mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 ugye nem hagytál le se 0-át mögüle, sem esetleg egy - jelet előle? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 jó reggelt... hideg van kint? Nincs. Kellemes későőszi idő van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 ugye nem hagytál le se 0-át mögüle, sem esetleg egy - jelet előle? :lol: szerinted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Mondd neki akkor az igazat! Igen, egy 0 lemaradt utánna, és bikinis nagycsöcsös bigék flangálnak az utcán! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 hmmm,végülis a nagykabát alatt lehet bikinit hordanak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 bikinis csajok? kint? nagykabátban? 30 fok? és minuszban... huba.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2006 akkor viszont te tartsd folyamatos kétségek között a kedves klubtársakat :) hogy kommentenként lesz-nemlesz :lol: azért jó érezni,mennyire szívesen vagyok látva Nem kijelentés volt, hanem felvetés.... Azért mert én nem megyek estleg, még lehet tali... ÉS ha nem forgatnád ki a szavamat, nem kéne bezsólni.De ha te ezt mással megteszed, viseld el ha neked is megteszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Nem kijelentés volt, hanem felvetés.... Azért mert én nem megyek estleg, még lehet tali... ÉS ha nem forgatnád ki a szavamat, nem kéne bezsólni.De ha te ezt mással megteszed, viseld el ha neked is megteszik nem beszóltam,hanem tényt közöltem. azt meg egy szóval nem írtad (még),hogy te nem mennél. ha egy érdeklődő benéz,mit lát??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Húha... egy vad Nyuszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 rosszul látod :lol: a beszólás és személyeskedés pedig külön dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2006 a talik nem rólam szólnak, tehát attól, hogy szerveztem, még nem kötelező ott lennem. Én csak felvetettem, hogy nem kéne elnapolni, mert alig van résztvevő, de ha az a pár ember aki jött volna mégis talizik, miért ne?Én csak kérdeztem. És nem árt megtanulni, hogy elfogadd ha te ,megteszel valamit, akkor ugyanazt megtehetik veled is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 te most elbeszélsz mellettem.csak annyit mondtam,hogy eddig az volt,hogy a talira pont lemegy a családi program java.most meg mondtad,hogy úgyis mindenkinek sok a dolga. csak ezt tettem szóvá. ha a szervező nincs ott...na ez egy vicces dolog :lol: de lényegtelen,itt nem lehet semmit mondani,azért hogy ne feltevések,hanem tények legyenek. szép napot mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2006 Kár felkapni a vizet, én csak annyit mondtam, nélkülem is lehet talizni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Mivan veletek? veszekedést reggeliztetek? Tamás! A 25-ét asszem "mindannyian szervezzük", mindenki, aki ott volt, és ismét ott akar lenni. szerintem... És nem marakodjatok már... lécci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 De nem ám! Én jómagam pl vámpírnak tartom. Imádom szívni mindenki vérét. :lol: Akkor haverok lehetnánk, mer én meg farkasember a talik nem rólam szólnak, tehát attól, hogy szerveztem, még nem kötelező ott lennem. Ez igaz, de mosolymérő műszerem szerint te voltál a legvidámabb, úgyhogy kell vki, akire ha az ember ránéz, akkor elszáll a fejfájás, az álmosság, a punnyadtság, meg minden buliellenes állapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2006 Ez igaz, de mosolymérő műszerem szerint te voltál a legvidámabb, úgyhogy kell vki, akire ha az ember ránéz, akkor elszáll a fejfájás, az álmosság, a punnyadtság, meg minden buliellenes állapot. Én is téged.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Én is téged.... :) Nyuszi téged mindenki,hát nem tudtad? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 ennyi nyálcsorgást (és ennyiszer) :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Én halkan megjegyzem... én inkább az asszonykámat. :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 akkor én meg halkan megjegyzem,kivétel mackónak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 a kivétel meg erősíti a szabályt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 most fogom be a szám :lol: és nem miattad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Na eztetete most miérteeee? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 semmi-semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 az ilyen kis semmik képesek világháborúkat kirobbantani is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts