Tom Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 vajh mi lenne, ha kerozint raknék bele? :-// Kb, az mintha gázolajat tennél bele. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 :unsure: Szép napot ! Kész a fehér kilóméteróraszámlap.Házilag a sógorkámmal csináltuk.Még kell némi finomítás és szupr lesz. Maj teszek fel képet. :blink: Majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Kb, az mintha gázolajat tennél bele. :unsure: Érdekes adatok vannak a motorkhoz tartózó üzemagyag táblázatban. nem igazán értem : C20Ne motorhoz S ólomm. 915, 20SER motorhoz Szuper 98, C20XE motorhoz S ólomm. 95 üzemanyag, ez a ROZ minimum sorban van, enyémhez a 16SH-hoz Szuper 98-at ír érdekes Lújdzsi majd élőben, úgy az igazi, na ciasztok, elmentem dolgomra, kell még 8 zsák csemperagasznyó Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Érdekes adatok vannak a motorkhoz tartózó üzemagyag táblázatban. nem igazán értem : C20Ne motorhoz S ólomm. 915, 20SER motorhoz Szuper 98, C20XE motorhoz S ólomm. 95 üzemanyag, ez a ROZ minimum sorban van, enyémhez a 16SH-hoz Szuper 98-at ír érdekes Lújdzsi majd élőben, úgy az igazi, na ciasztok, elmentem dolgomra, kell még 8 zsák csemperagasznyó régi autókba sem volt ritkaság,hogy 98ast ajánlottak bele...pl a gtimbe is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November14, 2006 nekem is nehezen alszik ki az ABS lámpa azért kérdeztem, sé a dokit azért hagytam meg, mert azt mondta panasz esetén menjek vissza....kihez mentem volna akkor? :blink: mondjuk éppne nem bántam volna ha afizuját az enyém mellé teszi :unsure: Endlos, haveri alapon rakják, és azért rakatom, mert akkor van kit szidni ha nem jó... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Nyuszi! Ha kialszik az abs, akkor az jó... az idő lényegtelen. szerintem ez a haveri alappon lerakják, aztán ha meg nem jó, akkor panasz... hát.... te nem vagy olyan. szerintem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Roli,kezdesz olyan lenni,mint Sanyi :blink: csak te szakmailag támadsz meg,mikor én hétköznapi ember módjára gondolkodok. de ígérem mostantól mindent csavart beleveszek az eszmefuttatásomba :unsure: Roli épp olyan, mint Sanyi, csak magasabb! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Roli épp olyan, mint Sanyi, csak magasabb! :blink: hát... nem tom, de te lehet jobban bírod a sört! ;) Ahogy a BW-láttam. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November14, 2006 Nyuszi! Ha kialszik az abs, akkor az jó... az idő lényegtelen. szerintem ez a haveri alappon lerakják, aztán ha meg nem jó, akkor panasz... hát.... te nem vagy olyan. szerintem. :unsure: Milyne?panasz?dehogynem ha rossz, akkor feleljenek érte, de a barátit azt az árra értettem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Milyne?panasz?dehogynem ha rossz, akkor feleljenek érte, de a barátit azt az árra értettem :unsure: ígye már más... azt hittem a lerakást is barátok végzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 hát... nem tom, de te lehet jobban bírod a sört! :blink: Ahogy a BW-láttam. :unsure: A gondolkodásra gondoltam. De tulajdonképpen ezen a söriváson és a magasságon kívül sokmindenben nem különbözünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November14, 2006 ígye már más... azt hittem a lerakást is barátok végzik. mondhatni, a szüleimnek azok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 nekem is nehezen alszik ki az ABS lámpa azért kérdeztem, sé a dokit azért hagytam meg, mert azt mondta panasz esetén menjek vissza....kihez mentem volna akkor? :blink: mondjuk éppne nem bántam volna ha afizuját az enyém mellé teszi :unsure: Endlos, haveri alapon rakják, és azért rakatom, mert akkor van kit szidni ha nem jó... ;) A haverokat is lehet szidnoi, és ja jó haverok, akkor kijavítják a hibát, elbaszni nem lehet, amikor meg csinálom, nyilván már láccik, hogy jó lesz-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November14, 2006 mindegy is, a lényeg, hogy már hamarosan kész :unsure: lehet hogy a hétvégén már költözök?el sem hiszem, egész gyorsan ment :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 És akkor este is bekukkantottam kicsit :unsure: Egész nap mentem mint mohógyerek hasa az érett szilvától. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 És akkor este is bekukkantottam kicsit :unsure: Egész nap mentem mint mohógyerek hasa az érett szilvától. ez jó szöveg! :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 ja... ma láttam a FEJ-et... meg van törve... részvétem a gyereknek a pénztárcáját illetően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 mindegy is, a lényeg, hogy már hamarosan kész :blink: lehet hogy a hétvégén már költözök?el sem hiszem, egész gyorsan ment ;) mindenki igyekezett elvégezni a munkáját :unsure: de hát mondhatta ezt neked akárki is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Tamás! Ma meg találkoztunk ám! LÁttál? Mert én integettem neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Érdekes adatok vannak a motorkhoz tartózó üzemagyag táblázatban. nem igazán értem : C20Ne motorhoz S ólomm. 915, 20SER motorhoz Szuper 98, C20XE motorhoz S ólomm. 95 üzemanyag, ez a ROZ minimum sorban van, enyémhez a 16SH-hoz Szuper 98-at ír érdekes érdekes? Arra lett bekalibrálva,a C20NE,meg a C20XE az meg annak idején még bőven benne volt abban a korban,amikor még volt ólomtartalmú,és ólommentes benya magyarországon! De nem a németeknél! Ezért is van mindkét motor oktánszámdugóval szerelve(amiről a múltkor írtam) Egy nyamvadt kis dugasz,aminek mindkét oldalán van egy egy csati,és ahogy bedugod,úgy állít utána a computer a benyának... Én még arra a korszakra is emlékszem,amikor az 1200-esbe 92-es (!) benzint kellett vegyek,mert a 95-ös nem volt olyan jó neki... A haverokat is lehet szidnoi, és ja jó haverok, akkor kijavítják a hibát, elbaszni nem lehet, amikor meg csinálom, nyilván már láccik, hogy jó lesz-e. Nézzétek meg az ékszíjat,hogy minden görgő ott van-e a helyén,és nem rojtos-e a szíj! A héten már csináltam egy ilyet,ékszíj vezető és feszítőgörgő csere,ott is úgy kezdődött,hogy világított az ABS lámpa...aztán leesett a szíj is :unsure: se szervó,se vízpumpa,se generátor :blink: jó móka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Tamás! Ma meg találkoztunk ám! LÁttál? Mert én integettem neked! velem? :blink: ööö mikor és hol? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 velem? :blink: ööö mikor és hol? :unsure: Miklós utca... dél előtt nemsokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Miklós utca... dél előtt nemsokkal. kizárt hogy én voltam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 kizárt hogy én voltam :unsure: még a rndsz is stimmelt... elvileg... a KDP tuti jöttél szoboszlói felől a piacutca felé... én meg másik oldalt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 még a rndsz is stimmelt... elvileg... a KDP tuti jöttél szoboszlói felől a piacutca felé... én meg másik oldalt... Már azt sem tudja, hogy hol jár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts