adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Én egész télen járhatok fagyoskodva dolgozni. 8-9 km 12-15 perc alatt a vízfőfok éppen megmozdul. Mi lesz -20ban? hááát a turbódízelek úgy melegednek,ha picit turbónyomáson járatod,azaz nem teljesen finomkodva,hanem a turbó hagy járjon.bár a 2200 az már abba a tartományba esik. nekem akkora éri el az üzemi hőfokot a motor,amikor beállok a melóhelynél a parkolóba :lol: ülésfűtésed van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 ülésfűtésed van? Nincs. De sosem a seggem fázik! Hanem a kezem (kesztyű), meg a tükör tiszta pára, meg az ablak fagy be. Be kell kapcsolni a klímát hogy párátlanítson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Nincs. De sosem a seggem fázik! Hanem a kezem (kesztyű), meg a tükör tiszta pára, meg az ablak fagy be. Be kell kapcsolni a klímát hogy párátlanítson. nem kell addig beülni,amíg full hideg az autó belül :lol: egyébként valóban egy életbe kerül,mire lemegy a pára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 nem kell addig beülni,amíg full hideg az autó belül :lol: Akkor járjon egy fél órát az udvaron? Tényleg. Mennyit fogyaszt alapjáraton a kocsi hogy mondjuk csak fűtsön vagy klímázzon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Akkor járjon egy fél órát az udvaron? Tényleg. Mennyit fogyaszt alapjáraton a kocsi hogy mondjuk csak fűtsön vagy klímázzon. nem kell járnia,csak amíg az utastér levegője felmelegszik,és nem olyan hőmérsékletű,mintha mellette állnál :lol: alapjáraton a benzinesek 1-1,2 litert fogyasztanak óránként,úgy tudom. dízelről nem tudok ilyesmit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Én egész télen járhatok fagyoskodva dolgozni. 8-9 km 12-15 perc alatt a vízfőfok éppen megmozdul. Mi lesz -20ban? Javaslok egy egyszerű ponyvát, ha kinnt állsz, eléggé jól bevált, nem hűl ki annyira az autó, a motor (nem akartam elhinni, de ez van), és nem fagy le az ablak, nem jegesedik A számgépház nem tud segíteni. no hungarian találat a google-ban... majd lesz valahogy, még van időm gondolkozni. :) Én bemennék notebook üzletbe a Kossuth utcán a Datanet mellett (Mobil), meg esetleg a bethlen utcán a Kölcseivel szemben van egy PDA bolt én beindítottam,ablakfűtés,ventilátor,aztán ablakmosóval eltávolítottam. az én autóm nem egészen a szabad ég alatti alvásra van berendezkedve :lol: Senkié sem :-(( http://www.forex.hu/Ex200607.pdf Ezt nézted? Debrecenben tucc ilyen helyet, vagy ezt meg kell rendelni postán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Én két parafatáblát teszek elé. Debrecenben tucc ilyen helyet, vagy ezt meg kell rendelni postán? Nem tudom. Nézd meg a honlapot. Ma már mindent küldenek futárral. Nekem is jó volna a csomagtértálca. Lassan szervezni kell egy pesti beszerző körutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Szép napot! Mindjárt robogok is el. csak felugrok. reggel 5-kor nem volt nálunk fagy, így nem is kellett se kaparnom, se olvasztanom :) Ti a tajgában laktok? :) :) párátlanítani a klíma király, elvégre efféle dolgot id tud. Nekem 7 km a melóhely, sebességet betartva, villogó lámpákkal elvileg 8-9 perc. 5 km után már határozottan meleget fúj a kocsi, de még nem teljesen üzemi a hőfok. Ami érdekes, hogy a veki most tuti nem eszi a vizet, mégis nekem van a legnagyobb párafelhőm... Lehet a sportauspuff miatt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Szép napot! Mindjárt robogok is el. csak felugrok. reggel 5-kor nem volt nálunk fagy, így nem is kellett se kaparnom, se olvasztanom :) Ti a tajgában laktok? :) :) párátlanítani a klíma király, elvégre efféle dolgot id tud. Nekem 7 km a melóhely, sebességet betartva, villogó lámpákkal elvileg 8-9 perc. 5 km után már határozottan meleget fúj a kocsi, de még nem teljesen üzemi a hőfok. :lol: Én 10 órakor mentem ki az autóhoz, hog menjek vásárolni, és b*ott jégvirágok voltak a szélvédőn. :-DDD Hátul, meg oldalt ilyen kásás jég 10ÓRAKOR Nekem is pár perc kell, hogy meleget fújjon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Én 10 órakor mentem ki az autóhoz, hog menjek vásárolni, és b*ott jégvirágok voltak a szélvédőn. :-DDD Hátul, meg oldalt ilyen kásás jég 10ÓRAKOR Nekem is pár perc kell, hogy meleget fújjon Irigyellek benneteket! Én kb 1km-re lakom a munkahelyemtől,még be sem melegszik az ascona,és már ott vagyok! A szivató még a héten be sem volt nyomva :lol: :) :) Viszont kaptam(loptam) a cégtől egy ilyen szép zöld flakonos jégoldót,végigspriccentem vele az üveget,egy db ablaktörlés,és már indulok is :) jófajta...bár a meleg lenne ilyen a kocsiba... Az ascona amúgy sem a fűtéséről híres.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 estét! nem van meleg :lol: egyre jobban kezdem megszokni a notebook érzést :) jó a meleg takaró alatt feküdve netezni :) mackó,a sok gőz simán a sportkipuff miatt lehet,anno a golfom is olyan volt mint egy erőmű kéménye :) egyébként minden rendben a vectrával? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 minden rendben! Azt mondtam már, hogy 9-én megnéztük a 180 km/h-t vele? ... izé... németben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 minden rendben! Azt mondtam már, hogy 9-én megnéztük a 180 km/h-t vele? ... izé... németben. akkor jól szereltél :lol: és mit szólt a 180hoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 lassítani kellett egy bmw miatt... aztán belehúzott ő is... és megint 180-nál lassítani kellett megint a bmw miatt... és vége is volt a jó útnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 mármint hogy viselte a motor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 mármint hogy viselte a motor :lol: jól... még szerintem odébb lett volna a vége. és semmi rendellenes nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 akkor csak forgatják a mókusok a főtengelyt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 akkor csak forgatják a mókusok a főtengelyt :) Mókusok??? Nekem lovak vannak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Mókusok??? Nekem lovak vannak... :) hogy férnek be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Nálam meg lesántultak a lovak. 6270 1/min-nél 177km/h a vége... :) Persze én is németben néztem meg... :lol: Ma a cégnél annyit haladtam a melóval, mint az elmúlt 3.5 hétben összesen! Ennek az lesz a vége, hogy holnap is sokáig bent kell lennem (az USA-ban helyi idő szerint 14:00-kor kezdődik a meló és velük kell egyeztetni a mérési adatokat). Ha ez a sejtésem bejön, akkor viszont csak szombat reggel vagy vasárnap délelőtt tudok Db-be menni (szombat este céges Karácsonyi parti lesz). Mackó, hogy dolgozol, mikor tudok a tükrökért menni? Örülnék a szombat de-nek, mert akkor vasárnap szerelnék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 úúúú akkor nem fogsz unatkozni Tamás.... az meg hogy lehet,hogy olyan magas fordulaton csak annyival mész? 100nál mennyit forog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 hogy férnek be :lol: az 1.8-as blokkban van hely! :) Tomi! Holnap délután 4-től itthon vagyok 21-én 4 ig Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 az 1.8-as blokkban van hely! :) jaaaa :lol: :) aszittem a csomagtartóban rejtegeted őket,és azért szerelsz zenét,hogy ezzel is buzdíts :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 az 1.4 thinportban kisebb a hely! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts