adorjant Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 sziasztok! izgalmas az év első munkanapja... de itt vagyok az a lényeg... a makettre kíváncsi vagyok, csak az ingyenes tárhely-lapok le vannak tiltva, így nem tudom megnézni :) majd otthonról rálesek, kíváncsi vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2007 Persze tudom, ezzel magam vagyok a világon, erre azért ne vegyél mérget :) Az év első munkanapján elaludtam....remélem a többi napon nem így lesz, 7.15-re kellett volna beérnem, és én 7:10kor keltem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 erre azért ne vegyél mérget :D Az év első munkanapján elaludtam....remélem a többi napon nem így lesz, 7.15-re kellett volna beérnem, és én 7:10kor keltem :lol: Nyuszi elkapta a Roli szindrómát?! :) Mindenhonnan elkések :) Az év első munkanapján eddig semmi olyat nem csináltam,amiért pénzt adtak volna... Még csak este 10-től fogom megtapasztalni milyen ebben az évben dolgozni...Félek tőle,épp olyan lesz mint tavaly :) Viszont az asconából ma eltűnt a régi padlólemeze :) Be is ejtettem az aknába,mint ami nem kell,és szegény autó már várja hogy kapjon újat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Viszont az asconából ma eltűnt a régi padlólemeze :lol: Be is ejtettem az aknába,mint ami nem kell,és szegény autó már várja hogy kapjon újat :) Nagyban dolgozol, én olyan pici léptekkel haladok, de van egy jó kis kadett a roncstelepen, egy csomó cuccot elhoztam róla, és csak 1 ezrest kért a srác (legálisan) köztük volt az előbb összetört sárvédő is. Megyek majd telóért is (elgörbült) meg sok más is kell róla. Gyönyörű arany színű. De Roli mehgcsináltam, amit mondtál, bár a szerlőnek más volt a véleménye, aszontam neki, hogy csak abban az esetben megyek hozzá, ha ezt végig csináljuk (hidrotőke zsírtalanítás, stb.) úgyhogy most kicsivel frissebb ugrékonyabb lett a moci, 3 himbát(900Ft/db), és egy tőkét(1700) is cserélni kellett. Köszi neked a tanácsokat. Igaz, a vezérműtengely nem cserélhető csapágyas, legalábbis a szerelő aszonta (végig vele voltam) hogy egyben van a házzal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Nagyban dolgozol, én olyan pici léptekkel haladok, de van egy jó kis kadett a roncstelepen, egy csomó cuccot elhoztam róla, és csak 1 ezrest kért a srác (legálisan) köztük volt az előbb összetört sárvédő is. Megyek majd telóért is (elgörbült) meg sok más is kell róla. Gyönyörű arany színű. De Roli mehgcsináltam, amit mondtál, bár a szerlőnek más volt a véleménye, aszontam neki, hogy csak abban az esetben megyek hozzá, ha ezt végig csináljuk (hidrotőke zsírtalanítás, stb.) úgyhogy most kicsivel frissebb ugrékonyabb lett a moci, 3 himbát(900Ft/db), és egy tőkét(1700) is cserélni kellett. Köszi neked a tanácsokat. Igaz, a vezérműtengely nem cserélhető csapágyas, legalábbis a szerelő aszonta (végig vele voltam) hogy egyben van a házzal. Persze,és ha tönkremegy valami,cseréled az egész házat? Nem egy tönkremenő alkatrész fajta,én az én C20XE motoromnál tapasztaltam meg,ott az első csapágy rajta volt a gyujtáselosztó végén... Nem ismerhetek minden motort fejből,csak a tapasztalataimból indulok ki mindig...a szerelődnek mindíg igaza van,nekem ez nem szakmám! :lol: Viszont az biztos hogy hidrót vagy himbát vagy mindet kicserélem egyszerre,vagy egyiket sem :) De örülök hogy jobb lett az ótód! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Mackó,nem rossz a merga,de a kipuff mér van összekötve? :) utolsó kép :lol: egyénként én is mercit kezdtem csinálni,egy kabriót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Tamás! Véletlen összekentem azt a csíkot is, de nem érdekel, mert attól még elmegy az egész... Ja, amúgy kész is van. Minden alkatrészt én festettem rajta, én fújtam pici airbrush pisztolykával stb. Aki nem hiszi, járjon utána. Most viszont alszok, mert a hajnal marhára közelít, és nekem melózni kell menni. képek majd holnap... pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 nincs semmi baj vele,csak én mindent észreveszek :lol: és minden elismerésem a tiéd,én anno félúton feladtam,és eladtam :) amúgy jó móka,de a jelenlegi napjaimmal összeegyeztethetetlen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 búék dc.régió :) endlos cserélhető a vez tengely az tuti, szerinted a fokolt tengely hogy megy be???? csapágya külön nincs az maga a hengerfej anyaga :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 azt hiszem megyek kocsit mosni,kiállok a garázsból :) Akkor miattad kellett felhőszakadásban vezetnem 250km-t??? :) :) Nyuszi elkapta a Roli szindrómát?! :) Mindenhonnan elkések :D Ez lehetne SzaboT szindróma is... :lol: Tegnap megvolt az újév első munkanapja. Nem késtem el (mert a munkaidőm miatt nem tudok elkésni :D ), de a melóhoz sem volt kedvem. Ma sincs... Meg semmihez... Megyek semmit tenni... Bocsi, ha összeszedem magam, akkor majd jövök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 (edited) Akkor miattad kellett felhőszakadásban vezetnem 250km-t??? :) :) Ez lehetne SzaboT szindróma is... :lol: Tegnap megvolt az újév első munkanapja. Nem késtem el (mert a munkaidőm miatt nem tudok elkésni :) ), de a melóhoz sem volt kedvem. Ma sincs... Meg semmihez... Megyek semmit tenni... Bocsi, ha összeszedem magam, akkor majd jövök. Egy fotel,egyik oldalt minden kajával,amit szeretek,másik oldalt minden piával,amit szeretek,előttem egy nagy TV,olyan műsorral amit én szeretek.Ja és kell egy álom nő is meztelenül aki mindezt tetőzi azzal hogy mosolyog :D :) Ehhez csak lenne kedved Tomi nem? Ehelyett mi van? Menjünk dolgozni éhbérért,morál nulla,... bocs Roli, de no politika... Macisajt Megyek alszok,hátva vmi szép autóról álmodok... Módosítva Január3, 2007 : mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Akkor miattad kellett felhőszakadásban vezetnem 250km-t??? :) :) :lol: :D Ez lehetne SzaboT szindróma is... :) na,mindenkinek van szindrómája? ebben az országban már mindent lehet??? :D :D Megyek alszok,hátva vmi szép autóról álmodok... jobb,ha a KDP-304-ről álmodni sem mersz :) :D (na,erre tudom mi lesz a válasz,sebaj,legyen karácsony :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 :lol: :) na,mindenkinek van szindrómája? ebben az országban már mindent lehet??? :) :D jobb,ha a KDP-304-ről álmodni sem mersz :) :D (na,erre tudom mi lesz a válasz,sebaj,legyen karácsony :D) Mi az a KDP-309 ? :) Én csak BJL-982-ről álmodok,meg néhanapján jön egy két foszlány a CVZ-554-ről is.... Nemtok alunni Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 én se tudok,ezért inkább bejöttem dolgozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2007 Én tudnék, de nekem meg jönnöm kellett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 (edited) Persze,és ha tönkremegy valami,cseréled az egész házat? Nem egy tönkremenő alkatrész fajta,én az én C20XE motoromnál tapasztaltam meg,ott az első csapágy rajta volt a gyujtáselosztó végén... Nem ismerhetek minden motort fejből,csak a tapasztalataimból indulok ki mindig...a szerelődnek mindíg igaza van,nekem ez nem szakmám! :) Viszont az biztos hogy hidrót vagy himbát vagy mindet kicserélem egyszerre,vagy egyiket sem :) De örülök hogy jobb lett az ótód! Á-Áááááááá Ő sem szerelő, csak dolgozott a szakmában jó sokat, most rokkantnyugdíjas, és eből él, hogy otthon szerelget ismerősöknek, elég jól megy neki. Igazad van, nem logikus ez az egyben csapágy dolog, de ott nagyon úgy nézett ki, az össze cucc cseréje meg sok let volna, ha eddigi ráköltésemet nézzük, már egy B-Vectrát vehetnék :-)) Spórolok, ahol lehet. Meg tennél nekem egy szívességet? Ha lenne időd, vagy csak egy kiindulási pontot mutatnál, hogy ha nagyobb motort akarnék bele rakni, ami könnyű, egyszerű felépítésű, de legalább 200 pacis, és nagyon nagyátalakítás nélkül is beszerelhető lenne az 16SH helyére. Tamás! Véletlen összekentem azt a csíkot is, de nem érdekel, mert attól még elmegy az egész... Ja, amúgy kész is van. Minden alkatrészt én festettem rajta, én fújtam pici airbrush pisztolykával stb. Aki nem hiszi, járjon utána. Most viszont alszok, mert a hajnal marhára közelít, és nekem melózni kell menni. képek majd holnap... pápá milyen erbrash készleted van? Nekem is kellene egy, vagy legalábbis kölcsön 2 alkalomra. Nézegettem őket, eléggé drágák, a legolcsóbb hobby verzió is 20-30 ezer. búék dc.régió endlos cserélhető a vez tengely az tuti, szerinted a fokolt tengely hogy megy be???? csapágya külön nincs az maga a hengerfej anyaga Mi is így láttuk szétszereléskor, akkor csak az egész házat cserélni kell? vagy van rá vmi felújítási mócer? kimoderálva ... lécci ne politizáljatok... Macisajt... Mi az a KDP-309 ? :lol: Én csak BJL-982-ről álmodok,meg néhanapján jön egy két foszlány a CVZ-554-ről is.... Nemtok alunni Ja ezek rendszámok? Módosítva Január3, 2007 : mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ... egy kiindulási pontot mutatnál, hogy ha nagyobb motort akarnék bele rakni, ami könnyű, egyszerű felépítésű, de legalább 200 pacis, és nagyon nagyátalakítás nélkül is beszerelhető lenne az 16SH helyére... húúúú,ezek túl nagy igények :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 C20LET pl egy calibra-ból... ennél könnyebbet nemt tudok,ami van is 200 paci Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 sztem egy c20xe bőven megfelel egy kadettbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 C20LET pl egy calibra-ból... ennél könnyebbet nemt tudok,ami van is 200 paci Cserébe viszont kb. 4-500 ezer forint az install, alap hangon. :lol: És akkor maradt gyári a moci, estleg be lett coolerezve. Persze minden generál és felújítás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 (M)V6 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 (M)V6 :lol: Jó könnyű motor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Jó könnyű motor :) Hát még belevarázsolni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Jó könnyű motor :) "könnyű, egyszerű felépítésű, de legalább 200 pacis, és nagyon nagyátalakítás nélkül is beszerelhető lenne az 16SH helyére. " megfelel a kritériumoknak kasszánál tess' fizetni :lol: Hát még belevarázsolni. :) miért,corsába is szinte lötyög :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 "könnyű, egyszerű felépítésű, de legalább 200 pacis, és nagyon nagyátalakítás nélkül is beszerelhető lenne az 16SH helyére. " megfelel a kritériumoknak kasszánál tess' fizetni :lol: :) Mútkor vót a Lurdynál v6os E Kadett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts