adorjant Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 nos,mint kiderült,nekem csak a régi van meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2006 Képzeljétek, tegnap este fél tízkor lezuhant az egyik csillárom....százezernyi apró darabra tört. Nagyon megijedtem...Mi lett volna ha reggel, amikor állandóan ott vagyok, zuhan rám????? :lol: Bár akkor legalább megmaradt volna a csillár, mert puhára esik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 este még nem örültél ennyire neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Képzeljétek, tegnap este fél tízkor lezuhant az egyik csillárom....százezernyi apró darabra tört. Nagyon megijedtem...Mi lett volna ha reggel, amikor állandóan ott vagyok, zuhan rám????? :lol: Bár akkor legalább megmaradt volna a csillár, mert puhára esik... :) Nem a "A rózsák háborúja" című film egyik jelenetét játszottátok el ugye ? :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 rögtön wd40-el befujni az alkatrészeket Ez olyan mint az építőiparban a sziló! Mindent megold (egy ideig) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Ez olyan mint az építőiparban a sziló! Mindent megold (egy ideig) az biztos,hogy elég sokrátűen használható,és használják is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Képzeljétek, tegnap este fél tízkor lezuhant az egyik csillárom Hullócsillár!! Most úgyis tüzijáték szezon van! Akinek ennyi csillárja van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Hullócsillár!! Most úgyis tüzijáték szezon van! Akinek ennyi csillárja van! szépet durrant...a szilánkok a leghihetetlenebb helyere és távolságra hullottak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 szépet durrant...a szilánkok a leghihetetlenebb helyere és távolságra hullottak Ki szerelte fel? Gariban megcsinálják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Ki szerelte fel? Gariban megcsinálják? ez egy régebbi búra volt,és hát kicsit megviselte már az élet,így tkp a villanyvezetéken lógott. amíg bírta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 majd az első hideg zsiroldózás után rájössz :) hogy miért wd 40 és illesztett felületen nem hsználjuk ami aluminium CSAK JÓ TANÁCS :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Ez olyan mint az építőiparban a sziló! Mindent megold (egy ideig) nem csak az építőipar használja, hanem egy ügyes mackó is, elektronika tönkretételére.... :lol: Jól mondom Szabot? :) amúgy jó reggelt... jelentem kib. fáradt vagyok.... kutya rossz volt buli után melózni Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 szevasztok és szia! jó dolog a sokáig alvás,csak kár hogy taknyolás és torokfájás is tartozhat hozzá... Laci,fordítva kellett volna,vagy inkább meló helyett (is) bulizni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 sajna nem volt más lehetőségem... cserébe van egy tefal konyhai robotgépünk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 héhéhééé mesélj csak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 semmi érdekes... csak mindenki kapott a cégtől egy olyan sütögetéshez használható tálforgató funkciós konyhai gépet... Tavaly szendvicssütőt adtak... Jó cég ez... én szeretem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Használható grillezőt nem adnak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 jaaa azt hittem tombolán nyertétek :) én is imádom az eont. most karácsonykor mi nem tárgyi ajándékot,hanem üdülési csekket,13. havi fizut és prémiumot kaptunk karácsonyra :) azért minden hónapban el bírnám viselni ezt a kevéske összeget :) Használható grillezőt nem adnak? :) adni adnak,de hogy használható lesz-e,attól függ kik rakják össze :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Használható grillezőt nem adnak? :) majd érdeklődni fogok, hogy mikorra várható! :lol: én se panaszkodom... mikor a céghez kerültem, még volt 13.havi, nyaralópénz, meg évi 3x-i mozgó.. most a 13.-havi már benne van a fizuban, nyaraló pénz helyett van több, mint 200e értékben béren kívüli juttatás, meg van 3x-i mozgóbér... (vagyis a mozgót leosztják 3 kifizetésre, hogy ne egyszerre kapj marha sokat... ) ám hozzá tenném, hogy a 3 fiú mellett nem is bánom, hogy megfizetnek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 elhiszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 ám hozzá tenném, hogy a 3 fiú mellett nem is bánom, hogy megfizetnek. :) Én magam vagyok, és nem fizetnek meg. Akkor ez így rendben van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Én magam vagyok, és nem fizetnek meg. Akkor ez így rendben van. :lol: :) :) :) irigylem a skizofrénok helyzetét ez esetben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Miért? Neki még rosszabb. Sokan vannak, és nem fizetik meg, max csak az egyikőjüket. Ennél rosszabb nem is lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 sziasztok! borzasztó ez a forgalom...sehol egy parkolóhely,borzasztó tömeg,türelmetlenkedő sofőrök...miért van erre szükség? csak kicsit kell engednünk.csak egy picit. én mindig ezt teszem. azt viszont nem tűrtem el,hogy pont a házunk előtt,a körforgalomban egy volvós rámhúzta a kormányt,majd mikor észrevette,hogy ide semmilyen formában nem fog beférni,mindketten satufék.apuka majdnem befigyelt az utasoldali ajtómba :) :) :) de rendes volt,a benzinkútnál megállt,és elnézést kért. utána csikorgó kerékkel távozott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts