softi Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Én erre gondoltam! http://totalcar.hu/magazin/hifituning/borkormany/
mackosajt Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 amúgy nem dolgoznak drágán! Ahogy a kecskemétiektől hallom... ha jól emléxem...
softi Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 amúgy nem dolgoznak drágán! Ahogy a kecskemétiektől hallom... ha jól emléxem... meganeklub oldalon 14k van. A Halközben a SHOPDIGITAL-t ismeri valaki? Korrekt hely?
forumadmin Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 mégegyszer bocs,kikapcsoltam az értesítőt,úgyhogy a jövőben elméletileg velem már nem lesz gondod :unsure: Semmi gond:) Csal amikor kapok napi 60db Mail Delivery System levelet kezdek fáradni és nyomozni:)Mégegyszer köszi!
adorjant Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Semmi gond:) Csal amikor kapok napi 60db Mail Delivery System levelet kezdek fáradni és nyomozni:)Mégegyszer köszi! ööö az mind az enyém volt? :blink: elég sokat szoktam privizni napközben Nyuszival :unsure: ;)
Korzika Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Köszi :unsure: ,+kaptam a pü-t,és írtam is. +egyszer kösz,a részleteket +beszéljük később! Holnap megyek Pöstre tanulni,hogy okosodjak!
adorjant Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Köszi :blink: ,+kaptam a pü-t,és írtam is. +egyszer kösz,a részleteket +beszéljük később! Holnap megyek Pöstre tanulni,hogy okosodjak! soha nem értettem,miért kell mindig minden tanfolyam miatt pestig szaladni... :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 SöSa : http://www.gportal.hu/picview.php?prt=2220...d=74278&index=7 Jé, a Melindájé az első autó! :unsure: Nagyon szép, kár hogy egy roncs (volt). Egész jól haladnak már a felújítással. Egyébként szerintem sikerült megtalálnod a számomra legcsúnyábbat :blink: Ami nekem a legjobban tetszik, az ez
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 hááááát inkább a fehér a szebb :unsure: Ja. És ami a lényeg: szélesített, és 3000-es! :blink:
adorjant Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 valahogy sejtettem :blink: azért a klasszikus ATC Cup-ot nem vetették el :unsure: bár gondolom a 15 gumi minden induláskor a világvégét érzi ;)
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Azért el lehet vele indulni érzéssel is.
adorjant Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 nem állandó állórajtra gondoltam,de sztem gurulóból egy kövér gázra szerintem nem sok esélye van a tapadásra :unsure:
szabot Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 ...akkor már ezeket a megalight és társait javasolnám azonos teljesítmények mellett. ;) Én is ezt javaslom. Nekem bejött. :blink: nekem meg egy logitech pc kormány... a mostani gagyi helyett! :P Öcsémnek az van az XBOX-hoz, méghozzá olyan, ami XBOX, PS2, PC csatival van ellátva. Ma tervezem összehozni a géppel. Most már egész élvezetes lesz 72-es TV-n, házimozival Carbonozni. ;) Tegnap du/este kábeleztem. A 3. TV-hez nem akartam szoba antennát venni, mert elég gagyi a vétele (PC, porszívó zavarja, stb), ezért vettem egy erősítős kültéri antennát. Ezt szereltem fel és osztottam szét a 3 TV között. Mára egy konnektor és egy kapcsoló cseréje, a gép-TV kapcsolat megoldása és egy asztalka fabrikálása a kormányhoz a cél. Mire kész leszek már megint nem lesz kedvem játszani... :unsure:
nyuszifül Elküldve November30, 2006 Szerző Elküldve November30, 2006 a TV vételt nekem is megoldhatnád, vagy elmondhatnád milyen antennát vegyek, mert egyelőre nem akarok a kábelre előfizetni. Jah, és SzaboT majd szeretnélek megkérni egy újabb feladatra, mert sajnos nekem most az internet hiánya korlátozza a lehetőségeimet :unsure:
mackosajt Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Jó reggelt! Nyuszi! a tv-hez azt lehet meg kéne tudni, hogy mondjuk van-e mondjuk "rálátásod" valamelyik adóra.... illetve a szobaantenna elég-e? nincs-e nagyon leárnyékolva a vétel stb. Mondjuk szerintem ha emlékeim nem csalnak, rálátás tuti van. A többi jó kérdés. Szóljak nagybátyámnak? :unsure: ez az egyik alaptevékenysége :blink: csak ha elkezd szövegelni, nehéz leállítani.
szabot Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Vagy esetleg, ha holnap megyek Db-be, akkor már viszem is a cuccokat és megcsinálom. :unsure: A "ha" az nem a menetelre szólt, mert mindenképp mennem kell. Ha jól emlékszem, akkor a szobák be vannak kábelezve, azaz csak az antenna elhelyezését kell megoldani és a rendszerre rákötni.
adorjant Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 jó reggelt! úgy látom Tomi nem hazudtolod meg magad,bőszen és hatalmas elánnal szerelsz mindent,amit csak lehet :P nekem semmi erőm és kedven nem lenne most hozzá,csak az hogy kilépjek ebből a világból és rácsukjam az ajtót :unsure: :blink: ;) Nyuszinak beltéri erősítős antennája van (by AdorjánT Művek ;) ),és csak a tv2 jön majdnem teljesen jó minőségben,a kereskedelmi csatornák közül... állítólag sima antennacsatlakozás NINCS (fura,mert pl nálunk meg van) régebben láttam a tescoban ilyen kisméretű kültéri antennát,tegnap este elmentem megnézni,de nincs ;)
mackosajt Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Tamás! mi a baj? hóvégi hajtás? Tomi! asszem aza ajobb, ha te szerelsz... nagybátyámat én se hívnám szerelni! :unsure:
adorjant Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Tamás! mi a baj? hóvégi hajtás? Tomi! asszem aza ajobb, ha te szerelsz... nagybátyámat én se hívnám szerelni! ;) hát most a hóvégi zárás volt az utolsó csepp a pohárban... miért van az,hogy zárás előtt 3 azaz 3 perccel jut eszükbe,hogy a hónap elején beérkezett tételekkel is jó lenne haladni????? :unsure: csekély 20-30 tételről van szó... és persze SOS meg ASAP meg mindenféle extrasürgős jelzővel :blink: minden egyéb,egyébként sokkal fontosabb feladatot meg kell szakítanunk erre az időre,csak hogy az ő késedelmüket behozzuk... qrvára elegem vannnnnn ;) ;) :P
nyuszifül Elküldve November30, 2006 Szerző Elküldve November30, 2006 Ha nekem extra sürgős feladatom van, én nem érek rá fórumozni, sőt néha még másra sem...ezért is bánom a régi melóhelyemet :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 ...kilépjek ebből a világból és rácsukjam az ajtót :unsure: :blink: ;) Akkor nem vagyok egyedül! ;)
adorjant Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Ha nekem extra sürgős feladatom van, én nem érek rá fórumozni, sőt néha még másra sem...ezért is bánom a régi melóhelyemet :blink: nem is nagyon fórumoztam... enni se volt időm,pár nápolyit ettem csak egész nap... :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Ha nekem extra sürgős feladatom van, én nem érek rá fórumozni, sőt néha még másra sem...ezért is bánom a régi melóhelyemet :unsure: Viszont itt csendes a légtér... Vagy itt is repülnek a dolgok néha? Azért néha elképzeltem, hogy a régi főnököd hogyan kacsintott volna csábítósan? Ezen annak idején jókat kuncogtam magamban. Egy szemmel bonyolult. :blink:
Recommended Posts