Endlos Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Megint járvány van Mackó? 2 napja nem megy a nyelés, úgy be van dagadva a torkom, kicsit sok ez már, nem rég voltam beteg, amikor zsintén sokan voltak, unalmas ez
adorjant Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Szerintem meg az acélfelni dísztárcsa nélkül kúl! :unsure: Nem sok ember van akinek tetszik, de nekem bejön. Nekem amióta G Astrám van, így járok télen-nyáron (könnyűfémfelnim még nincs). Megvettem és dobtam is le róla a gyári dísztárcsákat rögtön... Nekem azok nem tetszenek. Idáig talán 2 féle dísztárcsát láttam ami tetszik... (Peugeot 307 gyári, meg vmi noname, amit egyszer láttam egy G Astrán) kinek mi :blink: nekünk pl nagyon bejön a gyári dísztárcsa. a régebbiek viszont csúnyácskák,az tény ;) sokan járnak egyébként simán lemezfelnivel errefelé... alufelni,meg ha minden jól megy,lesz tavasszal.hogy milyen,azt nem tudom,de nekem a gyári astra classic felni is tetszik. ami az njoy astrákon is szokott lenni ;)
softi Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Én is tennék gyárit de elég húzós hogy 2 hét múlva lelopják :unsure:
adorjant Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Én is tennék gyárit de elég húzós hogy 2 hét múlva lelopják :blink: nem szalonból kell venni :unsure: ott igen drágán mérik...ugyanazt,opelbonto.hu-n féláron adják ;)
Korzika Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Debrecenben tudtok olyan Opeles vagy csak sima nagyobb autósboltot,ahol lehet kapni gyertyakábelt darabra is C12 NZ Opel Corsa A-hoz?Bontóban voltam,de ott csak szettben adták.
adorjant Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Debrecenben tudtok olyan Opeles vagy csak sima nagyobb autósboltot,ahol lehet kapni gyertyakábelt darabra is C12 NZ Opel Corsa A-hoz?Bontóban voltam,de ott csak szettben adták. szettben lehet kapni szerintem szinte mindenhol :blink: legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... viszont írtam privit,de még ne nagyon éld bele magad :unsure:
softi Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Megnéztem, nagyon gagyik voltak, a méretük meg sehol. De ha pestre megyek érte úgy itt is beszaladhatok a szalonba. Igazszág szerint a szelepeket féltem, nehogy egy padka levigye. http://www.autogumibolt.hu/ebolt/gumiABC/index.html Meg nem tudom mi igaz ebből. Az ASTRAG fórumba csak tag láthat bele?
mackosajt Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Sajna a technikai és a társalgóba eső topicokat csak tagok olvashatják. De ha van valami kérdés, itt is tudunk válaszolni... tudod, a chat-ben semmi sem off... :unsure:
softi Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Sajna a technikai és a társalgóba eső topicokat csak tagok olvashatják. De ha van valami kérdés, itt is tudunk válaszolni... tudod, a chat-ben semmi sem off... :unsure: Köszi! 4 hónapja van meg eddigi probléma 1 H7-es izzó kiégett. Érdemes 55w-osnál nagyobbat belerakni?
adorjant Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Köszi! 4 hónapja van meg eddigi probléma 1 H7-es izzó kiégett. Érdemes 55w-osnál nagyobbat belerakni? nem érdemes,mert esetleg még megolvasztja a foglalatot,ahogy hallom :unsure:
Endlos Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 SöSa : http://www.gportal.hu/picview.php?prt=2220...d=74278&index=7
nyuszifül Elküldve November29, 2006 Szerző Elküldve November29, 2006 Endlos,. asszem elfelejtettem neked boldog születsénapot kívánni, hát ezúton kívánok nagyon sok boldogságot :unsure:
mackosajt Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Köszi! 4 hónapja van meg eddigi probléma 1 H7-es izzó kiégett. Érdemes 55w-osnál nagyobbat belerakni? Ha nem is a foglalat, de a kapcsoló lehet megsínyli.. bár nem tudom, nincs-e relézve eleve gyárilag. Mert ha van, akkor éppen ki lehet próbálni. Bár inkább akkor már ezeket a megalight és társait javasolnám azonos teljesítmények mellett. :blink: Endlos,. asszem elfelejtettem neked boldog születsénapot kívánni, hát ezúton kívánok nagyon sok boldogságot :unsure: Én is én is én is!!!! ;)
forumadmin Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 nem érdemes,mert esetleg még megolvasztja a foglalatot,ahogy hallom :unsure: Nem témába vág, de fontos! Meg kérnélek ürisd ki a postaládád tartalmát! Mivel a Fórumban kértél email értesítést minden PÜ-ről és a rendszer nem tudja elküldeni a értesítőt, mert tele van a: adorjant@freemail.hu Most én kapom meg ezeket, hogy nem tudta elküldeni. Hibaüzi: adorjant@freemail.hu: Error on maildir delivery. Disk quota exceeded.A level kezbesitese nem sikerult, megtelt a cimzett postafiokja. (#4.3.0) Pl nyuszifül írte neked... Ajánlom ezt is: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...=0entry227064
Endlos Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 KöszikeKöszike ponty 30 lettem tannapelőtt, jó érzés
mackosajt Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Nem témába vág, de fontos! Meg kérnélek ürisd ki a postaládád tartalmát! Szóltam neki msn-en! Már üríti is kifelé! :unsure:
forumadmin Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Köszi. Szeretném , ha ezzel nem kellene foglalkozni.
adorjant Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Nem témába vág, de fontos! Meg kérnélek ürisd ki a postaládád tartalmát! Mivel a Fórumban kértél email értesítést minden PÜ-ről és a rendszer nem tudja elküldeni a értesítőt köszönöm hogy szóltál,kaptam közben arra a címre egy elég nagy csatolmányt,azért telt meg hirtelen. ki szeretném kapcsolni az értesítőt privikről,de még nem találtam a menüben :unsure: de ránézek mindjárt alaposabban! KöszikeKöszike ponty 30 lettem tannapelőtt, jó érzés Gratula! mostmár három X-el írod alán a neved? :blink:
mackosajt Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Köszi. Szeretném , ha ezzel nem kellene foglalkozni. Megértem. :unsure:
adorjant Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Köszi. Szeretném , ha ezzel nem kellene foglalkozni. mégegyszer bocs,kikapcsoltam az értesítőt,úgyhogy a jövőben elméletileg velem már nem lesz gondod :unsure:
adorjant Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 na,mindenkit elriasztott az én kis incidensem? :unsure:
mackosajt Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 engem nem, csak épp szenvedek a 1,5 éve vett noname kormánnyal, hogy be tudjam állítani normálisan... de valahogy nem jön össze a carbonban, hogy a kormány is érzékeny legyen, meg a fék-gáz is a pedálról. vagy a kormány direkt, vagy a pedálok... :unsure:
softi Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 engem nem, csak épp szenvedek a 1,5 éve vett noname kormánnyal Nekem egy kormánybőrözés a vágyam Kecskeméten.
mackosajt Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 Nekem egy kormánybőrözés a vágyam Kecskeméten. :unsure: nekem meg egy logitech pc kormány... a mostani gagyi helyett! :blink:
adorjant Elküldve November29, 2006 Elküldve November29, 2006 engem nem, csak épp szenvedek a 1,5 éve vett noname kormánnyal, hogy be tudjam állítani normálisan... de valahogy nem jön össze a carbonban, hogy a kormány is érzékeny legyen, meg a fék-gáz is a pedálról. vagy a kormány direkt, vagy a pedálok... :unsure: egy időben nagyon rá voltam kattanva,de igazi,márkás,erős,FF-es kormány igen húzós...most már olcsóbbak,de már nem vágyom rá :P viszont jó kedvem lett,az egyébként igen-igen-igen elb@szott nap után,mert a cégtől karácsonyi ajándékként kapunk 62e ft értékű üdülési csekket :blink: ;) ;)
Recommended Posts