Endlos Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Jóóóóóóóóó reggeeeelt Mileszmáááááááááááán A Futó Gabi ma feladta a BC-m, ami 1-2 napon belül megérkezik. Aztán már csak időt kell szakítani rá és beszerelni. ;) Lehetőleg még szombat előtt. :unsure: Most megyek kajálni, utána meg fejes az ágyba. Esetleg egy kis X-akták altatóként... :blink: Jó éjt Opelesek! Áruld már ewl, mijaza BC, mer én BeCarok, hogy mindig írsz jó kis szagkifejezéseket, Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Board Computer :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Board Computer :unsure: Ja az ótóba? Aahhaaaaaaaaaaaa Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Ja az ótóba? Aahhaaaaaaaaaaaa :unsure: mert te mire gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 :unsure: mert te mire gondoltál? Szerinted mire gondolhattam? Valszeg azért kérdeztem rá, mert nem gondoltam semmire, esetleg :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Szerinted mire gondolhattam? Valszeg azért kérdeztem rá, mert nem gondoltam semmire, esetleg :-)) nem tudom mire gondoltál,azért kérdeztem én is :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 nem tudom mire gondoltál,azért kérdeztem én is :unsure: :blink: ;) Akkor ezt jól megbeszéltük Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Akkor ezt jól megbeszéltük mondhatni alaposan :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Endlos, ez egy olyan kütyü, amit a Futó Gabi (ismertebb nevén opel16v) kreált, és a középkonzol kijelzőjén érdekes infókat jelenít meg (fordszám, vízhőfok, megtett út, pill fogyi, átlag fogyi, stb). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Endlos, ez egy olyan kütyü, amit a Futó Gabi (ismertebb nevén opel16v) kreált, és a középkonzol kijelzőjén érdekes infókat jelenít meg (fordszám, vízhőfok, megtett út, pill fogyi, átlag fogyi, stb). Az enyémre is kreálhatna :-)) Bár nincs computerem benne. De vettem egy GSi műszerfalat, amiben fordulatszámmérő van, csak nem tom, hova csatlakoztassam, és milyen bwdent kell hozzá venni, vagy egyebek, majd megkérdem egy nagyokostól Nxya basszu 5 nap múlva leszek 30, kezdek már emberesedni behh :-pp Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Halihó! Reggel nem volt netünk, mert bekak a szerver tápja... aztán kicseréltem, de az is bekak... most jó... szerencsére unokatesómnak van vagy 4 tartalékban. ;) Aztán elmentem autószövhöz... végül kiegyeztünk, hogy ótó nem marad ott, de lökös leugrott róla, és pénteken felrakják, hibátlanul. Aztán így most hűtőmaszk sincs, mivel az is csak szinte a levegőben lógott volna. Dobbetétek megdrótozva, hogy a kerékhez a légáramlás ne tudja odanyomni. Lámpán igazítottunk, mert srácnak megmondtam, hogy inkább picit a mocitetőhöz legen 1-2 mmrel eltérve, mint hogy a lökös és a lámpa között legyen 1,5 cm hézag. :blink: péntekig nem akarok mutatkozni nyílvánosan, ha lehet! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 most mérrrrr a meztelen valóság az jóóóóóóó :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 ez most brutális nagyon! Esetleg este guruljak el vele valahova? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 este? ha brutális akkor ne,még gyerekeket ijesztgetnél :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 este? ha brutális akkor ne,még gyerekeket ijesztgetnél ;) mert akik este 10 után egy helyre mennek, azok gyerekek mi? :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 mert akik este 10 után egy helyre mennek, azok gyerekek mi? :unsure: :blink: anyukájuktól biztos elkérezkedtek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2006 anyukájuktól biztos elkérezkedtek :blink: te nem mehetsz!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 te nem mehetsz!!! :unsure: ;) ;) igazábóllll mostmár nem is akarok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 ;) ;) igazábóllll mostmár nem is akarok :blink: nézelődni sem? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 nézelődni sem? :unsure: utánunk akarsz leskelődni? :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 utánunk akarsz leskelődni? :blink: ;) ki után? ugyan már! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 ki után? ugyan már! :unsure: hát,nem értettem hol akarsz nézelődni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 hát,nem értettem hol akarsz nézelődni :unsure: valahol a városban... vagy a szélén... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 valahol a városban... vagy a szélén... :unsure: nem tudom lesz-e vmi érdemleges,mert ha vizes az út... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 nem tudom lesz-e vmi érdemleges,mert ha vizes az út... :unsure: hol élsz? eső nem esik... szél lengedez... az út már száraz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts