adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 egy alumínium cucc miként rohad el? :lol: érdekes szerelő ez. elég érdekes ember lehet. hát látnod kellett volna a hűtő alját...de ha alákukucskálsz Hobi alá,talán látod is,ők levették a lökhárítót,és úgy mutatták Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 bizti a hűtő volt az, nem csak a tartókerete? Egyszerűen nem hiszem el, hogy elrohad. pláne, hogy alu, ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Akkor bocs, szétrohadt a hűtőm... :lol: csak azért pontosítottam,mert árban azért nem lenne mindegy,hogy cső vagy hűtő :) de a lényegen MOST nem változtat bizti a hűtő volt az, nem csak a tartókerete? Egyszerűen nem hiszem el, hogy elrohad. pláne, hogy alu, ha jól tudom. mondom,less alá feltöltötték ilyen színezett löttyel,majd uv fénnyel (ha jól tudom :)),világítottak,és látszott,ahogy ereszti el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 Na majd pénteken alámászok.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Na majd pénteken alámászok.... :) öööl leszek én a hűtő :) :) :) :lol: :D az 5w-40 is lehet vékony lesz. vazze a végén még 15w-40et öntetnél bele :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 én használom a klímát,bár nem állandó jelleggel,mert hosszabb utakon kellemetlen,rövid távon meg megfázhatsz (nekem sikerült :lol: ) szóval néha be-be kapcsolom,és kész Klíma? Á, köszönöm, nem, csak nyeli a pacikat! :) Különben is, motoros vagyok, a szél a mindenem. 100-ig könnymentesen szelem a levegőt plexi és naphemüveg nélkül. Persze nagy tempónál én is felhúzom az ablakot, mert ugye a légellenállás... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Klíma? Á, köszönöm, nem, csak nyeli a pacikat! :lol: Különben is, motoros vagyok, a szél a mindenem. 100-ig könnymentesen szelem a levegőt plexi és naphemüveg nélkül. Persze nagy tempónál én is felhúzom az ablakot, mert ugye a légellenállás... :) áááá, ááááá és áááááááááááááááááááááá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 vazze a végén még 15w-40et öntetnél bele :lol: :) azt semmi kép sem. :) én csak szerettem volna felhívni rá a figyelmed, hogy nem bizti, hogy jól gondolkozol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2006 Na vazze, az én kocsimról van szó, mostmár én fogok utánajárni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 azt semmi kép sem. :) én csak szerettem volna felhívni rá a figyelmed, hogy nem bizti, hogy jól gondolkozol. ok,köszönöm. de én úgy gondoltam,hogy 5w-40et veszek :) full szintetikus és kész.10w-s majd veterán korára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 áááá, ááááá és áááááááááááááááááááááá :lol: Aki ááááááá-t mond, az... no, mondjon mást is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Na vazze, az én kocsimról van szó, mostmár én fogok utánajárni :lol: Hogy kezdődik HOBi motorszáma? X14XE v. Z14XE? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Aki ááááááá-t mond, az... no, mondjon mást is. :lol: egyelőre tátva maradt a szám az Á-tól :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Hogy kezdődik HOBi motorszáma? X14XE v. Z14XE? Szerintem az még X. Nekem klííma nélküli astrám volt az első 5 évesen annak is kilyukadt a hűtője. De szerintem azért mert nem jó fagyálló volt benne. akkor volt a hűtő anyagára egy 20-as. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Szerintem az még X. szerintem meg megseszólalok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 szerintem meg megseszólalok úgyse bírod ki! :lol: és szerintem HOBi határeset, akkor volt X Z váltás. A tulaj meg tudná mondni a forgalmi alapján. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 szerintem meg megseszólalok úgyse bírod ki! :) Fogadunk? :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 úgyse bírod ki! :) és szerintem HOBi határeset, akkor volt X Z váltás. A tulaj meg tudná mondni a forgalmi alapján. :D de kibírom,de tudom milyen motor van benne.de majd hivatalosan kaptok tájékoztatást... csak nagyon bosszant az,hogy most mindenki rámförmed,holott Nyuszi is írta már ma,hogy pár hete írta pl konkrétan neked,hogy hozz olajat,akkor meg se szólalt senki,most meg már hobi végét vetítitek elő... én ilyen korszerű motorba NEM RAKNÉK félszintetikus olajat,ahogy mondtam már párszor. és ezt akármikor tartom is. Fogadunk? :) :) :) egy vesztessel fogadjak? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 egy vesztessel fogadjak? :) :lol: Inkább meg se szólalok! :) Ja, amúgy az olaj teljesen a ti dolgotok. Különben is, 10000 km-t elmegy bármilyen szarral, ha nem gyűri az ember, aztán újra csere. A jobban igénybevett motor kívánja nagyon a minőségibb olajat. Ha híg, akkor meg legfeljebb tölt utánna az ember, és hamarabb cserél. Vagy olajat, vagy motort... De én ebbe a kérdésbe eddig tudatosan nem szóltam bele. Egyszerűen nem az én dolgom, és nem is értek hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 konkrétan nekem senki sem szólt, hogy hozzak olajat. Ha valaki szól nekem, akkor én hozok. De nekem senki sem szólt. Amúgy meg nem HOBI végét írom, hanem azt, hogy az 5w-sből többet fog enni, mert vékonyabb olaj, és HOBi nem 0km-es kocsi. Ezt sem szabad elfelejteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 konkrétan nekem senki sem szólt, hogy hozzak olajat. Ha valaki szól nekem, akkor én hozok. De nekem senki sem szólt. Amúgy meg nem HOBI végét írom, hanem azt, hogy az 5w-sből többet fog enni, mert vékonyabb olaj, és HOBi nem 0km-es kocsi. Ezt sem szabad elfelejteni. milyen többletfogyásról beszélsz?? Hobi NEM azaz N-E-M eszi az olajat.szoktam figyelni a szintet :) és nyuszi írta ide a topikba,azt hiszem az előtt,mielőtt mentetek Lurdyra. nem akarok semmiféle nézeteltérést,csak kellemetlen nekem,mert nyusziban úgy csapódik le,hogy szart vettem.pedig nem. Inkább meg se szólalok! :lol: talán eszedbe jutott egy vereség? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 senki nem mondta, hogy szar, téged kivéve... minden kocsi eszi az olajat, csak a páramegkötés miatt nem változik a szint. Hosszabb kergetés után meg hirtelen lemegy, mert a víz távozik belőle. Ha írta, akkor se volt konkrét, csak kérdés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 talán eszedbe jutott egy vereség? :lol: Nem hagyod, hogy elfelejtsem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 én sem mondtam. amiért ilyet vettem,okkal vettem. és visszakereshetsz,ha van kedved :lol: részemről téma lezárva :D Nem hagyod, hogy elfelejtsem. :) dicső párbaj volt az számomra :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 dicső párbaj volt az számomra :) :) :) Az egyetlen, amit ellenem nyertél. :lol: Én is örülnék a helyedben egy "becsületgól"-nak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts