Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
:huh: :lol: :lol: nem, de a kérdést már vártam

Mégaz hogy a vállán,de nehogy valaki öngyilkos akarjon lenni a fegyverrel! :lol: Vagy a homlokához teszi,vagy izé...bekapja :unsure:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

ti nem vagytok normálisak ezzel a fegyverr témával. :huh:

Nyuszi! mi msn-en megértekeztük. :lol:

Tamásunk merre kódorog? ma nagyon csendes volt... mint Lujdzsi.. :unsure:

ez gyenge lett...

Elküldve

Szia Potyesz, üdv közöttünk :unsure: Bár este már nem vártalak meg, de most légy üdvözölve

Úgy látom a katonásdi nagyon bejött nektek fiúk, én szívesen leszek a tábornok :huh: A nagy tali keretében kiélhetitek majd magatokat

Elküldve

Látom kora reggel te is szeretsz véreset reggelizni! :huh:

Pont ezt figyeltem... állat, hogy már hazánkban is lesznek ilyen üldözési videók... mondjuk annyira nem örülök neki. :unsure:

Elküldve
:unsure: ettől féltem, nem szeretem azt a környéket

Akkora hatalmas betűkkel van kiírva egy sarki épületrew, hogy nem fogod eltéveszteni. :-)) Én naon szeretem azt a környéket, amikor a tóciban laktam, és láttam, hogy a tócóvölgy épül ,imindig odavágytam. Amikor meg már elkészült, mindig ott bringáztunk haverokkal.

Elküldve
Endlos! nekem mindegy a nap. :unsure:

Nekem csak e-hét szombatra (déután 3tól), vasárnapra (egésznap), és jövő hét csütörtökre van fix programom.

De ezeket lehetne a talikhoz írni nem?

Elküldve
Én most egy darabig passzolok mindent.

2 hétig sok a meló, kevés a net.

Ígérni nem akarok olyat amit nem tudok megtartani.

persze, megértjük, és azt el is akartam már mondani, hogy elsősorban az előkészületben mi intézkedünk, hisz helyben könnyebben mozgunk, ti aygaljatok, ötleteljetek, és majd a megvalósításban lesz nagyon nagy szükség rátok.

Elküldve

Srácok, a werkli beindult. Úgy tünik az egyik szalont érdekli a dolog, és ezt kapjátok ki, a tervezett tali helyszínánek tulajdonosnője is említette már nekik...

jó mi?

Elküldve
Srácok, a werkli beindult. Úgy tünik az egyik szalont érdekli a dolog, és ezt kapjátok ki, a tervezett tali helyszínánek tulajdonosnője is említette már nekik...

jó mi?

Huhh jól hangzik, bár számomra hatalmas a homály még mindig.

Elküldve

üdv mindenkinek!

úgy látom,sok minden történt mialatt nem voltam itthon,sajnos olyanok is,amikre nem is számítottam......

lassacskán visszaolvasok...

qrva szép napot mindenkinek :unsure:

Elküldve
Endlos, közben voltam a ŰDerék utcai boltban, én is ismerema srácot, elbeszélgettem a tulajjal, hátha lesz valami :unsure:

A tulaj az idősebbik? Nekem Úgy tűnt mindig, mintha társak lennének. Legalábbis nem érződött az alárendelt viszony.

Elküldve
Hmmm... Ez már határozottan nem Lada cucc, arany áron! :unsure: Ám törött foggal felejtős. Nomeg Rolival tegnap már Zs tervet készítettünk, úgyhogy a BMW is kezd felejtős lenni.

te itt?

lemaradtál a nagy régiós msnpartiról

Elküldve
Hmmm... Ez már határozottan nem Lada cucc, arany áron! :unsure: Ám törött foggal felejtős. Nomeg Rolival tegnap már Zs tervet készítettünk, úgyhogy a BMW is kezd felejtős lenni.

Mijaza Zsé?

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.