Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
nem álmodozom,kombi opel nem kéne :)

egy jóóó audi a4 :lol:

csak azért írtam vectra kombit,mert nagy,gyors,praktikus... usw :)

az opel caravan-hoz már majdnem odaírtam hogy" ezt a fost?!" de aztán tovább olvastalak...

Szerintem ne vegyél opelbe caravant... Az audi az egy jó választás...

Szeretem az opelt,de ami tény az tény :)

hideg van, és borult idő! brrr.... mondjam, vagy már úgyis tudjátok, hogy mit akarok mondani?

Azt hogy fázol? :)

Én meg azt hogy tudtátok-e,hogy minden opelnek ami hátsókerekes,a kardán alagútja 2 cm-vel el van tolva jobbra? Már az ideget belémölte...

Elküldve
Én meg azt hogy tudtátok-e,hogy minden opelnek ami hátsókerekes,a kardán alagútja 2 cm-vel el van tolva jobbra? Már az ideget belémölte...

Ehhe természetes, már ovodában megtanultuk :-PP

Elküldve
De hol jársz te ilyen oldalakon?! :lol:

Hehe csak kombinálok, photoshopban rajzolgatok, gyakorolgatok, és ahhoz kellett néhány autós kép, tennap lezúztam szegény bull orrát megint (3.jára) mikor a bogarat mentem menteni, topinak (gyömbim bogara) kimerült az akksija, mert sokat indítóztunk, de a kismexakítóig eljutva az ellenőrzési folyamatban (hogy miért nem indul) kiderült, hogy be van égve, teljes fordulatnál 1 szikrát sem adott. Na mind1, bull orrát úgy zúztam le, hogy itt egy kis uccáában próbálgatta,m a jó kis téligumimat, láttátok, nem semmi modell, de nem igaz az a tény, miszerint gázt kell adni, amikor kisodódik az ótó, levittem egy tűáblát, senki sem látta, a lámpa nem tört, csak a job oldali sárvédőt kalapálom ki, aztán kis feséts, lakkozás, ezaz.

Elküldve
Ma 13 kor elment mellettem egy piros 5 ajtos Fastra az Árpád téren opelklubbos rendszámmal.

Ki lehetett az?

Lujdzsira tippelek.

lassan megyek alcsiba... kezdek fáradt lenni

Elküldve
Hehe csak kombinálok, photoshopban rajzolgatok, gyakorolgatok, és ahhoz kellett néhány autós kép, tennap lezúztam szegény bull orrát megint (3.jára) mikor a bogarat mentem menteni, topinak (gyömbim bogara) kimerült az akksija, mert sokat indítóztunk, de a kismexakítóig eljutva az ellenőrzési folyamatban (hogy miért nem indul) kiderült, hogy be van égve, teljes fordulatnál 1 szikrát sem adott. Na mind1, bull orrát úgy zúztam le, hogy itt egy kis uccáában próbálgatta,m a jó kis téligumimat, láttátok, nem semmi modell, de nem igaz az a tény, miszerint gázt kell adni, amikor kisodódik az ótó, levittem egy tűáblát, senki sem látta, a lámpa nem tört, csak a job oldali sárvédőt kalapálom ki, aztán kis feséts, lakkozás, ezaz.

dehoonnem koma!

Reakcióidőd mennyi volt? mikor már alattad volt a tábla akkor adtál gázt? :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.