Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Roli, nem azt mondtad, hogy 29-ig itt vagy? :) Valamit félre értettem.

Ne haragudj,de szerintem is :)

Mondtam is hogy jövök vissza,mert csináljuk az autót...Szerinted ha ez megadatik,van valami a világon,amiért nem itt lennék mellette?! :) :) :lol:

Elküldve
....................................

De gondolom, mindezt egy fűtött garázsban végezted, hidd el, én is hasonlóan cselekednék, most elektromos gondom volt, és a parkolóban fagyban kellet izzókat, meg biztosítékokat ellenőriznem :-((((((((

Elküldve

Tegnap este én is a biztitáblával, meg a riasztóval szívtam... alighanem lemerült, vagy valami a távirnyák, és nem érzékelte... a másik meg épp nem volt kéznél... este 10-kor jó a szirénázás

Elküldve

na,tessék,egyből mindenki itt van :)

egyébként az ilyen autós naphoz nem árt arra felkészített autó,mert egy sima utcai astrával nem nagyon lehet csak icipici határokat tesztelni :)

ja...és ha jövő nyárra már nem opelem lesz? :lol: :)

Elküldve
na,tessék,egyből mindenki itt van :)

egyébként az ilyen autós naphoz nem árt arra felkészített autó,mert egy sima utcai astrával nem nagyon lehet csak icipici határokat tesztelni :)

Dehogynem! :) Láttad volna Macit, mit kapott a Veki! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.