Sörös Sanyi Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Mi az, hogy mindenki? Nekem most lett vége! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2006 Nem 'tom, te pü-ztél neki. :unsure: Én rád értettem, ez a sok mozizás... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 jó reggelt! olyan jól aludtam,hogy nem is akartam felkelni... de szerencsére süt a nap :blink: tegnap vettem az autóra hoodprotectort.majd rakok fel képet,amint lesz :unsure: bízom benne,hogy hasznos kiegészítője lesz az autómnak munka meg...a nagy lóvéért meg kell dolgozni ;) szép napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Énis is sziaszok nektek, bár nem stílusom a köszönés, inmediászrész Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Énis is sziaszok nektek, bár nem stílusom a köszönés, inmediászrész nem "stílusod"? :unsure: in media res? izgiiiiii :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 nem "stílusod"? :unsure: in media res? izgiiiiii :blink: Vettem pesten az egyik rossmannban egy oan bögrét, ami megcsináléja a cappuccinót. Kiprószálom most, csak találjak bele elemet. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Vettem pesten az egyik rossmannban egy oan bögrét, ami megcsináléja a cappuccinót. Kiprószálom most, csak találjak bele elemet. :-)) csak vigyázz,nehogy bekapcsolva maradjon,és olyan élményt adjon,amit régen mindig a 9V-os elemmel csináltunk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 csak vigyázz,nehogy bekapcsolva maradjon,és olyan élményt adjon,amit régen mindig a 9V-os elemmel csináltunk :unsure: agyatok már elemet :-PP Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 agyatok már elemet :-PP ki mondta hogy volt :unsure: (nyuszinak ezt nem kell olvasni,megerősíteni meg pláne nem :blink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Jó reggelt! A mackó család minden tagja orrot fúj... :blink: Valamit rendesen elkapkodtunk. Tomi! Nekem megfelel, mert ma még szabadnapos vagyok! ;) De akár holnap is, mert max. itthon hagyom a lemezt, és Ildi odaadja. Tamás! felkészültél, hogy hányan fognak megszólni a kutyabűrért a kocsi elején? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Jó reggelt! A mackó család minden tagja orrot fúj... ;) Valamit rendesen elkapkodtunk. Tomi! Nekem megfelel, mert ma még szabadnapos vagyok! :P De akár holnap is, mert max. itthon hagyom a lemezt, és Ildi odaadja. Tamás! felkészültél, hogy hányan fognak megszólni a kutyabűrért a kocsi elején? :unsure: üdv! úgy látom,mostanában felétek van valami a levegőben....;) igen,felkészültem. de csak hétvégén lesz rajta,amikor országúton közlekedek vele. egyébként szokni kell a látványt,de nem vészes.sőt,kicsit karakteres arcot ad neki. majd meglátjátok,délután csinálok képet,ha marad időm :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 ki mondta hogy volt :unsure: (nyuszinak ezt nem kell olvasni,megerősíteni meg pláne nem :blink: ) Találtam egy szemmasszírozót, emgrezgettem azagyamat, de ebben sajna csak 1 elem van, 2 kéne :-// Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Találtam egy szemmasszírozót, emgrezgettem azagyamat, de ebben sajna csak 1 elem van, 2 kéne :-// én meg ezt a fűthető ülőizét nézegetem,hogy kéne a kocsiba,mert bár garázsban áll,néha nem kellemes beülni a hideg ülésbe... 2700ftért láttam... szerintetek megéri ilyet venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 én meg ezt a fűthető ülőizét nézegetem,hogy kéne a kocsiba,mert bár garázsban áll,néha nem kellemes beülni a hideg ülésbe... 2700ftért láttam... szerintetek megéri ilyet venni? de jó ilyenkor a plüs ülés... vagy legalábbis a vekiben kellemes ilyenkor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 de jó ilyenkor a plüs ülés... vagy legalábbis a vekiben kellemes ilyenkor is. nem is a kellemességgel van a baj,hanem az hogy hideg :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 de jó ilyenkor a plüs ülés... vagy legalábbis a vekiben kellemes ilyenkor is. Mosmár nekemis plüsülésem bebeeeeeeeeeeeeeeeee, de bár fűtött garázsom is van, másnak használom (konditerem lesz belőle) :-)) nem is a kellemességgel van a baj,hanem az hogy hideg :unsure: a plüsst sosem érzed hidegnek,. vhogy nem adja ki Nyahh megkóstolom a mackósajtot is:-9) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 nem tom, de nekem a plüs valahogy nem hideg. Az astrában "sima" ülés volt, az hideg volt, ez nem. ... Nyahh megkóstolom a mackósajtot is:-9) egészségedre... :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 hmmmm akkor ti mázlisták vagytok :P akkor szerzek én is plüss üléseket...láttam is egy zöld astrában :unsure: :blink: ;) ;) Nyahh megkóstolom a mackósajtot is:-9) óvatosan kóstolgasd ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 hmmmm akkor ti mázlisták vagytok :P akkor szerzek én is plüss üléseket...láttam is egy zöld astrában :unsure: :blink: ;) ;) óvatosan kóstolgasd ;) Nem rocc ez a bögre, teljesen felhabosította a kapcsit :-)) Egy kanálka méz bele, és naonfincsi A reggeli örömök. Ma elmegyek a rendszámomért, vettem a conradban egy kütyüt, ami mutatja a az akku feszültségét (ha álló motornál hallgatok zenét, hogy mennyire merül az aksi :-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2006 hmmmm akkor ti mázlisták vagytok ;) akkor szerzek én is plüss üléseket...láttam is egy zöld astrában :unsure: :blink: ;) ;) óvatosan kóstolgasd :lol: :P láttad, még szerencse,hogy csak láttad Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 :blink: láttad, még szerencse,hogy csak láttad ;) láttam ám sok mindent :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 :blink: láttad, még szerencse,hogy csak láttad Nyufi neked van plüsskárpitod? ;) láttam ám sok mindent :unsure: Ugye én most ezt félreértem? Mesélj csak Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Ugye én most ezt félreértem? Mesélj csak láttam és kész :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 láttam és kész ;) nem hiszek neked! :unsure: mesélj! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 nem hiszek neked! :unsure: mesélj! :blink: neeem,nem mesélek,mert még elalszotok ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts