Kiscsávó Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 A Balaton útca messze van a vacsi helyszinétől? ott a szállásunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 A Balaton útca messze van a vacsi helyszinétől? ott a szállásunk. hát kicsit messze...legalább ha koccintunk,mire hazaértek..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Nos, helyzet a következő: jelen pillanatban két önnálló lépést sem bírok megtenni kapaszkodás nélkül. Ma kezdtem el használni egy izületi fájdalomcsillapítót. Ha beválik, akkor minden rendben. Ha gyengének bizonyul, akkor segítséget kérnék majd két erős fiatalembertől, aki kihalász a kék villámból, és besegít leülésig. Előre is kösz! Ja, itthon lázadás van, hogy ilyen állapotban nem engednek el, de mindenképp ott leszek, ígérem! (Legfeljebb elkötöm a Szuzit, mint régen :lol:). Tiszta Gödöllő feeling. Ott fordult velem elő sűrűn, hogy úgy tettek be, és vettek ki a kocsiból, és akkor sem tudtam járni. :) (igaz ott a rengeteg pia miatt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 önként jelentkezem szolgálatra,Uram! azért óvatosan lopkodj,lógj,lopj,csalj, hazudj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 önként jelentkezem szolgálatra,Uram! Kösz szépen! :lol: azért óvatosan lopkodj,lógj,lopj,csalj, hazudj :) Ne aggódj e képesség a csal(ád) génjeiben felülírhatatlan kód! :) Ügyes(kedő) ember volt déd-, és nagyapám, apám pedig egyszerűen mesteri. Én pedig tőle tanultam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Ne aggódj e képesség a csal(ád) génjeiben felülírhatatlan kód! :) Ügyes(kedő) ember volt déd-, és nagyapám, apám pedig egyszerűen mesteri. Én pedig tőle tanultam. :lol: a vérvonal... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Nem hiába, a felmenőim is Sunyi Sanyik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 egyre jobb :lol: és hogy fogsz táncolni,ha buli lesz szombaton? az rossz válasz,hogy úgy,ahogy én,mert én foglak tartani :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Tánc? Egyelőre még a WC betámadását kell megoldani! :lol: Vagy oda is bekísérsz? Előre mondom, nehogy erősen rázd!!! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 neked nem is támasz kell :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Nyugi, nem vagy az esetem, csacsifiú! :lol: :) :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 már megijedtem cukipofa :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Softiék számát nem tudod véletlenül? vagy valaki? mert akkor őket megkérdem én :lol: mégiscsak a testvérem :) :) Mi a kérdés? A testvér nagyon koszos de az út miatt kár is lemosni. Csak a testvér mást szeret enni:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 már megijedtem cukipofa :lol: :) :) Na, ezt nevezem globális felmelegedésnek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Gyuri,mailban elküldtem! igen,csak jó emberek. elég csak rám nézni :lol: :) :) autó ügyben pedig reménykedek :) Köszi +kaptam Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 A Balaton útca messze van a vacsi helyszinétől? ott a szállásunk. Majd elviszlek titeket ha kell a vacsira. :lol: meg "haza" is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Mi a kérdés? A testvér nagyon koszos de az út miatt kár is lemosni. Csak a testvér mást szeret enni:-) a tali miatt akartunk csak hívni. az én villámom most gyönyörűszép tiszta,legutóbb a hóesés előtt volt lemosva,az meg igen régen volt már... úgyhogy tegnap befizettem egy kúrára :) ha 1 napog lesz tiszta,1 napig,nem érdekel :) de mostttttttttttttt :lol: nos igen,mást szeret enni,de legalább nem kapkodják ki a másik tányérjából a kaját :) :D Na, ezt nevezem globális felmelegedésnek! :D no igen,ezért olvadnak a jéghegynek.... egyre melegebb van :D csak úgy megjegyzés,nem értem miért kellett csillag,ami most már alulvonás :D jó lenne excel formátumban is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Majd elviszlek titeket ha kell a vacsira. :) meg "haza" is. Azt megköszönjük! Nos, helyzet a következő: jelen pillanatban két önnálló lépést sem bírok megtenni kapaszkodás nélkül. Ma kezdtem el használni egy izületi fájdalomcsillapítót. Ha beválik, akkor minden rendben. Ha gyengének bizonyul, akkor segítséget kérnék majd két erős fiatalembertől, aki kihalász a kék villámból, és besegít leülésig. Előre is kösz! Ja, itthon lázadás van, hogy ilyen állapotban nem engednek el, de mindenképp ott leszek, ígérem! (Legfeljebb elkötöm a Szuzit, mint régen :lol:). Tiszta Gödöllő feeling. Ott fordult velem elő sűrűn, hogy úgy tettek be, és vettek ki a kocsiból, és akkor sem tudtam járni. :) (igaz ott a rengeteg pia miatt) Sanyi ha gondolod velünk lejöhetsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 csak úgy megjegyzés,nem értem miért kellett csillag,ami most már alulvonás :) jó lenne excel formátumban is :lol: mivel a fórum a sok szóközt automatikusan összeolvasztja, így a "táblázatos" elrendezéshez kellett a csillag, amit Endlos rakott, én meg most a legutolsóval alulvonássá alakítottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 értem,csak eredetileg sem értettem miért kell :lol: amúgy sem egy annyira bonyolult lista,hogy eltévedjünk benne :) de lényegtelen,csak gondoltam megkérdem :D biztos endlos új találmánya :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Sanyi ha gondolod velünk lejöhetsz Kösz a felajánlást, de most Túrkevén ápolgatnak. Valahogy csak oda jutok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 csak úgy megjegyzés,nem értem miért kellett csillag,ami most már alulvonás :) jó lenne excel formátumban is :lol: Csak így lett áttekinthető, mert így egymás alá esnek a nevek, a kaják, stb., de nyugodtan alakítsd kedvedre, ha zavarja a szemed Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Csak így lett áttekinthető, mert így egymás alá esnek a nevek, a kaják, stb., de nyugodtan alakítsd kedvedre, ha zavarja a szemed ne szívd már mellre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2007 Na!Megrendeltem a tortát, remélem jó lesz, egy szívemhez közel álló tárgyat hagytam zálogba, ha nem kapom vissza, akkor jöttök nekem egy...-el :) A torta rendelés közben egy pasi randira hívott :lol: Előbb jól kifaggatott a klubról(weblap, stb) és megígérte vesz egy opel astra G-t :) Aztánazt mondta már csak egy kérédse van: Ráérek ma este? :) jó, mi?természetesen nemet mondtam, de legalább felvídítottuk a lányokat a cukrászdában. voltam az étteremben is, kicsit komolyabb úriemberrel sikerült bezsélnem mint a múltkoriak. Néhány ember rendelését látva, azt mondta a srác inkább csak iránymutatónak tekinti a felírt étkeket, mert akad köztük néhány emberes adag.Szóval a választott étel a helyszínen módosítható lesz, így nem kerülünk előnybe azokkal, akik ott választanak majd. Rákérdeztem kapunk-e valami kedvezményt, természetesen terelt, aztán felvetettem neki a reklámlehetőségért cserébe történő kedvezményt, amin elgondolkodott, de a tulajjal kell beszélnie. A tulajt ismerve pedig...nem osk esélyt látok rá. Röviden ennyi, ma is sokáig melóztam, ezért ha a szervezésben adódik valami gubanc, bocs.A legközelebbi majd jobb lesz. A torta 4100 Ft körül lesz, dobozzal mindennel. Aprót hozzatok, mert nem fogok tudni váltani Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 zálogba?????egy cukrászdába? randira hívnak???? miféle helyen jártál te :lol: :) magyarul felesleges volt összeírni az egész listát...hogy úgy mondjam qrva jó. max abból a szempontból ér vmit,hogy megnézik,van-e nekik készlet,amiket kértünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts