mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 hogyne bírnám :) de hidegen a turbó is csak két bárral tölt :) milyen turbó? :lol: :) :) ha sziszeg valami a kocsidban, akkor nézesd meg, mert nincs benne turbó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ui: vettem mégegy makettet... most nézem,mi a a tízéves jelző a SKILL alatt? :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Á-á! MOST vettél egy makettet! :lol: A '65-ös Pontiac nem ám holmi MB! :) :) és ennek a mociját is össze kell építeni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 milyen turbó? :lol: :) :) ha sziszeg valami a kocsidban, akkor nézesd meg, mert nincs benne turbó... én sziszegek :) olyan lefújószelepes.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 most nézem,mi a a tízéves jelző a SKILL alatt? :) :) :D azt jelenti, hogy az olyan gyerekek, mint te, nem játszhatnak vele. :D én sziszegek :D olyan lefújószelepes.... :) babfőzelék rulez? vagy mi??? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 azt jelenti, hogy az olyan gyerekek, mint te, nem játszhatnak vele. :) majd fogsz lesni,mikor a fiad rádszól: "apa,rosszul rakod össze" :) Mert a teniszben nincs matt... ja értem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 majd fogsz lesni,mikor a fiad rádszól: "apa,rosszul rakod össze" :lol: kizárt... zavaró körölmények elkerülésse végett akkor "szoktam" makettezni, amikor ők már alszanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 kizárt... zavaró körölmények elkerülésse végett akkor "szoktam" makettezni, amikor ők már alszanak. félsz hogy szégyenbe maradsz,mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 félsz hogy szégyenbe maradsz,mi? :lol: nem. meglepit okozok nekik. A mercit is tátott szájjal nézték Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 azért elég gyorsan összeraktad...hány óra volt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 egyszer este 6-tól hajnal 3ig... aztán este 7-től hajnali 1-ig... és ezalatt a lopakodó is összeállt, meg le lett festve az is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 és mikor aludtál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 és mikor aludtál? :lol: hajnal 3tól reggel 7ig, meg 1től 6ig. :) Bírom én a tempót Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 de akkor is,ez nemsoksemmi... utána meg gondolom meló Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 de akkor is,ez nemsoksemmi... utána meg gondolom meló szabadnapon csináltam. bár utána meg meló is volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 szabadnap...rég láttam már a vectrát a melóhely előtt parkolni,pedig mostanság sokat jártam arra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 nem figyelsz eléggé! :) Pedig mostanában orral kifelé szoktam vele állni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 hogy mindenki megcsodálhassa az éndzsölájt? :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 hogy mindenki megcsodálhassa az éndzsölájt? :lol: :) :) persze... a pallagin elsuhanó ótósok... ha észre veszik, mert eléggé jól hátra szoktam tolatni... hogy ha van valami, akkor a fák fogják meg a szenvedőket. ne az ótó Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ott nem is lehet suhanni,mer vagy egy busz vagy egy biciklis feltartja az autókat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 busz??? ezt most úgy mondtad, mintha olyan sűrűn járna arra busz, mint a Kossuth utcán... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 hát én szoktam találkozni relatív sűrűn busszal... mondjuk igyekszem minél hamarabb áthaladni azon az útszakaszon,na meg a macskakövön 80al kényelmesebb gurulni,mint 40el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 hát az még jóval odébb van azért a cégtől! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 hát igen,de arrafelé megyek haza... gondoltam rápróbálok a wireless háló keresésre,és három helyet talált egyből,egy routeres,meg két másikat,és simán csatlakoztam is rá,mert nem volt jelszóval védve...király :lol: mostmár kábel se kell ide :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Jó estét! Padlólemez behegesztve a tütün,holnap gurul! :) Gyönyörű szép lett! Csak éppen a gyári kerekei az omegának kiérnek a mostani szélesítésig :) hová fog esni az ET13-as AZEV? :) Mehetek a műanyagoshoz...vagy rommá lesz keményítve és ültetve,de úgy hogy egy cm-t sem süllyed a kasztni hátul az ívre... Endlos,akárhányan is mondjuk,nem hiszed el hogy olcsón jót iszonyat nehéz szerezni/csinálni? Hidd el ha nem akarnánk neked jót nem mondanánk! A turbóssal nagyon sok bajod lesz,de a legutóbbi elgondolás a 2.2-vel,meg az öszkerékkel már közelít az igazsághoz! :lol: Nálam is így kezdődött,csak nekem volt aki segített,és adatokkal,tényekkel támasztotta alá az elképzeléseimet... Nézz utána mindennek,mit hogy lehet,fizikailag hogy fér el,kivitelezhető-e,mi kell hozzá egyátalán hogy összeálljon,és hogy mindez mennyibe kerül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts