Endlos Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Kösz srácok kedvesek vagytok! ;) Mackó!mondtam buli jövőre amikor lesz pénzem bútorra :blink: mégsem ülhettek a földre :unsure: Szerintem biluzni bútorok nélkül jó, költözés előtt, vagy után. :-)) Tegnap én is pörögtem, meg a Corsa is. Csak ezt direkt csináltam. ;) ne mán csak összerakom a képet, mindig Corsáról írsz, mindig aszittem, hogy családtagod tajigálya, mer úgy emlékeztem, hogy neked |Fas|trád van, de mostmár tuti, hogy tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November16, 2006 Endlos nem tudod véletlenül, hogy azokat a műanyag redőnyöket kb miylen áron készítik? most akarok hívni egy palit, de nem akarom hogy átverjen, mert sajna semmiylen árat nem tudok.csak hogy legyen viszonyításom Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Tomi,hogy pörögtél szegény Corsával? vizes volt az út vagy mi? Nem vizes, kavicsos. :blink: ne mán csak összerakom a képet, mindig Corsáról írsz, mindig aszittem, hogy családtagod tajigálya, mer úgy emlékeztem, hogy neked |Fas|trád van, de mostmár tuti, hogy tévedek. Corsa B, 1.4 16V, bordó, szélvédőn www.opelclub.hu felirattal. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Nem vizes, kavicsos. :unsure: kavics????? nem sajnáltad az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 kavics????? nem sajnáltad az autót? Ez akkor igazán nem jutott eszembe, de szerencsére nem lett semmi. Egy koppanást sem hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Ez akkor igazán nem jutott eszembe, de szerencsére nem lett semmi. Egy koppanást sem hallottam. nem jutott eszedbe? :blink: ;) ;) elvetemült rallidrájvör. már csak egy rallicsaj kellene melléd :P vagy A rallycsaj ;) jajjjjjj ez még viccnek is rossz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Sziasztok! Nyuszi gratula a lakáshoz!!!! :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Tomi? Makkinnen? :blink: Rallizgatunk? ;) Letelt a bejáratás, és egyből rúgod a gázt? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Endlos nem tudod véletlenül, hogy azokat a műanyag redőnyöket kb miylen áron készítik? most akarok hívni egy palit, de nem akarom hogy átverjen, mert sajna semmiylen árat nem tudok.csak hogy legyen viszonyításom Reluxára gondolsz? Na arról fingom sincs, de redőny négyzetmétere (abból van műanyag is, de bonyibb szerkezet, mint reluxa, drágább) munkadíjjal asszem olyh 20-as lehet négxyzetmétere fél éve akartam csináltatni, 90 ezerből olyat csainált volna (kb. 5m2), ami elektromtor hajt, felhúzáskor, szal távirányítós, vagymi :-)) De jobb, ha rákeresel neten, azóta változtak az árak. Ez csak egy verzió: http://www.redony.com/muanyagredony/arlista/index.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Tomi? Makkinnen? :blink: Rallizgatunk? ;) Letelt a bejáratás, és egyből rúgod a gázt? :unsure: nem kell azt rúgni,lehet finoman is padlózni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 nem kell azt rúgni,lehet finoman is padlózni :blink: értsd jól... ne kötözködj vazze. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 értsd jól... ne kötözködj vazze. :unsure: mer beindul a kombibetyár is,és lerúg? de nem a gázpedált,hanem engem :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 mer beindul a kombibetyár is,és lerúg? de nem a gázpedált,hanem engem ;) ;) :P anyám.... add el a házat... ezt miből kombináltad ki? :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 anyám.... add el a házat... ezt miből kombináltad ki? :blink: ;) mér teljesen logikus ;) ma estére egészségesen elfáradtam...igazából semmi komoly fizikai megterhelést nem csináltunk,de Nyuszi meg én is csak néztünk ki a fejünkből :unsure: úgyhogy be is fekszem az ágyikómba :P jó éjt mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 jóéjt! én is mindjárt fekszem lefelé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Most mé? Meg kell nézni, hogy mit tud! :blink: Nem vagánykodtam, csak 1-esben volt. ;) Nyuszi, most redőnyt akarsz vagy reluxát? Redőnyből többféle van. Van műanyag, fém és olyan is van, hogy hőszigetelő hab van a redőnyben. A tok lehet sima illetve zörgésgátlós (filc szerű anyagon csúszik a redőny, így a szél nem zörgeti). A gurtni lóghat, lehet autamata adagolós és van motoros is, amit Endlos írt. És még ott van a szín... :unsure: Tegnap befejeztem a gépem bővítését. Egész jól megy a Carbon. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November17, 2006 Redőny lesz, fehér színű, a z erkélyes szobára meg a másik nagyra. ez jelent 4 ablakot +1 ajtót, erre mondott majdnem 60 ezret.szerinteetk? úgy gondolom árban van, legalábbis akiket kérdeztem mind azt mondták...mondjuk tuti olcsóbb mint függönyt venni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Jó reggelt! Tomi,mit bővítettél pontosan? kíváncsi vagyok ;) ugye milyen jó érzés amikor bármi bárhogyan elfut? ;) pláne a pénz,az fut el olyankor :unsure: :P nem tudjátok,Astránál a hátsó ajtókat bekábelezni (a fejegységtől) mennyi időbe telik? mert most nagyon pörgök egy Republic koncertalbumra és azt akarom hogy hátul is üvöltösön :blink: csak nem nagyon van szívem lebontani az autót a kábelezés miatt...vagy ez felesleges aggódás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Redőny lesz, fehér színű, a z erkélyes szobára meg a másik nagyra. ez jelent 4 ablakot +1 ajtót, erre mondott majdnem 60 ezret.szerinteetk? úgy gondolom árban van, legalábbis akiket kérdeztem mind azt mondták...mondjuk tuti olcsóbb mint függönyt venni :unsure: Szerintem is jó ár, 4+1ért, bár szentem panelbe jobban megy a reluxa, vagy izlések&pofonok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Szerintem is jó ár, 4+1ért, bár szentem panelbe jobban megy a reluxa, vagy izlések&pofonok? szerintem ez ablak- és helyiségfüggő :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 szerintem ez ablak- és helyiségfüggő :unsure: Gondolom, nyuszi nem cserélte ki az ablakokat, és a helységeket, vagy annyi pénze volt? :-DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 Gondolom, nyuszi nem cserélte ki az ablakokat, és a helységeket, vagy annyi pénze volt? :-DD nem,nem volt ablakcsere. a pénzkérdés még nem tartozik rád :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November17, 2006 Jó reggelt! Tomi,mit bővítettél pontosan? kíváncsi vagyok ;) ugye milyen jó érzés amikor bármi bárhogyan elfut? ;) pláne a pénz,az fut el olyankor :unsure: :P nem tudjátok,Astránál a hátsó ajtókat bekábelezni (a fejegységtől) mennyi időbe telik? mert most nagyon pörgök egy Republic koncertalbumra és azt akarom hogy hátul is üvöltösön :blink: csak nem nagyon van szívem lebontani az autót a kábelezés miatt...vagy ez felesleges aggódás? majd az enyémben hallgatod ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November17, 2006 Megoszt Elküldve November17, 2006 nem,nem volt ablakcsere. a pénzkérdés még nem tartozik rád :unsure: :blink: Akkor ha jól sejted az ablakok, és a helységek nagyjából ugyanolyanok minden panelben (belsőépítészetet leszámítva, de az nemannyira meghatározó ebben Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November17, 2006 Gondolom, nyuszi nem cserélte ki az ablakokat, és a helységeket, vagy annyi pénze volt? :-DD ááá, kell a pénz másra :blink: azért lesz redőny mert utálok ablakot pucolni, és a redőny védi az ablakot :unsure: , mindjárt jön is a pasi a melóhelymere, és megírjuk a megrendelőt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts