adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 na jó, de 3 db ilyen bigyó van... és mind máshol készül. nem olyan meglepő sztem :unsure: Meg csinálnak Gyrost is... de az hazai termék :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 No, Laci, igazat adsz nekem sör témában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 na Sanyi! Köszi! az első képek még tetszettek... az ucsó nem kellett volna! :unsure: Ja, gyros... Tamás! tegnap gyrosoztál? vagy az tegnapelőtt volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 na Sanyi! Köszi! az első képek még tetszettek... az ucsó nem kellett volna! ;) Ja, gyros... Tamás! tegnap gyrosoztál? vagy az tegnapelőtt volt? azt hiszem annál a képnél a "béla bá tüsszent"' című videó borzasztóbb ;) ööööö volt egy párszor mostanában :unsure: utoljára tegnapelőtt. tegnap háztűznézőre voltam hivatalos :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 ööööö volt egy párszor mostanában ;) utoljára tegnapelőtt. tegnap háztűznézőre voltam hivatalos :P valakinél égett a ház? ;) :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 valakinél égett a ház? ;) :unsure: :blink: ;) neeeeeem :P de ragyogni ragyogott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2006 neeeeeem :unsure: de ragyogni ragyogott :blink: kinél jártál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 kinél jártál? Szűcs Andrea,István út :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2006 Szűcs Andrea,István út :unsure: CSak mert nálam még semmi sem ragyog...sztem max én ragyoghattam, és ez elvakított :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 CSak mert nálam még semmi sem ragyog...sztem max én ragyoghattam, és ez elvakított :blink: nem állítottam az ellenkezőjét :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 És akkor este is bekukkantottam kicsit :unsure: Egész nap mentem mint mohógyerek hasa az érett szilvától. Énis voltam mohógyerek, de nekem nem ment, hanem életem lexörnyűbb hányós 3órája volt huhh, minden perce bennem van ( 25 éve volt pedig), persze arra más gyümik is rátettek vegyesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Én még arra a korszakra is emlékszem,amikor az 1200-esbe 92-es (!) benzint kellett vegyek,mert a 95-ös nem volt olyan jó neki... NAde 915-ös? meg sok másba 92es? ezek mind 4üteműek, namind1, nemvágom :-)) Nézzétek meg az ékszíjat,hogy minden görgő ott van-e a helyén,és nem rojtos-e a szíj! A héten már csináltam egy ilyet,ékszíj vezető és feszítőgörgő csere,ott is úgy kezdődött,hogy világított az ABS lámpa...aztán leesett a szíj is :unsure: se szervó,se vízpumpa,se generátor :blink: jó móka... Itt a lamináltparketta lerakásról volt szó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Ilyen ez a gyömölcspiac. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Ilyen ez a gyömölcspiac. :unsure: inkább a számlapodat mutasssad! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Nyuszi csak megtettem, elkövettem a nagy bűnt, lecsempéztem a fürdőmet (1 órahossza volt :-DDDDDDDDDDDDDDD, pedig úgy bevoltam szarva tőle, csakhát már soxor segítkeztem többekenk ebben a műveletben, meg el is magyaráztak mindent, és mégis.......... de azért nem bízom el magam Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 gratulka! ügyi vagy Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2006 Nyuszi csak megtettem, elkövettem a nagy bűnt, lecsempéztem a fürdőmet (1 órahossza volt :-DDDDDDDDDDDDDDD, pedig úgy bevoltam szarva tőle, csakhát már soxor segítkeztem többekenk ebben a műveletben, meg el is magyaráztak mindent, és mégis.......... de azért nem bízom el magam ejha, gratulálok ;) Én meg most megmutattam HObinak az érzést, fél óra alatt megjártam a TTL, a lakást, kis utak ki, be, sávlezárás, te jó ég :unsure: de hamar visszaértem melóba, és még élveztem is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 ejha, gratulálok :P Én meg most megmutattam HObinak az érzést, fél óra alatt megjártam a TTL, a lakást, kis utak ki, be, sávlezárás, te jó ég :unsure: de hamar visszaértem melóba, és még élveztem is ;) remélem amíg hideg volt,nem bántottad :blink: de ennyi kell neki ;) vagy talán kicsit még több is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2006 remélem amíg hideg volt,nem bántottad :blink: de ennyi kell neki ;) vagy talán kicsit még több is ;) :unsure: sietTEM Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 :unsure: sietTEM azt lehet,csak hidegen óvatosabban :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2006 azt lehet,csak hidegen óvatosabban :unsure: okék,oké, tudom, tudom azért az ujjamat kicsit megviselte ez a padlósúly, de a boltban a srác rendes volt és berakta...a padlót a kocsiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 okék,oké, tudom, tudom azért az ujjamat kicsit megviselte ez a padlósúly, de a boltban a srác rendes volt és berakta...a padlót a kocsiba mondtam hogy ne cipekedj :unsure: ja és miért kell a mondat végét halványan írni? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2006 mondtam hogy ne cipekedj :unsure: ja és miért kell a mondat végét halványan írni? ;) halványan???? :blink: upps a kapkodásba biztos benyomtam valamit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 halványan???? :unsure: upps a kapkodásba biztos benyomtam valamit :blink: úgy nyomtál be valamit,ahogy a boltos srác berakta? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2006 úgy nyomtál be valamit,ahogy a boltos srác berakta? :blink: Még ugyabbúl ;) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts