mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Már azt sem tudja, hogy hol jár? na ja... korán kezdődik nála a memória zavar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Vagy valaki elvitte egy körre a kocsiját! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 na ja... korán kezdődik nála a memória zavar én nem lehettem ;) egyébként van egy ugyanilyen KDP frsz,ugyanilyen színű,5 ajtós Astra,akkor adták át,amikor az enyémet :unsure: de ma nem jártam arra :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 bázz.... ezt a véletlent... amúgy az volt a gáz, hogy tükröződött a szélvédő... de azt is egy srác hajtotta... talán.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 bázz.... ezt a véletlent... amúgy az volt a gáz, hogy tükröződött a szélvédő... de azt is egy srác hajtotta... talán.. a Kerozin egyik énekese vette egyébként. annyiban különbözik,hogy az 1.6os :blink: ne aggódj,Nyuszit is tévesztette már meg,csak ő integetett is neki :unsure: (és totál előtte gurult el ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 én is integettem... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 én is integettem... :blink: ;) ;) egyébként mostanában valóban arra járok,mivel a széchenyi utat nemtom hány hete "újítják"... :unsure: de ma nyíradony felé mentem melóból hazafelé :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 de jó neked! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 de jó neked! ;) eladtam bontóba egy négyes golfot :unsure: na jó,csak az elejét :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 eladtam bontóba egy négyes golfot :unsure: na jó,csak az elejét :blink: Motor nem volt benne? Vagy valami? Tudnék rá vevőt! Bár ha már eladtad.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Ez pedig egyes golf! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Motor nem volt benne? Vagy valami? Tudnék rá vevőt! Bár ha már eladtad.... :blink: csak az eleje eladó (homlokfal,lámpák,lökös,mocitető,sárvédők) mert cserélve lesz,némi tuning keretében :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Jó reggelt mindenkinek! Tegnap felraktam a téli papucsokat a Corsa-ra. Előtte kb 1.5-2 óráig szedegettem a kavicsokat a redőkből. Tudom, nem most kellett volna, hanem tavasszal. Aztán kiderült, hogy az egyik gumi tök lapos, de szerencsére csak a szelep eresztett. Meghúzás után rendben van. Tegnapelőtt öcsém vett egy szivargyújtóról üzemelő kopresszoros lámpát. Kb 3 perc alatt, de felfújta 2.2-re. És még ki sem fáradtam. :blink: Kérdés: Mivel kell lekezelni: - az ajtó kédereket, hogy ne fagyjon be - a levett gumikat? Adélnál az akksi csere nem jött be az ABS gondra. :unsure: Tudtok ajánlani hozzá jó műhelyt/szakit? A helyi Opel szerviz nincs a helyzet magaslatán. Az ABS lámpa nálam is későn alszik el, szerintem eddig tart a teszt. Ha kialszik, akkor jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Jó reggelt! Tomi! ajtókhoz szilikon vagy gumiápoló, kerekekhez meg gumiápoló. aztán nagy nylonba be, és úgy elrakni. ABS... hallottam már, hogy volt, akinek kerékcsapágy csere oldotta meg a gondot. amúgy mintha az abs is "okos" szerkezet lenne, és mintha ki lehetne olvasni abból is hibát megfelelő műszerrel. de ebben lehet tévedek. már csak azért gondoltam erre, hogy biztosra menjen a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2006 még a rndsz is stimmelt... elvileg... a KDP tuti azt akartam írni, hogy Axel volt az, de Tomi megelőzött Vagy valaki elvitte egy körre a kocsiját! ;) lebuktam... :unsure: ő integetett is neki :blink: (és totál előtte gurult el ;) ) nem is integettem, csak majdnem. ;) látod még neked sem..tegnap :P úgy látom túlélted a kocsikázást Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 én is integettem... :unsure: :blink: Így már én is jártam (nem Tomival). Ugye milyen ciki? Képzeljétek, hogy a másik miket gondolhat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2006 pl. ha csaj vezeti....hmmm, ennyire jól mutatok? :blink: ha pasi.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 jó reggelt integetősek :blink: Tomi,a kédereket szilikonnal szokták,de biztos van céltermék ehhez is. gumikhoz szintén,azt én is szoktam használni,mosás után,hetekig szép fekete színt ad neki,mintha totál új lenne a gumi (mondjuk mindkét garnítúra az :unsure: ) zsákba pedig nem szokták ajánlani a tárolást,az okát most hirtelen nem tudom,de utánaolvasok ha kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 nem azt mondtam, hogy légmentesen zárt zsákban... én a zsákot csak a kosz miatt ajánlom bár elvileg le kéne tisztítani, és úgy elrakni Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2006 nem azt mondtam, hogy légmentesen zárt zsákban... én a zsákot csak a kosz miatt ajánlom bár elvileg le kéne tisztítani, és úgy elrakni hát akkor én megúsztam, az enyémet már nem kell takarítani...uccsó szezon volt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 hát akkor én megúsztam, az enyémet már nem kell takarítani...uccsó szezon volt ;) :P majd felrakjuk,és lefüstölöd :unsure: :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Majd én! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 ABS... hallottam már, hogy volt, akinek kerékcsapágy csere oldotta meg a gondot. amúgy mintha az abs is "okos" szerkezet lenne, és mintha ki lehetne olvasni abból is hibát megfelelő műszerrel. Jobb első kerék jeladója lett kiolvasva. A csatija be lett fújva kontak spray-vel, de nem segített. Olyan 20-30-nál való fékezéskor időnként "kuruttyol". Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Majd én! ;) óóóó mennyémá :unsure: felraknánk a nagy pacskerokat,köpni-nyelni nem tudna a manta :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 :P majd felrakjuk,és lefüstölöd :unsure: :blink: ;) ;) Azt megnézném! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts