adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Roli, sajna a politikára harapok. :) meg az politikusokra is. :lol: én inkább a rántott húst szeretem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 mackó,te vettél egy törött s mercit? :lol: Ez inkább kit-car volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 bocs az off verda miatt! :lol: :) rá se ránts,majd szólunk egy modinak,és törli :) Ez inkább kit-car volt. :) mondom,hogy sérrrülltttt,nézd az illesztéseket.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ....Paci?.... Léciléci ne szopassatok, ez most komoly?.... Szerintem C25XE volt benn, ami 170le - érdekes 165re emlékeztem de Zorrrró oldalán nem ennyi van -. Van más E Kadett is, amelyben v6 van, de az nem tom melyik motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 az illesztések sajna így lettek a legjobbak... ez egy ilyen makett kit volt... Italeri... ha mond ez valamit nektek. Majd legközelebb Tamiya-t szerzek. vagy Fujimi-t. Na abbahagyom a káromokdást mielőtt jö egy modi és kimoderál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Olajozást meg kell oldani, turbót meg bontva kell venni nem? / Valakikkel vitatkoztam régebben a hideg-meleg levegő hasznosságáról., hogy szerintem a motornak a meleg jó, és akkor jött vki, hogy a hideg levegő dúsabb, asszem adorjant, de akkor mér van a léxűrőn a kis hőmembrán, ami hidenél a motortól szivatja a levegőt, melegnél meg előlről? :-)) úgy van megoldva a dugók hűtése,hogy a hajtókarokon van egy lyuk,és amikor a dugó alsó holtponti helyzet felé süllyed,akkor ugye közel keresztbe áll a hajtókar(vagy legalábbis átlóba),na akkor alulról a lyukon keresztül kap a dugó egy olajspriccet... Ezt meg lehet oldani,csak számolj utána mennyibe fájna... 'Mer ha a hidegebb és sűrűbb levegőből vonja ki a zokszigént,akkor harminc,vagy háromszáz... ezer,több lesz a zégéshez,oszt levegő sűrűség változásnál tizedeket javul a sűrítési arányod teccik érteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Szerintem C25XE volt benn, ami 170le - érdekes 165re emlékeztem de Zorrrró oldalán nem ennyi van -. Van más E Kadett is, amelyben v6 van, de az nem tom melyik motor. 170 (171) a C25XE. A másikban 3000V6 van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 az illesztések sajna így lettek a legjobbak... ez egy ilyen makett kit volt... Italeri... ha mond ez valamit nektek. Majd legközelebb Tamiya-t szerzek. vagy Fujimi-t. Na abbahagyom a káromokdást mielőtt jö egy modi és kimoderál. :lol: ilyenről még nem is hallottam,a tamiya meg fujimi már valami,ez tény :) modi? ordíts el magad,hogy Gy Feri,azt máris itt terem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Gyula Feri? a meg ki? :lol: nem kell válaszolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Gyula Feri? a meg ki? :) nem kell válaszolni... azz izéééééééé,a faterjának a fia,tudod.... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 170 (171) a C25XE. A másikban 3000V6 van. az meg 217LE Csak nagyon buta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 rá se ránts,majd szólunk egy modinak,és törli :lol: Ok, máris törlöm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ok, máris törlöm! :lol: mit törölsz? kazettát? műsoros? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Nem, port a monitorról. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 a manóba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Jó estét mindenkinek ja és BUÉK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Neked is! Hogy telt a szilveszteretek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Neked is! Hogy telt a szilveszteretek? Itthon a gyerekkel + az anyóssal, sajna készenlétben voltam az asszony pedig dolgozott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Jöttem, láttam, lépek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Itthon a gyerekkel + az anyóssal, sajna készenlétben voltam az asszony pedig dolgozott! kár. :) Jöttem, láttam, lépek. :) a villám corsás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Nem, port a monitorról. :) azt én is csináltam délután,akkor én is moderátor vagyok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 azt én is csináltam délután,akkor én is moderátor vagyok? :lol: neeemm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 húúúú,már majdnem megijedtem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ne ijedezz... nem vagy már kisgyerek. Vagy igen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 annak látszom? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts