyon ott van. :unsure:
Endlos Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Sanyi ez nagyon ott van. :unsure: Jó, mer Manta, de azért ha végignézed a videót messze nincs ott :-))
nyuszifül Elküldve Január29, 2007 Szerző Elküldve Január29, 2007 Hali! nagyon fáradt vagyok... :unsure: Szia, én is...és még most jön a neheze
mackosajt Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 tökre kész vagyok... ha a kávé sem segít, akkor fekszem lefelé... sz.r volt a meló is, a korai kelés stb. após addig verte magát a bíróságon a szomszédjával szemben a perben, míg elvesztette... fizethet majd 500e-t... :unsure:
nyuszifül Elküldve Január29, 2007 Szerző Elküldve Január29, 2007 No comment apósnak... Ne kávét igyál!Tessék aludni!Holnap is nap lesz
mackosajt Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 most még attól tartok, hogy bekavarnak a Krisz muterjával kötött ingatlanos bulinkba, és akkor végleg kész leszek...
Recommended Posts