Endlos Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Srácok, hogy ti milyen fárasztóak vagytok! De én úgy látom, nem bennem van a baj, amikor ugyanezt jáccom tamással :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 De én úgy látom, nem bennem van a baj, amikor ugyanezt jáccom tamással :-)) ezt senki nem is vitatta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 na tessék. mindenki rámszáll :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 na tessék. mindenki rámszáll :lol: Nem vagyun kmi keselyűk :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Nem vagyun kmi keselyűk :-)) na ez az egy irtó nagy szerencsém van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 na ez az egy irtó nagy szerencsém van :lol: ön nyert! Egy nemműködő hangszórót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 ön nyert! Egy nemműködő hangszórót! :lol: úgy látom mostmár pontosan meghatározod a nyereményemet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 muszály, mert te mindent félre értesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Nem vagyun kmi keselyűk :-)) De nem ám! Én jómagam pl vámpírnak tartom. Imádom szívni mindenki vérét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 muszáj, mert te mindent félre értesz! :D neeem dehogyyyyyy :lol: csak hát ami nincs konkrétan megfogalmazva...az sok minden lehet. akár még működőképes hangszóró is :) :) :) De nem ám! Én jómagam pl vámpírnak tartom. Imádom szívni mindenki vérét. :) az én vérem meg különösen finom,mi? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Nyami-nyami nyammm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Nyami-nyami nyammm! :lol: nem sokáig élvezheted már :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Ugyan már! Sose csapollak le teljesen. Mindíg hagyok holnapra is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 ez igazán kedves. :lol: és ha nem csak te szívod,és a másik viszont mohó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 ki a mohó? hol? merre? Jaaa... Sanyi, úgy hallom a hozzád közeli sarkon baleset történt... menj mártogatni... de egy picit nekem is küldhetsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Akkor beérem valaki más vérével is. Mindenkin van egy pont, amit érdemes csípni. De benned az a jó, hogy rajtad keresni se kell, mert a legtöbbször magad tartod a nyakad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Akkor beérem valaki más vérével is. Mindenkin van egy pont, amit érdemes csípni. De benned az a jó, hogy rajtad keresni se kell, mert a legtöbbször magad tartod a nyakad. jótevő vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 ki a mohó? hol? merre? Jaaa... Sanyi, úgy hallom a hozzád közeli sarkon baleset történt... menj mártogatni... de egy picit nekem is küldhetsz. :lol: B+! Bezárt a bolt, és nincs kenyerem! Nem baj, sütök véreshurkát... jótevő vagyok :) Én meg jót evő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Sanyi! az is jöhet! Szeretem a hurkát is! például ezt itt! :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 vááá ez a videó :) viszont hamarosan nálunk lesz disznóölés. már érzem a friss hurka illatát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Kaja témát befejezni! Hót éhes vagyok és még hol van a reggeli ideje! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Mondod te, akinek a titulusa Zserbókirály? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 :) :) jól beszélsz! egyébként pedig mindenkinek jó,jobb reggelt! egy kicsit megfázhattam tegnap délután,mert fáj a torkom nem kicsit...vhogy majd fertőtlenítem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 jó reggelt... hideg van kint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 üdv! nincs. a rádió szerint 3 fok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts