adorjant Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Na, vannak fejlemények. Lent van a HF... 2-es hengernél oéyan szépen átégett, hogy az valami csuda. Jól látszik a nyom. Szóval ennyi a bibi... dugók meg se kottyannak, szóval azokat nem bántom. Ha még csapágycserére esetleg benevezek, akkor az plusz 4-8 e... +olaj... vagyis 35-50 között fogok megállni... remélem. akkor sokkal jobb a helyzet,mint gondoltad. bár hirtelen én se szívesen csengetnék ki 50 ezret :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 jobban örülnék, ha meg se bontottam volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 jobban örülnék, ha meg se bontottam volna HF-tömítés egyébként mennyibe van? gondolom ezekből van választék bőven Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 azt max. 9-ért kapok... gyárit. csavarok 3-5ezer Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Jó reggelt mindenkinek! Sűrű köd. :unsure: Tegnap Db-ből hazafelé Görbeházától kapott el és azóta sem szállt fel. Tegnap sikerült szert tennem egy fadobozos Genius 5.1-es hangfalszettre. Eddig is volt hangfalam, de sztereo. Hát ez teljesen más. ;) Tegnap próbaként megnéztük a Jurassic Park 3-at. A dínós üldözések nagyon odavágtak! ;) Ma elkezdem a BC kalibrálását. Ha más nem lesz, akkor kiviszem a PC-t a kocsiba a 3000-es fordszám miatt. A haverok laptopján egyiken sincs soros port. :blink: Most pedig lépek melózni. Ha lesz időm, akkor pedig folytatom a leírást a BC beszereléséről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2006 Valami tali akkor lesz? igen 9-én akkor lenne egy kis bowlingozós, biliárdos valami, csak ha bowlingban benne vagytok, le kell foglalni előre, így majd azt pontosítani kell. :unsure: vagy marad a szokásos biliárd a Royalban Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Én mindenben benne vagyok, csak legyen kész a kocsika... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2006 Én mindenben benne vagyok, csak legyen kész a kocsika... :blink: ugyan már, van busz is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 ugyan már, van busz is :unsure: Olcsóbb és még ihatsz is. ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 igen 9-én akkor lenne egy kis bowlingozós, biliárdos valami, csak ha bowlingban benne vagytok, le kell foglalni előre, így majd azt pontosítani kell. ;) vagy marad a szokásos biliárd a Royalban legyen bowling,kell egy kis újítás :blink: csak akkor lassan tényleg körvonalazódnia kell a dolognak,hányan lennénk,pontosan mikor,stb :unsure: egyébként pedig jó reggelt mindenkinek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 ugyan már, van busz is :blink: tudom... azzal voltam melóba éjjel... Olcsóbb és még ihatsz is. ;) ;) hát... ez a kis melóba beugrás 860-ba került... mert nincs bérletem, és nem volt előre váltott jegyem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 hát... ez a kis melóba beugrás 860-ba került... mert nincs bérletem, és nem volt előre váltott jegyem... :unsure: 860 ;) annyiból én hazamegyek a szüleimhez,autóval :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 1 jegy a vezetőnél 215... 4x... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 1 jegy a vezetőnél 215... 4x... mmmmennnyiiii?????? :blink: amikor utoljára ültem buszon,vmi 140-160 forint volt :unsure: mielőbbi és minnél olcsóbb gyógyulást a Vectrának,mert ez így elég lehúzó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 mindjárt reggelizünk, aztán átnézek uncsitesómhoz, hogy ébren van-e már... mert kéne egy fuvar a vámospércsire... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 mindjárt reggelizünk, aztán átnézek uncsitesómhoz, hogy ébren van-e már... mert kéne egy fuvar a vámospércsire... sajna most magam nem tudom ajánlani :unsure: de ha máskor van ilyen,akkor szólj hamarabb,és akkor esélyesebb,hogy meg tudom oldani :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 THX! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 na és valami sporttengelyt raksz a hengerfejbe? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Én mindenben benne vagyok, csak legyen kész a kocsika... :unsure: Érted megyünk, vagy vmi :-)), (Az enyém sosincs kész, mindig csinálok rajt vmit, ja persze ha a motor szét van szedve asztmás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Érted megyünk, vagy vmi :-)), (Az enyém sosincs kész, mindig csinálok rajt vmit, ja persze ha a motor szét van szedve asztmás) majd önindítóval eltekergeti :unsure: vagy lábbal hajtjuk a főtengelyt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Na, vannak fejlemények. Lent van a HF... 2-es hengernél oéyan szépen átégett, hogy az valami csuda. Jól látszik a nyom. Szóval ennyi a bibi... dugók meg se kottyannak, szóval azokat nem bántom. Ha még csapágycserére esetleg benevezek, akkor az plusz 4-8 e... +olaj... vagyis 35-50 között fogok megállni... remélem. Huhh mitől tud az átégni? NAgy fordulattól? Nem túl kicsi az 1.8as ehhez a nagy kasznihoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Nem túl kicsi az 1.8as ehhez a nagy kasznihoz? Ezen már én is agyaltam... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ezen már én is agyaltam... :blink: lóerőben elég :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Nem kicsi az 1.8! Elég! A hengerfejtömítés... amúgy attól, hogy idővel szépen lassan elhasználódik... tudtommal ecotec betegség... és semmi tuning... ez családi kombi(caraván)... a fiúkra is kell gondoljak... mondtam már, hogy 1x úgyis lesz egy c20xe corsám! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 olyan izéé dolog ez a "betegség"... szerintem az ilyen dolgok nem feltétlenül típus-specifikus meghibásodási lehetőségek... hallottam pl 4 éves autót is,hogy átégett a hengerfejtömítés...fiat seicento egész konkrétan... ha sokat megy gyorsan pályán,vagy nagy terhelésnek van kitéve a motor rendszeresen,akkor nem csodálom...sztem nem csak egy ecotec motor "feküdne ki"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts