nyuszifül Elküldve December16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2006 Milyen mesét? Megyek én is! Sajna nem sok van, a Szépség és a szörnyeteg, Bambi, meg a Hófehérke, ez utóbbit láttam már Mikorra jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Sajna nem sok van, a Szépség és a szörnyeteg, Bambi, meg a Hófehérke, ez utóbbit láttam már Mikorra jössz? Ezek szerint vinnem is kell... :lol: Gyere inkább te Jabil party-ra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Egy 3.0-ás, V6-os motor, amiből még csöpög az olaj... :lol: Á, ez csak az én meglepim lenne. Bár, az nagyobb meglepetés lenne, ha te kapnád! Bele lehetne faragni a csöpp kis Corsába, oszt' gyí! :) Egyenesben dúrva lenne! Kanyarban is, de ott máshogy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2006 Ezek szerint vinnem is kell... :lol: Gyere inkább te Jabil party-ra. :) Jókor mondod ekkora ködben hogy érjek oda?Még hajat is mosnom kell, meg a te szép ruhádhoz, nekem is csininek kéne lennem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Jókor mondod ekkora ködben hogy érjek oda?Még hajat is mosnom kell, meg a te szép ruhádhoz, nekem is csininek kéne lennem :) Én hívtalak volna, de belépőkártyás a buli, azaz csak Jabil-os dolgozóknak lesz. :) Á, ez csak az én meglepim lenne. Bár, az nagyobb meglepetés lenne, ha te kapnád! Bele lehetne faragni a csöpp kis Corsába, oszt' gyí! :) Egyenesben dúrva lenne! Kanyarban is, de ott máshogy... Hú, az micsoda móka volna! Bár így is gyenguc a váltó. Még a végén elgondolkodok a váltó megpiszkálásán... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 szép estét :lol: hiiideggg vannnn de hogy lefagyott végtagjaim felmelegedjenek,fát vágtam :D nézelődtem ma a városban,hááát igencsak rohangálnak az emberek már ajándékok után :) én sajnos egyelőre eredménytelenül állok,azonban vettem az autóba "super white" izzókat. 4350 K a színhőmérséklete.nagyon-nagyon szép a fénye,esztétikus is :) forgalomban még nem próbáltam,telo szerint jobb. na de perceken belül megbizonyosodok róla :) izzócsere közben megállapítottam,hogy nagyon átgondolt és könnyű kicserélni az égőket.a három autóm közül ennek a legjobb a kivitelezése :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 nálam előfordul,hogy télen pólóban vezetek :lol: Télen az astra már nem is jó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 :) Eddig ez a legjobb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Télen az astra már nem is jó? :) ez egy tíz pontos beszólás volt :) :) :D :D Eddig ez a legjobb! :lol: ez nekem szólt? mert ha igen,akkor elmondom,hogy mindhárom autót nagyon-nagyon szerettem,és mindhárom különböző dolgokban volt jobb a másik kettőnél,ezért értelmetlen lenne hasonlítgatni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Nem, én Softinak szántam. Igazi kis velős szókiforgatós hozzászólás. Gratula, így tovább! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 hiiideggg vannnn azonban vettem az autóba "super white" izzókat. 4350 K a színhőmérséklete.nagyon-nagyon szép a fénye,esztétikus is :) forgalomban még nem próbáltam,telo szerint jobb. izzócsere közben megállapítottam,hogy nagyon átgondolt és könnyű kicserélni az égőket.a három autóm közül ennek a legjobb a kivitelezése :lol: Nekem is kéne venni mert elfogyott a tartalék. Valami plussz infók róla? Csak elég kis kezed legyen! A jobb oldalit nehezebb! Nálunk a pug307-eseket szervízbe hordják izzót cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Nem, én Softinak szántam. Igazi kis velős szókiforgatós hozzászólás. Gratula, így tovább! :lol: Ráérzett, hogy kit lehet a legkönnyebben megtalálni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 http://img.tar.hu/emilie/img/26902686.jpg#3 Nálunk egyedül Ő örül a hidegnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Nekem is kéne venni mert elfogyott a tartalék. Valami plussz infók róla? Csak elég kis kezed legyen! A jobb oldalit nehezebb! Nálunk a pug307-eseket szervízbe hordják izzót cserélni. hááát nekem igen nagy kezeim vannak... a jobb oldalit nehezebb igen,de nem lehetetlen. plusz infó? ilyen racing type r "márkájú" ( :D ) műanyag dobozban árulják.kék az izzó üvege,de mondom,fehér fénye van,nem a sárgás,mint a normál izzók. csinálnék képet,csak kölcsönadtam a gépet egy közeli rokonomnak,és üzemképtelenül kaptam vissza :lol: :) :) pedig nagyon jó kis gép...volt :) namajd valahogy megmutatom neked. de most elmegyek egy karikára,már astra hiányom van :) utána beszámolok a tapasztalatról sanyi,mackó meg.... :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 de most elmegyek egy karikára,már astra hiányom van :lol: utána beszámolok a tapasztalatról A sok póló után nem csodálom. Bár tetszik a vajszínű belső de hamar koszos lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 SzaboT,100nál 3600 az elég durva! :lol: nekem 3000et pörög. Nemcsak a váltó áttétel számít, hanem a kerék átmérője is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 http://img.tar.hu/emilie/img/26902686.jpg#3 Nálunk egyedül Ő örül a hidegnek! Nálunk pedig egyedül ő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 nem pontosak, de azért van 20 csatornás vevőjük.Több műhold, több infó, nagyobb pontosság. nem véletlen volt sokáig hipertitkos a dolog. Akkor monndtam, hogy nekem nem kell ilyen, amikor a kereszteződés közepén szólt rám a csaj, hogy frorduljon jobbra. Mondom anyád. Bár azóta megint rákattantam csak most egy Mitac Mio A701-et szeretnék abban kamera is van, meg minden PDA funksön, ja és nem ucsósorban GSM-telefon, és gyönyörű is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Nálunk pedig egyedül ő. :) Ez jóóóó! :lol: :) ... de én akkor is útálom a telet.... Akkor monndtam, hogy nekem nem kell ilyen, amikor a kereszteződés közepén szólt rám a csaj, hogy frorduljon jobbra. Mondom anyád. Bár azóta megint rákattantam csak most egy Mitac Mio A701-et szeretnék abban kamera is van, meg minden PDA funksön, ja és nem ucsósorban GSM-telefon, és gyönyörű is. Beállítás kérdése az egész... meg programé... az IGO ebben jelenleg profi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Nemcsak a váltó áttétel számít, hanem a kerék átmérője is. az óra pontosságát befolyásolja :lol: de főtengely ha 3000et pörög,akkor 3000et,még ha 17es kereket is raksz rá :) max a fordulathoz tartozó sebességérték lesz más ööööö remélem jót mondok. mackó? :) kipróbáltam élesben az új szerzeményt is. hát mit mondjak qqqqqrrvaaaa jó!! egyrészt sokkal erőssebb a fénye (vagy csak annak hat a fehér színe miatt),másrészt sokkal jobban világítja az utat. remélem nem ég ki hamar,mint azt néhány esetben hallani lehet. megérte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 az óra pontosságát befolyásolja :lol: de főtengely ha 3000et pörög,akkor 3000et,még ha 17es kereket is raksz rá :) max a fordulathoz tartozó sebességérték lesz más ööööö remélem jót mondok. mackó? :) másik kerékméret miatti sebességkülönbséget a rendőr előtt veszed csak észre. :D (mi a fenéért fotóztak le 70-el, mikor csak 50-et mutatott az óra? ) :) vagy miért villog mindenki, mikor óra szerint 70-el megyek.... :) szóval a sebesség valójában változni fog, de az órán nem fogod meglátni. Így jó lesz Tamás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 én is ezt mondtam,hogy a sebesség az órán lehet más,de a fordulatszám nem változik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 én is ezt mondtam,hogy a sebesség az órán lehet más,de a fordulatszám nem változik. akkor csak nem jól olvasol... a váltóáttétel nem változik, vagyis az óra se fog mást mutatni azonos fordulatokon... csak a traffipax! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 endlos írta,hogy nemcsak a váltóáttételtől függ,hogy mennyit pörög a motor,hanem a kerékmérettől :lol: erre írtam. de ne mélyedjünk bele,mert ha sokat kell írnom,akkor fel kell függesztenem a szotyi pusztítást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Ne hagyd magad szotyi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts