adorjant Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 na,abba lehet fejezni ;) :P ;) de el kell ütni az időt míg Nyuszi hazajön :unsure: egy vacsi jó is lesz kezdetnek ;) üdv Sanyi! ne csajozz annyit,inkább növeld a kommentjeid számát :blink:
Gelko Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 de el kel ütni az időt míg Nyuszi hazajön :blink: összeköltöztetek vagy mi ? :unsure:
adorjant Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 összeköltöztetek vagy mi ? :unsure: nem ;) de igen sokat garázdálkodok ott,sok még a teendő...szal gyakorlatilag... ;) (bár halkan jegyzem meg,hogy nem nagyon várnak már itthon,mert úgy vannak,nem alszok otthon :blink: ) csak most buliba ment
mackosajt Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 Na nem garázdálkodni kéne! Tessék fini vacsit főzni Nyuszinak! Aztán holnap vigyázz rá amíg a redőnyt szerelik! :unsure:
adorjant Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 Na nem garázdálkodni kéne! Tessék fini vacsit főzni Nyuszinak! Aztán holnap vigyázz rá amíg a redőnyt szerelik! :blink: vacsoráznak ;) cég fizeti (nem pedig tamás báttya :P ) no meg olyan későn nem szokott már enni ;) holnap meg inkább ő fog rám vigyázni,nehogy 1 percig is abbahagyjam a takarítást :unsure: egyébként izgalmas lesz,mert vasárnap meg nálunk lesz ajtó és nyílászáró csere...azt hiszem sokat fogok pihenni... ;)
mackosajt Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 Te még ismered azt a szót, hogy pihenni? :unsure: :blink:
adorjant Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 hátööööö az utóbbi időben homályos a jelentése számomra :unsure: :blink:
mackosajt Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 nekem a derekam lassan már tudja, mit jelent a hiánya. :unsure:
adorjant Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 nekem a derekam lassan már tudja, mit jelent a hiánya. ;) hát,pihenni kell,nincs mese. de én is hiába mondom Nyuszinak,hogy néha csak egy kicsit meg kéne állni... :unsure: na de ha nagyjából rendben lesz az egész,csak lecsitul kicsit :blink:
mackosajt Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 Jelen állapot szerint Tamás már csak msn-en nem beszélünk... :unsure: :blink:
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 Üdv Sanyi! ne csajozz annyit, inkább növeld a kommentjeid számát :unsure: Szeva! Csajozás? Ugyan már! :blink: A haverok pont ma mondták, hogy csináltatni kellene a hátsó ablakomra egy olyan matricát, amin az áll, hogy az Autómnak élek! A komment szám pedig engem nem motivál. Pihenni meg kell... Az utóbbi pár hónapot átpörögtem, most meg alig élek. De ha jobban leszek, akkor pörgök újra.
adorjant Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 Jelen állapot szerint Tamás már csak msn-en nem beszélünk... :unsure: :blink: tehetünk ellene ;) már ha multitask képes vagy ;)
mackosajt Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 A fiaimmal beszéld még ezt meg! :unsure: Közben ők is szétszednek...
adorjant Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 kommentszám ~ fórumozz többet :blink: akkor csak túlpörögtél? azt hittem valami más van a háttérben ;) A fiaimmal beszéld még ezt meg! ;) Közben ők is szétszednek... részletkérdés :P már csak azt kéne hogy Ildi... is zavarjon a kommunikációban :unsure:
mackosajt Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 kommentszám ~ fórumozz többet :blink: akkor csak túlpörögtél? azt hittem valami más van a háttérben ;) na ezt most nem értem... így is észrevétlen átléptem az 5000-t... és már mindjárt 5100.... Na hallod... azt majd villanyoltás után megbeszélem vele... :unsure:
adorjant Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 na ezt most nem értem... így is észrevétlen átléptem az 5000-t... és már mindjárt 5100.... Na hallod... azt majd villanyoltás után megbeszélem vele... :blink: hát kommentszám növeléshez írni kell...nem tudom mi nem érthető, Mester ;) villanyoltás után? és ha nem kapcsolja le a villanyt? :unsure: ;) :P
mackosajt Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 akkor a srácok nem fognak elaludni! :unsure:
adorjant Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 akkor a srácok nem fognak elaludni! :blink: húú de sorba vannak kötve az események :unsure:
mackosajt Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 helyes :unsure: még szép, hogy ilyenek vagyunk... nem kell, hogy korán érettek legyenek a srácok! :blink:
adorjant Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 még szép, hogy ilyenek vagyunk... nem kell, hogy korán érettek legyenek a srácok! :unsure: épp ezt akartam mondani ;) még a végén logikáznak itt mindenfélével...altatás,lámpakapcsolás ;) Sanyi csak sunyizik? :blink:
mackosajt Elküldve November24, 2006 Elküldve November24, 2006 Igen Ne sunyizz! Írj! Lécci! Drift Master! Írj! :unsure:
Recommended Posts