mackosajt Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 a fogalom ritmusa :unsure: :blink: ja... csak kicsit adrenalinnal megspékelve! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2006 Nahát Mackó, azt hittem csak akkor vezetsz ígfy, ha Lujdzsi ül a hátsó ülésen :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Nahát Mackó, azt hittem csak akkor vezetsz ígfy, ha Lujdzsi ül a hátsó ülésen ;) ;) :unsure: :blink: no most ezt lehet ki kéne fejteni... vagy akkor nagyon "gyorsan" vezettem és arra célzol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 :unsure: :blink: no most ezt lehet ki kéne fejteni... vagy akkor nagyon "gyorsan" vezettem és arra célzol? hmm,én mint szinte tudatlan ezen témában is össze tudom kapcsolni a két dolgot ;) de ki lehet fejteni,az a biztos ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 fejtsük ki! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 fejtsük ki! :unsure: én max babot,mert az ominózus Lujdzsis esetről nem sok mindent tudok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 bocs, csak épp bosszankodtam, mert a plázánál egy hülye buszos ki akarta kerülni a szélső, azaz buszsávból jobbra kanyarodókat, csak engem kifelejtett a számításból. :unsure: Még szerencse, hogy tolva egy padlógázt, meg kormányt balra, már be tudtam osonni a belsőbe, ahol ugyi így épp egy Pajero elé vágtam be... cserébe elkerültem a busz oldalát, aztán a villamossíneken átsuhantam vagy 80-al!!! Érzésnek nem rossz ez, de kihagytam volna. KÖzben persze kezem a dudán bőszen vigyorgott... szóval ezzel voltam elfoglalva... no meg a mentővel... amit a tükörből aztán láttam, hogy honnan merre... :blink: Sziasztok! háááááááát aki tud az tud! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Szia!!!! mizujs? meló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Szia!!!! mizujs? meló? Ma nem, beteg a Dorka! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 jobbulást neki! mielőbb! Aztán szombaton dolgozol-e? mert ha más nem, valahol összefuthatnánk! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 jobbulást neki! mielőbb! Aztán szombaton dolgozol-e? mert ha más nem, valahol összefuthatnánk! :unsure: Természetesen! mikor jöttök? Gyertek hamarabb és felurottok hozzánk, aztán elindulunk tőlünk a bulira. Ja és nincs egy felesleges tanksapkád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Ja és nincs egy felesleges tanksapkád? Szeritnem vadássz egyet a csegőben, nekem 1500 volt 2 éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Természetesen! mikor jöttök? Gyertek hamarabb és felurottok hozzánk, aztán elindulunk tőlünk a bulira. Ja és nincs egy felesleges tanksapkád? ajánlatot köszönjük, még meglátjuk, mert nem tom mivel, kivel megyünk... lehet SzaboTtal, lehet külön... passz. Tanksapim sajna nincs pluszba. :unsure: a fene egye az ilyen kutasokat! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Sziasztok! Holnap nem leszek,bár sztem ma sem nagyon untatok rám. :blink: Holdvilágos jóéjszakát mindenkinek. Ha valaki tud egy jó és olcsó internet elérést az szóljon már lécci mert unom,hogy mindig kunyerálnom kell a gépet itt a cégemnél. :unsure: Szóval pá ,csók ,ciao ,ahoj ,helló és mifene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Szeritnem vadássz egyet a csegőben, nekem 1500 volt 2 éve. Tomi szeme a pályán! :blink: És az ötlete is kiváló! Az meg "nem pénz" érte... csak ne kéne kifizetni... ;) Sziasztok! Holnap nem leszek,bár sztem ma sem nagyon untatok rám. ;) Holdvilágos jóéjszakát mindenkinek. Ha valaki tud egy jó és olcsó internet elérést az szóljon már lécci mert unom,hogy mindig kunyerálnom kell a gépet itt a cégemnél. :unsure: Szóval pá ,csók ,ciao ,ahoj ,helló és mifene. az a cég, amelyik TV-t, netet és telefont is tud... az nincs nálatok? mert elvileg ha mindet kérik, akkor olyan "olcsó"... hogy minden a pénz körül forog... batta meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 ajánlatot köszönjük, még meglátjuk, mert nem tom mivel, kivel megyünk... lehet SzaboTtal, lehet külön... passz. Tanksapim sajna nincs pluszba. :unsure: a fene egye az ilyen kutasokat! :blink: Teljesem mind 1 kivel jössz szeretettel várlak benneteket, ja és aki nem vezet + kóstolhatja az alma pálesz is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Teljesem mind 1 kivel jössz szeretettel várlak benneteket, ja és aki nem vezet + kóstolhatja az alma pálesz is! akkor lehet Corsázni kéne! Hallod ezt Tomi? :unsure: bár még Ildi is beleszólhat! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Teljesem mind 1 kivel jössz szeretettel várlak benneteket, ja és aki nem vezet + kóstolhatja az alma pálesz is! Almapálesz hujujujjj Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 akkor lehet Corsázni kéne! Hallod ezt Tomi? :unsure: bár még Ildi is beleszólhat! :P Vagy inkább Vekizni! Nekem nincs ki beleszóljon. ;) Ma megint sokáig húzódott a meló + volt egy kis baráti segítségnyújtás (másfél óra vírusirtás, majd net beállítása). Most épp a kopogást hallgatom, amit a szemem művel, mert dél óta nem ettem és piszok éhes vagyok. A Futó Gabi ma feladta a BC-m, ami 1-2 napon belül megérkezik. Aztán már csak időt kell szakítani rá és beszerelni. ;) Lehetőleg még szombat előtt. :blink: Most megyek kajálni, utána meg fejes az ágyba. Esetleg egy kis X-akták altatóként... ;) Jó éjt Opelesek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2006 :unsure: jó reggelt.esik az eső, ennek most kifejezetten örülök :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 jóó reggelt! az eső már nagyon hiányzott a földeknek,a gazdák régóta várnak rá :unsure: de neked miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Itt nem esik, csak esett. Nyuszi, áruld már el, hogy neked miért jó, hogy esik? Rájöttem, ez nem az én reggelem. Kezdve azzal, hogy otthon hagytam a mobilom, bevertem a fejem a kocsiba beszálláskor, stb, stb... Haza akarok menni!!! Legalább a reggelim itt van. Ez nyugtat. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 óóó ez semmiség :unsure: telefon néha jobb ha nincs is nálunk,a kocc meg...legalább felrázza az embert :blink: és jó étvágyat a reggelihez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 óóó ez semmiség :unsure: telefon néha jobb ha nincs is nálunk,a kocc meg...legalább felrázza az embert :blink: és jó étvágyat a reggelihez! Eddig is ütődött voltam, most meg pláne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Eddig is ütődött voltam, most meg pláne. :blink: de mostmár legalább nyilvánvaló az ok,amiért esetleg majd ütődötten fogsz viselkedni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts