Endlos Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Ne monjátok Nyufinak, mer megüt, de ha már meguntuk a babaluban csücsölgést, és megbeszéltünk mindent, akkor átmehetnénk Neonba, ami a kassai úton van, ott van sok csocsóasztal, meg billiárd, meg dArtsok Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Tamás! Kapcsold le a villanyt, amikor este lefekszel! :D Úg elaludni is könnyebb! :) :) szóval ezért olyan sok a villanyszámlánk :lol: :) :) Ne monjátok Nyufinak, mer megüt, de ha már meguntuk a babaluban csücsölgést, és megbeszéltünk mindent, akkor átmehetnénk Neonba, ami a kassai úton van, ott van sok csocsóasztal, meg billiárd, meg dArtsok vacsora utáni konkrét program még nincs,de gondolom fogunk pohárköszöntőt mondani,vagy valami,és nemtom ez a rengeteg sok ember hogyan tudna átvonulni :D részletkérdés persze,de ez szerintem ott fog eldőlni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 de gondolom fogunk pohárköszöntőt mondani,vagy valami,és nemtom ez a rengeteg sok ember hogyan tudna átvonulni :lol: részletkérdés persze,de ez szerintem ott fog eldőlni! Hány ember mond pohárköszöntőt? Mikorra tervezitek az átvonulást? Holvan eza babalabu? Nem a házszám érdekel hanem valami épület. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 csak házszámot tudok mondani,nem tudom pontosan annak a helynek a nevét ahol van :lol: hány ember fog koccintani? én remélem,mindenki!ennyit találtam hirtelen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 már letisztáztam vele a dolgot, így már semmiről Jó reggeltT Igy van és bocs, hogy neked nem szóltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Én is fél óráig szoktam nézegetni az étlapot... Én viszont mindenhol vagy túrós csuszát, vagy rántott sajtot szoktam rendelni. Az ok egyszerű: azokat szinte lehetetlen elbacni. Node itt most bátor leszek, és belevágok egy cigánypecsenyébe. Dik mán he, magyar gádzsó romát zabál! Én Püspökladányból jövök. Ha gondolod, akkor elmegyek érted meg haza is viszlek. Kösz Tamás, de úgy néz ki, menni fog a dolog. Használ a fájdalomcsillapító. Még totytogok, mint a szaró galamb, de legalább már kapaszkodás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 csak házszámot tudok mondani,nem tudom pontosan annak a helynek a nevét ahol van :lol: hány ember fog koccintani? én remélem,mindenki!ennyit találtam hirtelen Ezt én is megtaláltam, azt hittem valaki járt már ott és megmondja hol van. pL. csonkatemplomtól 2 házra. Nálunk a sétálon én se tudom mi hány szám, de ha megkérdezel egy helyet megmondom hol van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Sziasztok! Remélem mindeki örül ennek a januárnak mert ilyen többet nem lesz az biztos! Lehet már volt szó róla de én lusta vagyok visszaolvasni és nemis biztos,hogy tudok szóval hol és mikor találkozun pontosan mert az nagyon fontos nekem!? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Hát, én ennek a januárnak egyáltalán nem örülök, és attól félek, hogy csak ilyenebb lesz. Viszont arról fogalmam sincs, hogy hol találkozunk. De ha ilyen marad az idő, akkor akár a kajálda parkolójában is összevárhatjuk egymást. Elvégre a 18 óra mindenkinek ugyanannyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Aha értem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Ezt én is megtaláltam, azt hittem valaki járt már ott és megmondja hol van. pL. csonkatemplomtól 2 házra. Nálunk a sétálon én se tudom mi hány szám, de ha megkérdezel egy helyet megmondom hol van. ráhibáztál,valóban nem messze a csonkatemplomtól :lol: én mivel csak ilyen fél-debreceni vagyok,pláne nem ismerem annyira a várost,mint a többiek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 A kajáldának szerintem nincs parkolója, bár én nem voltam még ott, de házszámból kiindulva is a Gambrinusz közben lehet. :lol: Szóval valahol ott kéne megállni a közelében, vagy ahol a múltkor álltunk picit, és beszélgettünk. Ahol ott volt Lujdzsi, Szabot és Teloék. Az talán szombat este révén nem lesz teli, és annyira messze sincs. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Gambrinusz-köz,azaz,mostmár beugrott :lol: a parkoló jó a múltkori,ha esetleg nem lenne hely,az eon parkolóba is mehetünk,ott van mindig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Gambrinusz-köz,azaz,mostmár beugrott :lol: a parkoló jó a múltkori,ha esetleg nem lenne hely,az eon parkolóba is mehetünk,ott van mindig :) De mi az a múltkori? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 De mi az a múltkori? Burgundia-Kossuth utca kereszteződésnél van/volt egy autókereskedés, az E-on-nal szemben. Az előtt van egy szép nagy parkoló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2007 Egyszerűbb a Dósa nádor téren parkolni, az közelebb, ha lesz ott hely, bár most alig leszünk autóval. Endlos , lehet emnni akárhová, bár én a Belgába készülök utána Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Egyszerűbb a Dósa nádor téren parkolni, az közelebb, ha lesz ott hely, bár most alig leszünk autóval. Endlos , lehet emnni akárhová, bár én a Belgába készülök utána Egyszer úgy mennék már autó nélkül, 11 év után debibe újból iszogatni de jó volna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2007 Aludjatok nálam, és akkor mehet a parti :) A Gambrinus -köz Piac utca felé eső részén lehet talizni, legalábbis néhány embernek ezt mondtam már. én még előtte elmegyek a tortáért is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Nyuszi én aludhatok nálad?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2007 Nyuszi én aludhatok nálad?? Azt hittem már sosem kérdezed meg :) De hisz te debreceni vagy... :lol: Hát ha neked is megfelel a föld, akkor igen :) Majd összebújtok és nem fáztok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Van jó és rossz hírem! Készen van a Jancsika, de az anyósom belázasodott és nem tud vigyázni a Dodóra lehet, hogy egyedűl megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Egyszer úgy mennék már autó nélkül, 11 év után debibe újból iszogatni de jó volna! gyertek vonattal! :) amúgy meg csak rossz dolgokat látok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Azt hittem már sosem kérdezed meg :lol: csak hitted,de vártad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Már soxor aludtam a földön.Nem jó. Úgyhogy más alternatíva után kell néznem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 jó reggelt! gyönyörű egy napra ébredtem... sötétség,eső...na meg lehet a tegnap este kicsit mértéktartóbbnak kellett volna lennem :) :) nálatok is sz@rakodott a fórum tegnap estétől kezdve? Úgyhogy más alternatíva után kell néznem. :) meg se kérdezem milyen alternatívára gondoltál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts