adorjant Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 még csak v1.5, mert ez még 2 dobozban van, és olcsóbb is volt, meg ezt csak számgéppel lehet babrálni. A v2.0 már 1 dobozban van, drágább, és ezt már a user is tudja állítani. És elvileg egyszerűbb a beszerelése. magyarán,amire oda eljutok,hogy lesz pénzem venni egy ilyet..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 magyarán,amire oda eljutok,hogy lesz pénzem venni egy ilyet..... :unsure: a fent említett oldalon ott az ára is! annyira nem gáz, mint mondjuk a gyárié Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 a fent említett oldalon ott az ára is! annyira nem gáz, mint mondjuk a gyárié tudom mennyi,de jelen helyzetben ezer más,és fontosabb dolog van,amire költhetem a pénzt. csak legyen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 oksa! Én csak azt hittem, nem tudod.... :blink: tegnap fenekeltél? Vagy mint a horgászok... fenekeztél? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 oksa! Én csak azt hittem, nem tudod.... ;) tegnap fenekeltél? Vagy mint a horgászok... fenekeztél? :unsure: öööööööööö :blink: elhatárolom magam a válaszadástól ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 nem kell válaszolni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 nem kell válaszolni! :unsure: én is így gondoltam... :blink: ;) nem tudjátok hétvégén milyen idő lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 én is így gondoltam... :blink: ;) nem tudjátok hétvégén milyen idő lesz? remélem jó! Mert még sajna mindig nyári gumival nyomulok.... mert egyrész nem volt igazán hideg mostanában, másrészt meg ha sürgősen nem találom meg a felnikhez a csavarokat, akkor azért is zsebbe kell nyúlni, no meg ugye a téli gumik kukák a felniken.... :unsure: Aztán jó lenne, ha nem kéne féljek a pesti úttól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 hát igen,most egyáltalán nem kedvező az időjárás A TÉLIGUMIKNAK. nekem tetszik ez a 7-14 fok :unsure: egyébként meg azt mondják sima,száraz úton 0 fokig a nyárival jobban lehet fékezni. ez igaz lehet,de menet közben,meg úgy érzésre nagyon kellemetlen 0 fok körül a nyári gumi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 remélem jó! Mert még sajna mindig nyári gumival nyomulok.... mert egyrész nem volt igazán hideg mostanában, másrészt meg ha sürgősen nem találom meg a felnikhez a csavarokat, akkor azért is zsebbe kell nyúlni, no meg ugye a téli gumik kukák a felniken.... :blink: Aztán jó lenne, ha nem kéne féljek a pesti úttól. a 14eseket elvitték de van még egy 16os garnitúrám ;) hát igen,most egyáltalán nem kedvező az időjárás A TÉLIGUMIKNAK. nekem tetszik ez a 7-14 fok :unsure: egyébként meg azt mondják sima,száraz úton 0 fokig a nyárival jobban lehet fékezni. ez igaz lehet,de menet közben,meg úgy érzésre nagyon kellemetlen 0 fok körül a nyári gumi nálunk lustaságból még a nyári van az astrán és múltkor mentem vele 2fokban..nagyon kemény volt ;) pattogott meg minden...bár az egy öreg gumi Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 az öreg gumi az nagyon dúrvás tud lenni :unsure: nekem anno a golfon volt 4-5 éves téli,hát az valami borzasztó... ja és régen jártál már itt :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 ja és régen jártál már itt :unsure: ;) igen nekem is feltűnt :blink: de nem olvastam vissza ..picit sokk lett volna ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 pedig mindig van sok okosság itt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 pedig mindig van sok okosság itt :unsure: vettem észre :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 vettem észre :blink: olvass! :unsure: és kár, hogy elvitték, de így jobban jártál! ;) mindenesetre köszönöm a lehetőséget. 16-ossal nem sokra mennék, mert ahhoz felni is kéne... de akkor már inkább nyárra... bár a 256-os fékeim már így is virítanak, hogy milyen picik, szóval szerintem marad ez a méret... nem akarom felhívni rájuk a figyelmet... majd 1x... inkább ha már tuning, akkor egy 2. ótó... de most más projektek futnak... ha minden összejön, szombaton teli csomitérrel jön haza a veki... mert most már szinte 100%, hogy ezzel megyünk. Ha valaki akar, akkor szóljon, hogy jönne... elfér, hely még van 3 embernek... csak a vacsit fizessétek... a többi nem lényeg! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2006 Én nem megyek, mestrek dolgoznak nálam, amjd figyelj, fülelj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Nyuszi! Még mindig van dolog? áááááááá rendben, fülelek, figyelek! :unsure: No ma kicseréltem a vekin a szelepfedél tömítést, meg a benzinszűrőt... végre... hónapok óta húzódtak ezek... érdekes módon a kocsi alapjárata újra egyenletes lett... nem csoda, hisz a régi benyaszűrő úgy el volt koszolódva, hogy szinte fekete benzin folyt ki belőle... kicsit meg is gyűlt a bajom a csatlakozókkal(mivel ez olyan gyorscsatlakozós már), mert nem akart sehogyse szétjönni... de nem fogott ki rajtam! Én voltam az erősebb... úgy tűnik a szelepfedél tömítés csere is jó lesz, mert nem látszik olajfolyás nyom... pedig ma már mentem is vele vagy 20 km-t... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2006 Nyuszi! Még mindig van dolog? áááááááá a redőnyt jönnek szerelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 a manóba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 és kár, hogy elvitték, de így jobban jártál! :blink: neked olcsóbban adtam volna és tároltam is volna...de nem voltál biztos magadban :unsure: telefonáltak ma a 16osra is de nagyon más árról beszélt mint én...megvárom míg leesik az első hó aztán meglássuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Gelko! Tudod, én ilyen vagyok... jobban szeretem megvenni drágán, idegentől, mint olcsón ismerőstől... ;) én se leszek hülyébb :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 ... jobban szeretem megvenni drágán, idegentől, mint olcsón ismerőstől... :blink: ez is egy extrem sport :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 pedig én nem igazán szeretem az ilyeneket... :blink: mingyá elmegyek innét, mert srácokat korán akarjuk ledugni, mert még tankolnom is kéne... meg vagy 3 hete nem néztünk este tv-t... mondjuk nem mintha hiányozna... ;) Ti meg úgyis Lurdyzni fogtok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 A Hungaroring mellett van kiépítve. Az nekem nem jó. Én driftelni szeretnék, ott meg azért azt mégse szabad. Maradnak a nagy bevásárlóközpontok parkolói egy-két gyors köre, amíg nem készülnek elzavarni. No meg az összes kanyar és körforgalom. Hanem Endlos! Ezt találtam neked: "Vectra 4x4-ből eladó a teljes hajtáslánc. Váltó, osztómű, kardánok, hátsó futómű. OLCSÓN, CSAK VIGYÉTEK !!!" topel@citromail.hu vagy 06-20 968-35-70 (bár én is inkább az Audi-t vagy BMW-t javaslom) Sanya kössz hog gondoltál rám, cserébe ha érdekel, van 2 Mantás drifteres videóm, bár lehet, hogy már láttad őket, vhonnan innen töltöttem le. Ha kell, jelezz vhogy, és akkor átsúvasztom msnen, vagy másképp, a linket már nem emléxem, honnan van. ez is egy extrem sport :unsure: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Basszu felhívtam a figurát, a hajtáslánc már elkelt egy hhónapja :-mmmmmmvvvvvvvvvvv Szurkoljatok nekem, kinéztem Brémába egy 3.0 V6-os Sintrát, metálzöld, 98-as évjáratú 2700 euróért mindne extrával (szurkoljatok, hogy újabb beteg álmom gyorsan pihenjem ki :-)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Halihó! Még mindig bent vagyok, de találtam megoldást a problémára. Ha mindezt sikerül megoldatni holnap a gyártómérnökséggel, akkor talán nem kell melóznom szombaton. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts