Lujdzsi Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Sziasztok! Szép Hétfőt mindenkinek! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Sziasztok! Szép Hétfőt mindenkinek! :unsure: szeva! a hétfők soha nem szépek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 szeva! a hétfők soha nem szépek :unsure: Azért kívántam, hogy az legyen. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Azért kívántam, hogy az legyen. :blink: kösz :unsure: bár semmi jel nem utal arra,hogy ez a hétfő jobb lenne,mint bármelyik másik.sőt... hogy telt a hétvégéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Szombat Mátészaloniki.Szalkasprint gyorsulási verseny.Akadt ott minden 4-től 1300 lóerőig. És eszetlen hideg.Bár az utóbbin segitettek a helyiek jóféle házipálinkával.Szóval azért jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Szombat Mátészaloniki.Szalkasprint gyorsulási verseny.Akadt ott minden 4-től 1300 lóerőig. És eszetlen hideg.Bár az utóbbin segitettek a helyiek jóféle házipálinkával.Szóval azért jó volt. akkor gondolom nem indultál :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Nem nem mégmielőtt megkérdezi valaki én nem indultam. Ugyanis mint rendész tevékenykedtem és ennek okán nem lehetett. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Nem nem mégmielőtt megkérdezi valaki én nem indultam. Ugyanis mint rendész tevékenykedtem és ennek okán nem lehetett. :unsure: akkor az előző kommentemet ezennel visszaszívom :blink: rendész??? és pálinkát kortyolgat? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Amúgyis kicsi volt a pálya csak 200m így a Chevy Nova is kicsiket ment. akkor az előző kommentemet ezennel visszaszívom :blink: rendész??? és pálinkát kortyolgat? ;) Hát az úgy volt,hogy még reggel fáztam és akkor adták és a verseny meg amúgyis 14-kor indult és nekem meg 12-kor szóltak hogy segítenem kéne és amúgyis hidegvolt és biztosam ki is ment a hatása addigra de ..... :unsure: Szóval nem volt olyan komoly iddogálás megasztán birom mint a barom. Egyébbként vezetés közben soha nem iszom.Mindig félreállok és csak akkor. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Amúgyis kicsi volt a pálya csak 200m így a Chevy Nova is kicsiket ment. Hát az úgy volt,hogy még reggel fáztam és akkor adták és a verseny meg amúgyis 14-kor indult és nekem meg 12-kor szóltak hogy segítenem kéne és amúgyis hidegvolt és biztosam ki is ment a hatása addigra de ..... :unsure: Szóval nem volt olyan komoly iddogálás megasztán birom mint a barom. Egyébbként vezetés közben soha nem iszom.Mindig félreállok és csak akkor. :blink: azért csak óvatosan olyankor is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Nagyon óvatos szoktam lenni mert ha kilötyög hát én megőrülök. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Nagyon óvatos szoktam lenni mert ha kilötyög hát én megőrülök. :unsure: valami hasonló választ vártam :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 No pajtosok én lelépek egy kis időre /lehet az akér 2-3 nap/melózni. Mindenkinek legyen olyan napja amilyennek szeretné! Aztán kérem ám az infókat lesz tor vagy nem mert ugye közeleg a diszebör. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 No pajtosok én lelépek egy kis időre /lehet az akér 2-3 nap/melózni. Mindenkinek legyen olyan napja amilyennek szeretné! Aztán kérem ám az infókat lesz tor vagy nem mert ugye közeleg a diszebör. :blink: sajnos az,hogy mit szeretnénk,gyakran nem elég.. azért kösz,és jó munkát ;) Sanyi,te meg ne sunyizz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Miért ne? Én vagyok a Sunyi Sanyi! :unsure: Amúgy csak leskelődtem, mert másvalamivel foglalkozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Miért ne? Én vagyok a Sunyi Sanyi! :unsure: Amúgy csak leskelődtem, mert másvalamivel foglalkozom. ja,akkor értem, Mr. S.S. :blink: csak gondoltam,hátha van valami érdekes dolog,amiről mesélhetnél,mielőtt itt magamba fordulok,és melléesek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Semmi mondanivalóm nincs. Nekem csak úgy eltelt a hétvégém. Ki se mozdultam itthonról. Mondjuk nehéz is lenne, mert alig bírok járni. De nem panaszkodom. Inkább nyomj egy F5-öt, aztán csodálkozz! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Semmi mondanivalóm nincs. Nekem csak úgy eltelt a hétvégém. Ki se mozdultam itthonról. Mondjuk nehéz is lenne, mert alig bírok járni. De nem panaszkodom. Inkább nyomj egy F5-öt, aztán csodálkozz! :blink: na,mi történt? :unsure: F5 megvolt,megyek fácánra vadászni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 valaki küldjön nekem söröt... vagy forralt borot... vagy filmen Borat... :unsure: jelentem beteg vagyok... vagyis... nálam a 37.3 már az, mivel nem szoktam betegeskedni... batta meg... de legalább muteromék garázsában kész a villany. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Halihó! Én is ideértem! A hétvége és a mai nap is elég sűrű volt és most is csak felnéztem, mert még van egy áramszünetutánnemakarmenni hibájú PC-m, aminek holnapra kész kell lennie. A héten végig oktatáson vagyok (engem oktatanak) 9-17-ig, így nap közben még annyit sem leszek, mint eddig. Ráadásul én vagyok a szervező, mert főnököm szabin van, így előtte és utána is rám maradnak a napi teendők. De ne panaszkodjak, örüljek, hogy van melóm! És örülök is! :blink: Sanyi, tetszik az avatar! ;) Endlos, nekem is volt ilyen megcsinálomaPC-tfrankón,eltosszákésénvagyokahibás afférom. Azóta nem csinálok ilyesmit szívességből. Nyuszi, kitartás! Mi veled vagyunk! :unsure: Mackó, hogy melózol? Holnap este lehet megyünk moziba. Mondjuk ez attól függ, hogy meddig melózok. Ha megyek, akkor érdekelne az EPC... Az enyém megsérült a költözéskor. :P Sziasztok ! Hogyan lehetek klubbtag és milyen kötelezetségeim lennének ? Szia, pü megy ;) Pü ment :lol: Jól letámadtátok szegényt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Jól letámadtátok szegényt! :unsure: Ő kérdezte... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Halihó,jó reggelt!Meló ezerrel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Jó reggelt Opelesek! Ő kérdezte... :blink: Igaz. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2006 Jó reggelt Opelesek! Igaz. :unsure: hello, hékás, csak nem vmi új csaj???? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 hello, hékás, csak nem vmi új csaj???? :unsure: Nem 'tom, te pü-ztél neki. Halihó,jó reggelt!Meló ezerrel.... Neked is jó reggelt! Nálad is meló? Ezt a hülye rendszert, mindenki melózik? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts