mackosajt Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 neeem,nem mesélek,mert még elalszotok :unsure: :blink: nemrég keltem fel... minek aludjak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 neeem,nem mesélek,mert még elalszotok :unsure: :blink: Engem csak a sokminden érdekel, a plüssülés nem :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 nemrég keltem fel... minek aludjak. de amikor mesét mondanak,akkor akinek mesélnek,az elalszik,erre céloztam. úgyhogy inkább nem mesélek,mintsem baj legyen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 de amikor mesét mondanak,akkor akinek mesélnek,az elalszik,erre céloztam. úgyhogy inkább nem mesélek,mintsem baj legyen :blink: van olyan is, amikor a mesélő alszik el. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Engem csak a sokminden érdekel, a plüssülés nem :-)) azt látom :unsure: van olyan is, amikor a mesélő alszik el. :blink: háccccccccc ;) de akkor hogy rövidre zárjuk a témát,a mesélő elalszik,így nem tud mesélni neked Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 na bakker.... és akkor a munka? Szóljak a főnöködnek az érdekedben? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 zárjuk rövidre a témát A plüss ülésnél csak egy ülés jobb, a közös :-pp Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 na bakker.... és akkor a munka? Szóljak a főnöködnek az érdekedben? :unsure: a munka megvár....sajnos ;) egyébként meg olyan főnöknek akarsz szólni,akki ööö erotikus tartalmú videót néz,közbe meg beszél az alkalmazottjával? névnapi bulikkor (minkaidő vége előtt 1 órával vannak ezek),hozza a páleszt,hogy koccinthasson? :blink: A plüss ülésnél csak egy ülés jobb, a közös :-pp nem mond butaságot az úr ;) és ha van plüss ülés is? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 18++++ Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 18++++ én elmúltam 18 :blink: most mér ;) közös ülés...az egy olyan ülőalkalmattoság,amit nem egyedül használsz :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 hoodprotector ? enyje....de ha csa országgúton használod :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 hoodprotector ? enyje....de ha csa országgúton használod :blink: azért vettem,jahh...a 4esen amikor megyek hazafelé,csak a kavicsbecsapódásokat hallom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 azért vettem,jahh...a 4esen amikor megyek hazafelé,csak a kavicsbecsapódásokat hallom :unsure: jaja...akkor jó de egyébként meg sztem karcol..bár én nem értek hozzá ;) nagyon régen még én is gondolkoztam egy ilyenen..de kinőttem belőle :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 jaja...akkor jó de egyébként meg sztem karcol..bár én nem értek hozzá ;) nagyon régen még én is gondolkoztam egy ilyenen..de kinőttem belőle :unsure: :P hetente ajánlják,hogy le kell venni,és alatta kitakarítani...(különben valóban karcol!) de mivel nálam pénteken fel,vasárnap le lesz a program,ezért ez e veszély nem áll fenn ;) kinőtted...mondja a nagy öreg :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2006 Nyufi neked van plüsskárpitod? igen van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Nekem oasmi cuccos kéne, ami alulról védi a motorteret felcsapódás,ha sárba megyek, meg földutas rallizás, sötöbö, nincs ötletetek? Adrojanti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Nekem oasmi cuccos kéne, ami alulról védi a motorteret felcsapódás,ha sárba megyek, meg földutas rallizás, sötöbö, nincs ötletetek? Adrojanti? adorjanti :blink: ;) :unsure: hát ha volt gyárilag,akkor bontóban érdeklődj.nekem nincs rajta,de lehet rá venni utólag,elég borsos áron... sztem igazából felesleges,max a kosz miatt érdemes. ha VÉDENI akarok az alját,akkor meg oda nem ilyen kis vékony sz@r kell ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 adorjanti :blink: ;) :unsure: hát ha volt gyárilag,akkor bontóban érdeklődj.nekem nincs rajta,de lehet rá venni utólag,elég borsos áron... sztem igazából felesleges,max a kosz miatt érdemes. ha VÉDENI akarok az alját,akkor meg oda nem ilyen kis vékony sz@r kell ;) Jó lenne az nekem, mert súlynövekedést sem akarok Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Jó lenne az nekem, mert súlynövekedést sem akarok akkor utána kell járni,hogy kadetthoz volt-e gyárilag :unsure: a sima vékony meg földúton nem védi a szó szoros értelmében az alját a motortérnek. max a sok portól. de ismerek olyan embert,aki megunta hogy rohad az ladának az alja,azt végigrakta vmi vastag lemezzel az egészet :blink: szép látvány volt alánézni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 igen van :unsure: Mér vagy te ien bőbeszédű? Te vagy itt az egyetlen lány, és köztudott, hogy a csetek központi vérpezsdítői a lányok. Hozhatnál pár opelbabát :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Nekem oasmi cuccos kéne, ami alulról védi a motorteret felcsapódás,ha sárba megyek, meg földutas rallizás, sötöbö, nincs ötletetek? Adrojanti? Kartervédő... :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Mér vagy te ien bőbeszédű? Te vagy itt az egyetlen lány, és köztudott, hogy a csetek központi vérpezsdítői a lányok. Hozhatnál pár opelbabát :-)) nagyon sok a munkája sajna :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2006 Mér vagy te ien bőbeszédű? Te vagy itt az egyetlen lány, és köztudott, hogy a csetek központi vérpezsdítői a lányok. Hozhatnál pár opelbabát :-)) hát hülye vagyok én, :unsure: akkor megszünne az egyeduralmam :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 ez már véd ;) hát hülye vagyok én, :unsure: akkor megszünne az egyeduralmam :blink: ó óó óóóóóóóóóóóóóóóóó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Kartervédő... ;) ;) Igen, csak annál terjedelmesebb vmi, vagy kombinálva egy teljes alsó védelemmel, a kartervédő, amit adnak az F-astrához már lehet kapni, nagyon drága, ahhoz képest, hogy milyen hát hülye vagyok én, :unsure: akkor megszünne az egyeduralmam :blink: Mi9t dolgozol nyufi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts