mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Majd én! :blink: a kis mohó! ;) Tomi! a kuruttyol mit takar? én a Blutty után már nem merek értelmezni semmit. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2006 :P majd felrakjuk,és lefüstölöd :unsure: :blink: ;) ;) OK, ha adod hozzá a kocsidat ;) bár a tegnapi után nemigen adod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 óóóó mennyémá :unsure: felraknánk a nagy pacskerokat,köpni-nyelni nem tudna a manta ;) :P Mondtam én, hogy Mantával? HOBinak is szoknija kell a játékot! ;) (Kapnék is a fejemre. :blink:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2006 Mondtam én, hogy Mantával? HOBinak is szoknija kell a játékot! ;) (Kapnék is a fejemre. ;)) :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 OK, ha adod hozzá a kocsidat ;) bár a tegnapi után nemigen adod már miért ne adnám?? ;) akármikor. pláne olyan szöveggel :unsure: :blink: Mondtam én, hogy Mantával? HOBinak is szoknija kell a játékot! :lol: (Kapnék is a fejemre. :P) hééééééééééééééé ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 a kis mohó! :blink: Tomi! a kuruttyol mit takar? én a Blutty után már nem merek értelmezni semmit. :unsure: A Blutty-al mi a baj? Gondoltam ha a kutya vau, a hal legyen Blutty. A Cool-túrában bemutatott hangot nem tudom leírni. ;) A kuruttyol azt jelenti, hogy működésbe lép az ABS, rugdossa a pedált és ekkor kerregő angot ad, amit most kuruttyolásnak írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 A Blutty-al mi a baj? Gondoltam ha a kutya vau, a hal legyen Blutty. A Cool-túrában bemutatott hangot nem tudom leírni. :blink: A kuruttyol azt jelenti, hogy működésbe lép az ABS, rugdossa a pedált és ekkor kerregő angot ad, amit most kuruttyolásnak írtam. mindegy milyen erővel fékeztek? :unsure: ja és bluggyról beszéltetek eddig,de úgy látom a tovaterjedésével együtt a betűk is változtak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 na ez már érdekesen hangzik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 mindegy milyen erővel fékeztek? :unsure: Lassításról van szó, azaz az ABS-nek nem kellene működnie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Lassításról van szó, azaz az ABS-nek nem kellene működnie. ha a jel rossz, vagyis jelentősen eltér a többi kerékétől, akkor egyértelmű, hogy működni fog, mert azt hiszi, hogy blokkol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 ABS jeladó csere,kontakt hiba ellenőrzés,(Maci,menj a műszerrel)ABS computer csati ellenőrzés(Omegában senatorban a sofőr ülés alatt a kárpit mögött,a tiedben nem tom)ha elektronikus a fékerőszabályzód akkor annak a jeladói(lehet hogy azért kerreg,mert nagy nyomást érzékel,és működni akar),meg nézd meg a biztosíték táblát is,lehet hogy bezavarodott valamely biztosíték halála véget,ami szintén ebben a körben dolgozik) ennyi jut eszembe,amúgy meg ha nem megy,érdemes a szakszervíz véleményét kérni ismerős útján,ha volt már ilyen gonddal náluk autó,kapásból rávágja mi a gond... Szép napot mindenkinek,nálunk 20 fok van,és erőteljes napsütés,szél nélkül :blink: Gyerekek,biztos hogy november közepe van?!?! :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Sanyi,kérsz egy jó Diebels Pils-t? ;) :unsure: föjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Igyad csak, koma, nekem nem kell! :unsure: Vagy küldd tovább valakinek a termékmintát, neki hátha bejön. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 most csalódtam benned :blink: felajánlom a portékát,és elutasítod :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Magában még rendben is volna, de a termékkatalógusban látható ajándék miatt elment tőle a kedvem. Akkor már inkáb a Rothaus, vagy a Warsteiner, esetleg a König Pilsener, de Diebels Pils soha! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 bátorkodom továbbmenni: ilyen ajándékkal,inkább leszoksz a sörről :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Öhm... Azt talán mégse... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Öhm... Azt talán mégse... akkor ki kell állnod a fent említett sör próbáját :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Na ne! :blink: Attól még, hogy egy bizonyos fajtát a számra nem veszek, attól még nem kell leszoknom a sörről. De ha csak ez az egy lenne... Hááát akkor rá se szoknék. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Roli! Nem az én ótómmal van a baj! Hanem Adéléval... Tomink ismerőséével. Sanyi! Nem kell sör? Beteg vagy? Gyógyulj meg hamar! :unsure: Jelentem, ha én nem vagyok, akkor az autószövnél a szerelő gyereknek ugrik pár ezer forintja, szóval most hálás lehet nekem. Mert én találtam meg a lomban a keresett alkatrészt, miután ő 1 órát túrkált, és nem találta... én meg csak GM feliratot kerestem, és igen hamar megtaláltam. ;) jövő hét szerdán viszem véglegesíteni a kocsit. :blink: és bacca meg a hvb mögötti parkoló magát a kiálló hegyes köveivel... rendesek voltak, és átfújták nekem a lököst is, az elsőt... erre tegnap sikerült a jelek szerint az egyik ilyen törött kőnek megkarmolnia... battameg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Na ne! ;) Attól még, hogy egy bizonyos fajtát a számra nem veszek, attól még nem kell leszoknom a sörről. De ha csak ez az egy lenne... Hááát akkor rá se szoknék. :unsure: na ugye ;) erről beszéltem :P jövő hét szerdán viszem véglegesíteni a kocsit. :blink: és bacca meg a hvb mögötti parkoló magát a kiálló hegyes köveivel... rendesek voltak, és átfújták nekem a lököst is, az elsőt... erre tegnap sikerült a jelek szerint az egyik ilyen törött kőnek megkarmolnia... battameg. és csak felületi karc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 na ugye :unsure: erről beszéltem :blink: és csak felületi karc? nem néztem meg alaposan, mert koszos is... no meg majd ha tudják, esetleg kijavítják... ennyit csak megtehetnének, ha már ilyen rendes voltam. Ja a szivacsok megvannak, megérkeztek... 3 db. 1 német, 1 francia, 1 török... bazz... hogy nem lehet ezt 1 helyen csinálni? GM is tud ám valamit Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 nem néztem meg alaposan, mert koszos is... no meg majd ha tudják, esetleg kijavítják... ennyit csak megtehetnének, ha már ilyen rendes voltam. Ja a szivacsok megvannak, megérkeztek... 3 db. 1 német, 1 francia, 1 török... bazz... hogy nem lehet ezt 1 helyen csinálni? GM is tud ám valamit mert ott olcsó biztos... hondát is csinálnak törökországban. meg thaliát is. mégis ég és föld a kettő :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 na jó, de 3 db ilyen bigyó van... és mind máshol készül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 hondát is csinálnak törökországban. meg thaliát is. Meg csinálnak Gyrost is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts